no_okki 07.07.07, 14:34 " Są kobiety, które cierpią z powodu złej miłości, ale nie potrafią się od niej uwolnić. Dlaczego ? :D:P ....cytat za onetem '] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betti22 Re: Niebezpieczne związki 07.07.07, 18:37 bo : 1. niełatwo uwolnic sie z milosci...nwet tej zlej...(jesli ktos tego nie przezyl to nie ma prawa sie wypowiadac) 2. bo kobiety maja predyspozycje do szybkiego wybaczania i usprawiedliwiania bez konca 3. bo chca wierzyc ze im tez sie uda 4. bo maja niska samoocene i mysla ze zasluguja na takiego partnera 5. bo boja sie samotnosci 6. bo...... Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Niebezpieczne związki 07.07.07, 18:40 Bo niestety zawsze podobali mi się "zimni dranie", tacy, przez których co jakiś czas muszę pobeczeć. A zawsze stroniłam od porządnych, miłych facetów. Tak już mam... Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Niebezpieczne związki 07.07.07, 18:48 bo źli mężczyźni bywają bardzo interesujący a jeśli chcą również ujmujący ;) a może niektóre kobiety wierzą, że miłość sprowadzi drania na dobrą drogę? a tak w ogóle to każda miłość zaślepia i uzależnia..czy dobra czy zła idzie się w jej stronę jak ćma do świeczki Odpowiedz Link Zgłoś