Gość: uasiczka IP: 212.244.209.* 18.06.03, 10:56 czy możecie polecić jakiś środek nawilżający na bazie wody nie uszkadzający prezerwatyw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: lubrykat 18.06.03, 10:59 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > czy możecie polecić jakiś środek nawilżający na bazie wody nie uszkadzający > prezerwatyw? wazelina to jest to! tania , skuteczna, bezpieczna, niezawodna! używana przez niektórych nie tylko do celów intymnych, ale w codziennym życiu. np. świetnie się nadaje do smarowania tyłka szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: lubrykat IP: 212.244.209.* 18.06.03, 11:10 szeroki uśmiech pojawił się na moich ustach jak zobaczyłam post podpisany "pajdeczka" ;))) ale niestety - wazelina niszczy gumę - potrzebuję czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: lubrykat 18.06.03, 11:14 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > szeroki uśmiech pojawił się na moich ustach jak zobaczyłam post > podpisany "pajdeczka" ;))) > ale niestety - wazelina niszczy gumę - potrzebuję czegoś innego Aha. Z tematu "guma" najbardziej jest mi znany temat gumy do majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
tymbark Re: lubrykat 18.06.03, 11:15 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > ale niestety - wazelina niszczy gumę - potrzebuję czegoś innego Intimel ( cena ok. 7 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 chyba lubrykant? :-) 18.06.03, 11:24 W kazdym razie K-Y firmy Johnson & Johnson jest dobry. Ostatnio tez w jakims angielskim pismie wytropilam jeden z wyciagiem z roslin i witaminami, ktory ponoc dostarcza przy okazji niezapomnianych wrazen erotycznych :-) Nazywa sie Sensitille. Nie wyprobowalam jeszcze, ale moge ci podac strone na necie: www.sensitille.com. Milej zabawy :-) -------- "Otwieram o 14:00 albo jak przyjde" /wywieszka w sklepie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Oj Pajda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:50 pajdeczka napisała: > wazelina to jest to! tania , skuteczna, bezpieczna, niezawodna! > używana przez niektórych nie tylko do celów intymnych, ale w codziennym życiu. > np. świetnie się nadaje do smarowania tyłka szefa. Niby taka jesteś doświadczona, tak sie mądrzysz a tak niewiele wiesz...wazelina uszkadza prezerwatywy bo jest na bazie tłuszczu. Autorka potrzebuje "ślizgacza' na bazie wody... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Oj Pajda! 18.06.03, 11:55 Gość portalu: Pati napisał(a): > Niby taka jesteś doświadczona, tak sie mądrzysz a tak > niewiele wiesz...wazelina uszkadza prezerwatywy bo jest > na bazie tłuszczu. Autorka potrzebuje "ślizgacza' na > bazie wody... Ojejej, ale ci zazdroszę tej "gumowej wiedzy". W życiu nie musiałam używać żadnego ślizgacza i nie będę musiała. To samo się tyczy gum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Oj Pajda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 15:36 pajdeczka napisała: > > Ojejej, ale ci zazdroszę tej "gumowej wiedzy". To jest wiedza podstawowa na temat życia seksualnego, więc współczuję ci, że tak niewiele masz o tym pojęcia. >W życiu nie musiałam używać > żadnego ślizgacza i nie będę musiała. To samo się tyczy gum. Ależ nie musisz się tłumaczyć. Mam nadzieję, że "efekty" tego nie są nazbyt uciążliwe dla społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: lubrykat IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 11:21 Zel firmy johnson&johnson, bodajze KY czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: lubrykat IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 12:05 www.okmarket.pl/kategoria.php?idk=10&idp=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: lubrykat 18.06.03, 12:13 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > czy możecie polecić jakiś środek nawilżający na bazie wody nie uszkadzający > prezerwatyw? Bardzo proste: CZULOSC, NAMIETNOSC, POZODANIE, UCZUCIE. Nie ma szans, zeby kobieta nie zwilgotniala. Swietny lubryfikat i nie uszkadza prezerwatyw. I na wodzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: lubrykat IP: 212.244.209.* 18.06.03, 12:20 no niestety czasem jest to problem fizjologiczny a nie wina tempa, niestety ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: lubrykat 18.06.03, 12:25 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > no niestety czasem jest to problem fizjologiczny a nie wina tempa, > niestety ;((((( Bu. No to nie wiem, jak Ci pomoc. Zadna z moich partnerek nie miala takiegfo „fizjologicznego” problem. A czasami wprost przeciwnie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: lubrykat 18.06.03, 12:26 Moze zadna z twoich partnerek np. nie rodzila? :-) -------- "Otwieram o 14:00 albo jak przyjde" /wywieszka w sklepie/ Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: lubrykat 18.06.03, 12:28 dorotka1970 napisała: > Moze zadna z twoich partnerek np. nie rodzila? :-) E, tam. Dwoje dzieci. I zero problemu. Nawet w przypadku tzw. „szybkiego numerku”. Zdecydowanie, ale delikatnie i nie ma szans - po kilku ruchach naturalny lubryfikat juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: lubrykat IP: 212.244.209.* 18.06.03, 12:30 każda twoja partnerka ma po dwoje dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: lubrykat 18.06.03, 12:30 kohinor napisał: > E, tam. Dwoje dzieci. I zero problemu. Nawet w przypadku tzw. „szybkiego > numerku”. Zdecydowanie, ale delikatnie i nie ma szans - po kilku ruchach > naturalny lubryfikat juz jest O matko, to ty sie pchasz zanim ona ma mokro?! Ja bym chyba nie lubila... -------- "Otwieram o 14:00 albo jak przyjde" /wywieszka w sklepie/ Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: lubrykat 18.06.03, 12:40 dorotka1970 napisała: > O matko, to ty sie pchasz zanim ona ma mokro?! Ja bym chyba nie lubila... Nigdy Ciebie i Twojego partnera nie naszla ochota na tzw. szybki numerek? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: lubrykat 18.06.03, 15:38 kohinor napisał: > dorotka1970 napisała: > > O matko, to ty sie pchasz zanim ona ma mokro?! Ja bym chyba nie lubila... > > Nigdy Ciebie i Twojego partnera nie naszla ochota na tzw. szybki numerek? Jak mnie naszla ochota, to znaczy, ze juz mialam mokro :-) -------- "Otwieram o 14:00 albo jak przyjde" /wywieszka w sklepie/ Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowy_sloggi Re: lubrykat 18.06.03, 16:12 Feminum z żelu - bezwonne, bez smaku, bezbarwne - galaretka na bazie wody. Cena 7.00 - 14.00 zależy od pojemności. Odpowiedz Link Zgłoś