sagan2 13.06.03, 17:55 nie bedzie niestety konwali majowych... ... ale beda chyba biale lewkonie i rumianki... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.S. Re: do J.S. IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 14.06.03, 22:30 sagan2 napisała: > nie bedzie niestety konwali majowych... > ... ale beda chyba biale lewkonie i rumianki... :) ****** Ciesze sie ze pamietasz. Ja czesto zastanawialem sie czytajac twoje nieliczne "wystapienia" na forum czy to juz czy jeszcze za chwile. Wiesz u mnie w tym roku konwalii rowniez bylo malo. Natomiast duzo pieknych dorodnych rumiankow. Czy moglyby poslac je na twoj bukiet slubny? Z twego opisu wynika ze bedzie piekny. Gdzie slub? W Polsce? Wiem ze chcials wczesniej z konwaliami, ale ze wzgledow rodzinnych przesunelas o ponad miesiac. Zycze duzo Milosci i Szczescia. Daj znac kiedy. jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 i jeszcze do sagan o kwiatach 14.06.03, 22:47 Zakwitl w ogrodzie wczesnie i oblednie wiciokrzew (honey bird). Przylatuja do niego koliberki. Przyjemnie obserwowac jak zbieraja nektar, sa dosyc ufne i nie boja sie ludzi. Pozdrawiam jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: i jeszcze do sagan o kwiatach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.03, 14:29 kolibra widzialam tylko raz w zyciu, w kaliforni. bylam zauroczona i nie chcialam odejsc... :) slub i w niemczech i w polsce, zeby wszystkich pogodzic, za ok. 1.5 miesiaca. wczoraj wlasnie wypatrzylam takie piekne biale dzwonki, ktore tez bym chciala w bukiecie... ... rumianki przyslij, nigdy za wiele pieknych kwiatow! a takie prawdziwe, z ogrodu, sa najladniejsze. nam niestety dzialke zabralo ladnych pare lat temu budownicwo mieszkaniowe, wiec kwiaty musza byc kupowane. milej niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: do J.S. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.03, 14:31 dziekuje za zyczenia :) bardzo to mile. napisze, jak juz bedzie po :) no i bukiet opisze ze szczegolami! Odpowiedz Link Zgłoś