Dodaj do ulubionych

Odsresowujace dzialanie forum.:)))

03.07.07, 11:15
Dawno tu nie wchodzilam z braku okazji i czasu, ale stwierdzilam, ze musze to
sobie teraz odbic zakladajac jakis niekoniecznie sensowny, odstresowujacy
mnie watek.:)Zauwazylam, ze forum dziala na mnie troche jak alkohol i kilka
innych uzaleznien. Wprawia w stan przyjemnego odprezenia i relaksacji. I
pozwala zapomniec o codziennych problemach. Qrcze bez forum czuje sie nie jak
bez reki, nie jak bez nogi, ale prawie jak bez glowy.;)))
A moze po prostu sie za Wami stesknilam.:))) Co tam slychac w Wielkim
Swiecie? U mnie przewaznie pada.:)
Obserwuj wątek
    • nemo1968 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 11:17
      Cześc :))) U mnie też pada i nawet kawa nie pomaga, moze telefonm od szefa
      postawi mnie na nogi ;) Jest na to szansa :))))
      • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 11:19
        Ja tez popijam kawke. Dzis akurat nie pada, ale pogoda jest typowo angielska.
        Telefony od szefa mnie nieco stresuja. Dzis mam dzien relaksu i probuej sie
        odprezyc ale jakos neu mnoge.:/
        A kawa tez jakas kwasna.;)
        • panigazeta Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 11:24
          W a poludniowej polsce pogoda srednia nie pada ale rewelacji tez nie ma :)
          kawki nie pijam i moze błąd bo potem na 2 zmainie beda mi sie oczka kleic ;)
          pozdrawiam

Paulina
          • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 11:27
            No to zycze Wam wiecej slonca w poludniowej Polsce i w ogole w calej Polsce.
            Kawka jezeli jest juz przywyczajeniem ( uzaleznieniem ) wiele nie pomaga.:)
          • echtom Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:09
            U mnie na północy pada albo się chmurzy. W czytelni 3 osoby na krzyż, bo kto
            mądry, pojechał na wakacje, a ja i tak muszę siedzieć do 20.00:(((. Kawa mi się
            skończyła, a nie mam od kogo pożyczyć, bo na popołudniowym dyżurze sami
            herbaciarze zostali:(((. Długo z Wami nie posiedzę, bo mam jakąś pracę
            bibliograficzną do zrobienia:( i do tego tłumaczenie ukradkiem pod biurkiem:( -
            koleżanki tłumaczki też w rozjazdach i klienci codziennie mnie molestują:). Aby
            do 10 sierpnia, a potem 3 tygodnie urlopu - na remont i przemeblowanie pokoju
            :(((.
            Pozdrawiam
        • na_forum_na Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 11:37
          to polecam nescafe classic, zero kwasu
    • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 11:22
      ja musze powiedziec że tez łapie sie na tym ze po prostu musze wejsc na formu i
      pogadac z wami wszytskimi...
      to naprawde działa jak uzależnienie :D
      dlatego w weekend zmuszam sie żeby tego nie robić...
      bo za chwilę sie okaże że żyć bez Was nie mogę ;D
      • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 11:26
        Nie zmuszaj sie.;))) Do niczego nie mozna sie zmuszac. Ja tesknie za moim
        kompem i moim forum.;))) Teraz na kompie bywam z doskoku i na gazecie
        tymbardziej.Tyle tu nowych twarzy;)(nickow). Mozna sie pogubic.
      • izabellaz1 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:20
        butterflymk napisała:

> bo za chwilę sie okaże że żyć bez Was nie mogę ;D

Chlip...TULIMYYYYYYYYYYY???;P
        • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:21
          ...chociaż... dzisiaj już zostałam nazwana dziwką na tym forum...
          • nemo1968 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:25
            Martwi cię, że słusznie, czy dręczy cię to, ze niesłusznie ;) ?
            • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:28
              :D najbardziej mnie martwi że przyłażą tu na Forum KOBIETA takie różne palanty
              i debile, mimo że mają własne forum i wprowadzają tu hamstwo i buractwo...
              • nemo1968 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:30
                Daj linka na forum palantów i debili, może tam odnajdę bratnie dusze i się tam
                zadomowię :)
              • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:31
                Nie mówisz o mnie oczywiście;)
                Ja tylko mówię to co widzę:)
                • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:33
                  nie nie mówię o Tobie chociaż dzisiaj tez się ładanie pokazałeś z dobrej
                  strony...
                  • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:34
                    Ale taka jest rzeczywistość i zwalanie na mnie nie ma najmniejszego sensu.
                    • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:36
                      jaka rzeczywistość? Co Ty gadasz w ogóle?!
                      jedna wielka bzdura, proste i płytkie widzenie...
                      • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:41
                        Wiele osób widzi tę "bzdurę",a to dowód że ona istnieje.
                        • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:52
                          w sposobie w jakim w ogóle nie umiesz rozmawiac na ten temat raczej widać
                          kompleks Polaka, albo jesteś rasistą, albo jakaś kobieta ci zrobiła krzywdę
                          Zrozum że Ty nie wiesz jaka jest prawda bo niby skąd.....
                          Nie dziwię się że kobiety wolą cudzoziemców skoro Polacy są tacy zacofani...
                          • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:55
                            Po prostu tak jest najlatwiej wytlumaczyc brak powodzenia.;)
                            • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:57
                              Co ty tam wiesz smarkata;P
                              • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:00
                                Wiem, ze nic nie wiem.
                                czasem warto sie do tego przyznac Wiarusik.;)
                          • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:56
                            A jaka jest ta prawda?
                            Ludzie piszą,że Polki na zachodzie oddają się za pieniądze.
                            Nawet w telewizji mówili,że w Hiszpanii Polki zbierające truskawki dorabiały
                            sobie jako dziwki.Ja to wymyśliłem?To nie jest prawda?
                            • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:59
                              Prostytutka to zawod stary jak swiat. Istnieje poki jest na nia popyt. I
                              wielkim uproszczeniem bylo by stwierdzac, ze tylko Polki si epuszczaja.
                              Podobnie jak stwierdzac, ze Polacy dobrze sie bawia i wyrywaja laski, a Polki
                              daja doopci.;)
                              • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:03
                                Jakoś nie słyszę,że Polakom na zachodzie zachodzianki dają doopci.Oni ciężko
                                charują i jeśli juz,to szukają Polek.Nawet jako dziwek,bo są dość tanie.
                            • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:59
                              myślę, ze wszedzie sa laski, które w taki sposób dorabiają i takie, które nigdy
                              tego nie zrobią. To nie jest zalezne od nacji
                              • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:06
                                Ale na zachodzie to Polki mają etykietkę dziwek.Skąd to się bierze?
                                • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:08
                                  bo przeczytałeś artykuł w Polsce, czy kto Ci powiedział tak?!
                                  chłopcy tez oddają się za pieniądze i co?
                                  • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:12
                                    Jakiś promil pewnie tak.

Ze wsi do której jeżdżę na wakacje też jedna dziewczyna pojechała zarabiać do
                                    Włoch.
                                    Mówi się,że zarabiała tam jako prostytutka.Nie wiem skąd to wiedzą,ale inne też
                                    w różne miejsca jeździły i nie mają takie opini.Musiał ktoś ją widocznie gdzieś
                                    przyuważyć.
                                    Znaczy się,że to musi byc powszechne zjawisko,skoro otarłem się o nie.
                                    • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:16
                                      zwykłe plotki...
                                      nikt nie wie jaka prawda a zapewne nikt sie nie pofatygował żeby zapytac
                                      wprost... tylko lepiej o tym gadac... no poziom wsi jak nie wiem co..
                                      zresztą to co ona sobie robi to jej prywatna sprawa...
                                      jaki i kazdej innej osoby, a Ty się wyrażasz jak o kimś najgorszym...
                                      • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:21
                                        Zapytać się????
                                        "Przepraszam,czy pracowałaś tam jako prostytutka?"
                                        Wolne żarty;P
                                        Wieś nie taka głupia.Sam się przekonałem,że w ich plotkach sporo
                                        prawdy.Szczegóły tylko są czasem niezgodne z rzeczywistością.
                                        Otarłem się o to zjawisko i wierzę,że jest powszechne.
                                • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:10
                                  Skad?
                                  Moze dlatego, ze frustraci laicy pisza o tym i mowia gdzie popadnie.
                                  taka gossip.;)
                                • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:12
                                  wielokrotnie wyjezdzalam za granice do pracy - na seminaria naukowe,
                                  konferencje itp. Jeżdziłam też prywatnie np. na jakieś huczne imprezy do
                                  Dublina. W życiu nie spotkalam sie z takimi opiniami ani jednoznacznymi
                                  propozycjami. Nikt nie przyklejał mi etykietki dziwki
                                  • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:14
                                    A to muszą od razu mówić co myślą?
                                    • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:16
                                      a dlaczego mieliby tak o mnie myśleć?
                                      • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:24
                                        Bo taka jest opinia o narodzie.
                                    • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:16
                                      a ty czytasz w ich myślach?
                                  • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:17
                                    ja tez nihdy sie nie spotkałam z taką opinią
                                    raczej o Polakach którzy są pijakami i złodziejami...i nie potrafią się
                                    zachować...
                                    • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:23
                                      Każdy słucha to,co mu pasuje.
                                      Nie przyjmujesz do świadomości opinii o Polkach i w to nie wierzysz.
                                      A wystarczy się tylko rozglądnąć.
                                      • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:28
                                        Ale przeciez to stereotypy...ja jestem Polką, ale nie jestem dziwka (a podobno
                                        wszystkie są). Mam tez korzenie romskie - a w zyciu nie żebrałam, nie ukradłam
                                        konia i nie porwałam dziecka. A tak sie tez o Cyganach mówi.
                                        To ze ktoś tak twierdzi albo co gorsza...w telewizji powiedzieli, to nie znaczy
                                        ze tak jest.
                                        Kurde, przecieznie kazdy pijak to złodziej. A gej - pedofil
                                        • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:35
                                          Różne media o tym mówią i forumowicze też.Do tego własne doświadczenie.
                                          Kiedyś oglądałem Jackassa na MTV.Te dupki podróżowali przez Europę i na koniec
                                          opowiadali co zapamiętali z podróży.Z Polski to zapamiętali "polskie
                                          dziwki"stojące przy drogach(inna sprawa czy to rzeczywiście były Polki,a nie
                                          np.Ukrainki,ale wiadomość i stereotyp poszedł w świat).Głupio mi się zrobiło:\
                                          • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:38
                                            akurat to nie jest żaden przykład ponieważ
                                            oni każdego nazywają dziwka, siebie nawzajem nawet....
                                            widac jaki mają styl...
                                            Nie, po prostu ta dyskusja nie ma sensu...
                                            • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:42
                                              O wszystkich krajach mówili co innego,a Polski się o dziwki czepili;)
                                              Przypadek?
                                              • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:47
                                                a Francuzi myślą, ze Polska to kraj pelen hydraulików. Dziwne co?
                                          • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:41
                                            no i widzisz w czym problem. W ograniczeniu umysłowym odbiorcy.
                                      • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:29
                                        uważam że wszędzie jest tyle samo prostytucji
                                        i to nie daje Ci prawa do obrażania kobiet z tego powodu
                                        • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:31
                                          Obrażam te,które na to zasługują;)
                                          • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:33
                                            A co ty panem Bogiem jestes, ze decydujesz, kto zasługuje na potępienie
                                            (obrażanie) a kto nie :-)
                                            • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:36
                                              Nie namawiam nikogo do nienawiści.Robię to na swój użytek;)
                                              • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:40
                                                przeciez nie mówie, ze propagujesz nazizm...Co do własnego użytku - na swój
                                                uzytek nie robi sie czegoś publicznie
                                                • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:44
                                                  Jaki nazizm?;)
                                                  Jakie publicznie?Ja tylko sobie pamiętnik piszę vel złote myśli;)
                                                  • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:46
                                                    się mi jakoś z nazizmem skojarzyło. Ciekawe czemu ;-)
                                                  • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:49
                                                    Głodnemu chleb na myśli?;D
                                                  • asia96301 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:51
                                                    i jak widać Cyganom tez rasizm mogą zarzucić
                                                  • butterflymk Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:52
                                                    a głodny głodnemu wypomina :p
                          • asia96301 Do Butterflymk 03.07.07, 15:57
                            zawsze sie zastanawiam, dlaczego taj jest...ktoś potraktuje cie niefajnie i ty
                            się tym przejmujesz. Choć nie ma podstaw bo nic złego nie zrobiłaś. Ktoś jest
                            nie fair, obrazi cie i ma to w głebokim poważaniu. Czemu tak dziwnie jesteśmy
                            skonstruowani?
                            A słowo dziwka jest chyba lepsze niż idiotka. Nie przejmuj sie debilami, bo
                            szkoda twojego czasu
                            • butterflymk Re: Do Butterflymk 03.07.07, 16:04
                              Dziękuję :D
                              właśnie...masz rację, to się nazywa wrażliwość...
                              oczywiście nie poczułam się odbiorcą tych słów, nie w tym problem
                              tylko załamałam się jak łatwo ludzie przekraczają granice...
                              i skąd w tych ludziach tyle prostactwa o po co tak się zachowują?
                              Sa różne teamty do dyskusji ale ja po prostu nie pozwole żeby ktoś sobie
                              kobiety bez podtsaw traktował jak szmaty...bo przczeytał jakiś artykuł???!!!

• asia96301 Re: Do Butterflymk 03.07.07, 16:09
                                zwłaszcza, ze co gazeta czy tv to inna linia pisma i inne opinie. Inaczej
                                napisze o czymś Fakt, inaczej GW a inaczej Nasz Dziennik.
                                PS: mnie tez głupio po tym, jak zostałam bohaterką forumowej opery mydlanej.
                                Ale pomyślałam sobie, ze chyba nie ma powodów zmieniac nicka albo rezygnowac z
                                gadania z fajnymi ludzmi.
                                • butterflymk Re: Do Butterflymk 03.07.07, 16:11
                                  no pewnie, dupków jest dużo na świecie i musimy wkońcu przywyknąć :D
                                  • asia96301 Re: Do Butterflymk 03.07.07, 16:16
                                    Pan Bóg ma różne dzieci. Skoro stworzył idotów, znaczy miał w tym swój cel.
                                    • butterflymk Re: Do Butterflymk 03.07.07, 16:19
                                      chyba żeby mnie denerwować...
                                      żebyśmy wiedziały że jesteśmy mądrzejsze :D
                                      • asia96301 Re: Do Butterflymk 03.07.07, 16:21
                                        o zdecydowanie druga twoja myśl jest godna lansowania :-)
                                        • wiarusik Re: Do Butterflymk 03.07.07, 16:25
                                          Bluźnicie;)
    • arytmiazmilosci Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:25
      Mnie te forum wrecz przeciwnie denerwuje. Jak czytam o zdradach i o tym jak
      Szanowne forumowiczki do nich podchodza to sie robie podejrzliwy wobec mojej
      kobiety. Modna jest tutaj taka ku..ka propaganda. Ale moze sie myle..
      • nemo1968 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 15:26
        Jak twoja kobieta daje powody, to bym sie tez martwil...:(
    • mloda.kobietka23 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:12
      u mnie tez pada ale za to forum razwesela mnie do lez:)
      • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:14
        U mnie dzis co pietnascie minut zmienia sie pogoda. Podobnie zreszta jak
        wczoraj i przez caly ostatni tydzien. Za to slyszalam, ze w mojej rodzinnej
        Lodzi odwiedzili nas noca kosmici. Tyle trace na tych rozjazdach,;)
        • mloda.kobietka23 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:19
          Witaj w Irlandii:)
          • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:21
            Ja jestem w Anglii...w Devon. Ale zapewne klimat jest zblizony.
            Iscie angielska pogoda.;)))
    • boris_kr Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:27
      Zgadzam się :)
      Forum KOBIETA, ale jeszcze bardziej forum NA LUZIE są CZASAMI (podkreślam czasami!!!) lepsze, niż
      forum humorum, prozac czy dwa piwa - na poprawe humoru.
      Legendarny już wątek o puszczeniu bąka na twarz, posty o strachu przed ciążą w basenie, czy rozważania
      typu "sponsoring to NIE prostytucja" mnie rozwalają zupelnie.
      Sikamy wszyscy (z dziewczynami tez) jak czytam w pracy na glos wiele wpisow :))))))))))
      • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:29
        Sikanie razem z dziewczynami to juz jakis perwers.;)))
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:37
      Dzień dobry pani łodzianko na obczyznie! Zastanawiałam się niedawno gdzie sie
      podziałaś? Co porabiasz na tym zgniłym zachodzie?
      • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:41
        hejka:)

Narazie tylko sie lenilam i zwiedzalam. Jestem w przepieknej okolicy jeszcze
        nie dotknietej palcem dzikiego zachodu.;)))
        Od jutra zaczynam praktyki w urzedzie i prace za barem. Troche sie stresuej i
        jednym i drugim.:/ Dlatego dzis caly dzien siedze na necie poki jeszcze moge.
        Prace bede miala przy komputerze, juz naet widzialam swoje biurko, wiec pewnie
        bede zagladac czasem na Kobiete. Chyba, ze szef mnie przyuwazy, bo ekran
        komputera mam skierowny w strone jego pokoju.;/

A co u Ciebie pani magister?;)
        • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:45
          pani magister tez opusci piekne miasto Łódź i wyfrunie na 3 lata na zachód. Ale
          to dopiero w połowie września. Narazie cieszę sie względnym spokojem, choć
          przyznaję, ze brak porządnego zajęcia jest dość frustrujący, zwłaszcza, że moi
          znajomi, a przede wszystkim mój pan mają sporo roboty. Nadrabiam więc zaległości
          w lekturach i kupuję nową konfekcję na wyjazd wakacyjny :-)
          • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:50
            A gdzie uciekasz? Bedziesz pracowac w zawodzie czy niekoniecznie?
            • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:51
              jadę do Belfastu (no, kilka mil na północ od Belfastu) na studia doktoranckie.
              Udało mi się zdobyć całkiem fajne stypendium, więc powinno być nieźle ;-)
              • avital84 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:53
                No to spuer!!!:)))
                Gratulacje! Jasne, ze bedzie niezle. Ale nie zapominaj o polskim forum.:)
                Na zas zycze Ci juz powodzenia.:)
      • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:45
        Jak to co?
        Pracuje tam doopcią;)
        • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:47
          poniewaz swiat twoj kreci sie wylacznie wokol tylka, przesylam Ci to oto zdjęcie
          gorąca dedykacją:
          www.jurczyszyn.zdrowemiasto.pl/proktolog/img/hemoroidy180200hh.jpg
          • wiarusik Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 03.07.07, 16:51
            Słówko hemoroidy odciągneły mnie od naciśnięcia linku;)
            Ale próbuj dalej:)
    • butterflymk Do avital84 03.07.07, 16:58
      Dziewczyno, wywołałas wilka z lasu, miało być odtresowująco
      a ja jestem tak zestresowana ze szok... idę pić :D
      • avital84 Re: Do avital84 03.07.07, 18:05
        Wiarusik zawsze szaleje keidy sie odzywam.:D
        Patrz na jego postac z przymruzeniem oka i sie nie stresuj.;)
        A picia zazdroszcze.;)
        • simply_z Re: Do avital84 03.07.07, 18:11
          witaj;))
          a u nas w Małopolsce cieplutko ,slonce swieci:P
          u mnie sesyja na finiszu na szczescie ,a pozną jesienia obrona;/
          • avital84 Re: Do avital84 03.07.07, 18:16
            Czesc,

no to gratuluje w takim razie sesyji na finiszu:)
            Obrona to juz bedzie tylko pikus.:)
            U mnie tez teraz jest slonecznie, ale nie chwale dnia przed zachodem.;)
            Qrcze dziwnie tak byc na obczyznie. Czuje sie jak Kordian czy inny z
            romantycznych bohaterow gloszacy poematy na gorzxe Mont Blanc.;)Teskno mi
            troche, a to dopiero tydzien.
            • simply_z Re: Do avital84 03.07.07, 18:55
              może to przez pogodę..a kiedy wracasz? jesienią jakoś?
              • avital84 Re: Do avital84 04.07.07, 20:29
                Wlasciwie to jeszcze nie wiem kiedy. Albo 31 sierpnia albo zostaje na
                wrzesien...to zalezy od wielu czynnikow. Glownie od pieniedzy.;)
    • stella.polaris25 Re: Odsresowujace dzialanie forum.:))) 04.07.07, 20:35
      avital84 napisała:

> Dawno tu nie wchodzilam z braku okazji i czasu, ale stwierdzilam, ze musze to
      > sobie teraz odbic zakladajac jakis niekoniecznie sensowny, odstresowujacy
      > mnie watek.:)Zauwazylam, ze forum dziala na mnie troche jak alkohol i kilka
      > innych uzaleznien. Wprawia w stan przyjemnego odprezenia i relaksacji. I
      > pozwala zapomniec o codziennych problemach. Qrcze bez forum czuje sie nie jak
      > bez reki, nie jak bez nogi, ale prawie jak bez glowy.;)))
      > A moze po prostu sie za Wami stesknilam.:))) Co tam slychac w Wielkim
      > Swiecie? U mnie przewaznie pada.:)

Ooo milo Cie znowu widziec Avital:)
      Powodzenia na praktykach!!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka