elderlane 24.06.07, 16:13 www.youtube.com/watch?v=fJ0OyGJnnus widzieliście ten film?jakie wrażenia?jak dla mnie ten fragment najlepszy.a cały fil przepiękny ale smutny.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: paris 24.06.07, 16:16 pamietam co nieco ale ze smutny to sie nie zgodze bo smutny nie jest:) co najwyzej refleksyjny momentami ale zawsze z optymizmem,chocby podskórnym Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: paris 24.06.07, 16:35 przepis na zwabienie do wątku forumowicza: napisz o czymś związanym z Francją ;) powiedz, skąd ta słabość ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: paris 24.06.07, 16:54 thelma3 napisała: > przepis na zwabienie do wątku forumowicza: napisz o czymś związanym z Francją ; > ) > powiedz, skąd ta słabość ? :) irracjonalna:)) nie wiem naprawde lubie jezyk, filmy jakos tak przyszło jak coup de foudre:) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: paris 24.06.07, 17:21 wobec tego co/kto dokonał tego coup de foudre? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: paris 24.06.07, 18:48 thelma3 napisała: > wobec tego co/kto dokonał tego coup de foudre? ;) walneło znienacka nauczyłem sie jezyka bo mi sie podoba z brzmienia no i wciagnałem sie w filmy przy okazji bo sa robione ze znajomoscia rzeczy z reguły, dobrze sie je oglada i nie ma sie wrazenia traconego czasu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mata.hariii Re: paris 24.06.07, 22:19 Oj widzialam:)Niesamowity film:)Ktory fragment Wam sie najbardziej podobal?? Odpowiedz Link Zgłoś