joanna207 05.07.07, 16:53 Wybieram sie na areobik tylko ze jeszcze nic nie wiem:) Ile kosztuje tak mniej więcej karnet na areobik? czy opłaca sie w ogóle chodzić na niego?? dzięki za odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna207 Re: AERObic 05.07.07, 19:02 dziekuje pani misiowa, kazdemu tak zwracasz uwage ze im sie literki poprzestawiały?? dzieki za odpowiedz co do AERobicu:) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: AERObic 05.07.07, 19:29 eee nie znasz sie areobik to taka odmiana aerobiku uprawiana na polu z pługiem Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: areobik 05.07.07, 19:34 i jak ma ci ktos odpowiedziec jak nie wie - czy ty chesz chodzic na ten areobik do sali gimnastycznej w jakiejs szkole podstawowej w pcimiu czy np w-wie do gimnazjonu bo wiesz ceny sie troche roznia hehe ps zaczynasz byc moja idolka biedne latajace masło poczuje sie porzucona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kot212 Re: areobik 05.07.07, 19:49 MINIASZ najlepiej spadaj z forum bo bzdury opowiadasz,że wymiotować mi się chcę. A JOANNA 207 jeśli chodzi Ci o aerobik ja chodziłam w tamtym roku we wrześniu przez 3 miesiące.płaciłam 120 zl za miesiąc 2 razy w tygodniu,ale to był STEP( taniec+ćwiczenia) i uważam ,że warto czułam się w lepszej formie fizycznej.POZDRAWIAM. MINIASZ spadówa... Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: areobik 05.07.07, 19:55 a niby gdzie kretynko "opowiadam głupoty" ?????? ps słowo opowiadam ma troche inne znaczenie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kot212 Re: areobik 05.07.07, 19:59 na przykład w tym wątku o AEROBIKU,skoro mamy sobie jakoś pomagać to piszmy jakieś sensowne rzeczy,bo Ja jak nie mam o czymś wcale bladego pojęcia to nic nie piszę-wolę poczytać co inni mają na ten temat do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: areobik 05.07.07, 20:01 joanna sie sklonowała ??????????? bo poziom intelektu macie podobny hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kot212 Re: areobik 05.07.07, 20:10 Minasz nie będę komentować twoich głupich tekstów,........................................................................ ...................nie ma sensu........................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ...................domyślam się tylko,że jesteś PŁCIĄ BRZYDKĄ>. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna207 Re: areobik 05.07.07, 19:58 ale sie przyczepił do mnie no:) chyba sie zakochał:) Odpowiedz Link Zgłoś