lupus76 05.07.07, 14:58 Widziałaś to: miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4290987.html ????? K. mać!!!!! Normalnie krew mnie zalewa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Do Iberii 05.07.07, 15:03 Burżuje i obszarnicy stwierdzili,że ten teren im się po prostu należy;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do Iberii 05.07.07, 15:05 wiarusik napisał: > Burżuje i obszarnicy stwierdzili,że ten teren im się po prostu należy;) Taaa, ale gdzie ja k. mać będębiegał ??? Choć tam akurat sięnie zapędzałem to sporo luda moczy w tym miejscu kije, a na "Saharze" małolaty kopią piłę :( Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Do Iberii 05.07.07, 15:07 biegaj w miejscu albo tam i z powrotem :p Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do Iberii 05.07.07, 15:08 butterflymk napisała: > biegaj w miejscu albo tam i z powrotem :p Ja biegam bliżej Muchowca, jeśli coś Ci to mówi :DD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do Iberii 05.07.07, 15:10 butterflymk napisała: > mówi mi że tam mieszkają muchy :p To tylko w Motylich nosach :) Na Muchowcu raczej komary są dokucziwe. I motyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Do Iberii 05.07.07, 22:01 lupus76 napisał: > butterflymk napisała: > > > mówi mi że tam mieszkają muchy :p > > To tylko w Motylich nosach :) > Na Muchowcu raczej komary są dokucziwe. I motyle :) i samoloty o łby sie obijają:D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Do Iberii 05.07.07, 15:28 niestety widzialam...nie mam sily nawet na ten temat dyskutowac, tylko ktos niezrownowazony pscyhicznie moze podjac taka decyzje.... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Do Iberii 05.07.07, 22:01 ło ludzie!!!!! no niemoge!!! mnie tez krew zalewa!!! jedyne piekne miejsce w katowcach!!! ja nie moge:((((((((( buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 ?? 05.07.07, 22:05 A czemu Katowice maja byc ladniejsze od Chorzowa i Bytomia?? Trzeba rownac, najlepiej do nizszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ?? 05.07.07, 22:07 zwariowałeś????? :ppp ja tam w Katowicach bywam tylko co nie oznacza jednak ze miasto jest mi obojetne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ?? 05.07.07, 22:12 Nie zwariowalem.. zylem w Bytoniu i bywalem w CHorzowie i do dzisiaj miewam straszne sny z tego powodu... Wiec z zazdroscia patrze na to jak Katowice sie rozwijaja i ladnieja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ?? 05.07.07, 22:13 z tym zartowaniem to... żartowałam:)) ale masz rację, Bytom i Chorzów jakoś miło się nie kojarzą:) choć te budowle mające powstać w dolinie trzech stawów jakoś mi się nie podobają:( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ?? 05.07.07, 22:14 Bytom jest tragiczny.. bylem w zimie i akurat snieg zniknal.. makabra... fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ?? 05.07.07, 22:15 a mialo być tak pieknie.. musiales mi zepsuc humor?! a w Jastrzebiu jest tak pieknie:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ?? 05.07.07, 22:17 Oj najmocniej przepraszam :) Moze Cie pocieszy, ze za pare tygodni znowu bede mogl "podziwiac" Bytom przez pare dni :)? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ?? 06.07.07, 07:21 kontik_71 napisał: > Nie zwariowalem.. zylem w Bytoniu i bywalem w CHorzowie i do dzisiaj miewam > straszne sny z tego powodu... Wiec z zazdroscia patrze na to jak Katowice sie > rozwijaja i ladnieja... :) W którym miejscu ładnieją???? Właśnie, że od jakichś 15 lat permanentnie dziadzieją... a ładnieją, to Gliwice Sosnowiec i Chorzów. No ale te 2 ostatnie miasta zbrzydnąć już nie mogły... Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes A co z dworcem w Katowicach? 06.07.07, 07:23 Zawsze mi się bardzo podobał... A podobno ma ma być zrównany z ziemią? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A co z dworcem w Katowicach? 06.07.07, 07:26 sir.vimes napisała: > Zawsze mi się bardzo podobał... A podobno ma ma być zrównany z ziemią? Nie tyle ma być zrównany, ile PKP nie zamieściła w przetargu na nowy konieczności zachowania obecnego. Co może oznaczać jego wyburzenie. Choć ja osobiście uważam, że ten budynek straszy. Jeśli to ma byćto, co podróżnie przybywający do Katowic zobaczą (i poczują) w pierwszej kolejności - to ja dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A co z dworcem w Katowicach? 06.07.07, 08:25 dla mnie osobiście dworzec w Katowicach jest przerażajacy. Zawsze sie cholernie boję jak tamtędy idę, smierdzi i w ogóle.. coś koniecznie powinni z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A co z dworcem w Katowicach? 06.07.07, 08:30 rasgeea napisała: > dla mnie osobiście dworzec w Katowicach jest przerażajacy. Zawsze sie cholernie > > boję jak tamtędy idę, smierdzi i w ogóle.. coś koniecznie powinni z tym zrobić > . Też tak uważam. Ale jako, ze to wymaga więcej inicjatywy - nasz magistrat ma to... Inteligentna jesteś, więc wiesz gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Eee, szkoda go 06.07.07, 08:40 Kurczę, ja właśnie przez ten dworzec polubiłam Katowice. Jest taki...hmm... mroczny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Eee, szkoda go 06.07.07, 08:40 A śmierdzi dużo mniej niż warszawskie dworce. Nie ma porównania. Chociaż - może tak chwalę bo rzadko bywam w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś