anciax 23.06.07, 00:32 Czy to normale, ze bolą mnie oba sutki na raz? zwykle bolał mnie jeden, na tydzień przed wiadomym dniem ;] A teraz dwa :/ JAK brałam prysznic, to myślałam, ze umrę, taki mocny ból :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna207 Re: bolące sutki 23.06.07, 11:08 a bierzesz tabletki anty? moze to od nich tak cie bolą sutki? Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: bolące sutki 23.06.07, 11:21 > Czy to normale, ze bolą mnie oba sutki na raz? zwykle bolał mnie jeden, na > tydzień przed wiadomym dniem ;] A teraz dwa :/ oczywiście, że może się tak zdarzyć..zwłaszcza gdy wcześniej były już takie objawy (nawet tylko z jednym) :) sama się ostatnio lekko zdziwiłam..bo generalnie takich objawów nie mam..więc jak widać..organizm może co nieco zmieniać i robić niespodzianki (a ryzyka ciąży nie ma żadnego jakby co ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: bolące sutki 23.06.07, 12:16 Piguł nie biorę, ciąża to też nie to. Nic, no, ale dzięki za wskazówki :) Dziś jets już OK. Najgorzej było przez jakies 5 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: bolące sutki 24.06.07, 15:01 Moze bola mnie z powodu opalania sie topless ?? Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: bolące sutki 25.06.07, 13:33 bolące sutki to dopiero poznasz po pierwszych dniach karmienia dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: bolące sutki 25.06.07, 13:36 to znaczy, że w tym cyklu miałaś jajeczkowanie z dwóch jajników a nie jednego i pownie urodzisz bliźniaki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: bolące sutki 25.06.07, 13:49 ojej dziewczyno, niech Ci Twój bejbe wymasuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: bolące sutki 25.06.07, 13:52 > ojej dziewczyno, niech Ci Twój bejbe wymasuje ;) gdy każdy dotyk jest bardzo intensywny, bolesny za takie masowanie można urwać głowę :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: bolące sutki 25.06.07, 15:23 niech czymś innym pomasuje, np językiem, piórkiem, lub kostką lodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: bolące sutki 25.06.07, 15:25 > niech czymś innym pomasuje, np językiem, piórkiem, lub kostką lodu :D jeśli chce ryzykować utratę głowy niech próbuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbanowany-fiutek-maly Mogę ci je rozmasować 25.06.07, 15:43 pewnie pomoże. A co. Znaj moją dobroć Odpowiedz Link Zgłoś