Gość: Ana IP: 194.139.172.* 18.06.03, 12:34 prosze pomozcie, wiem ze problem odwieczny i oklepany, nie zmienia to jednak faktu ze wciaz go mam. Moj luby ma niedlugo imieniny, z czego ciesza sie panowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka_z_olinkowa Re: odwieczny problem - prezent dla faceta 18.06.03, 12:37 Ja myślę, że moj pomysł jest niezły: Zamierzam na imieninki dać mu w prezencie...świadomość. Ze będzie miał dziecko, recz jasna. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybredna Re: odwieczny problem - prezent dla faceta IP: *.krapkowice.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 12:38 Gość portalu: Ana napisał(a): z czego ciesza sie > panowie? Ogólnie rzecz biorąc-z różnych rzeczy:))) Ja kupuję najczęściej:książki,płyty,alkohol,rower(!),kosmetyki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: odwieczny problem - prezent dla faceta 18.06.03, 12:41 Gość portalu: Ana napisał(a): > prosze pomozcie, wiem ze problem odwieczny i oklepany, nie zmienia to jednak > faktu ze wciaz go mam. Moj luby ma niedlugo imieniny, z czego ciesza sie > panowie? Kup parę metrów czerwonej , szerokiej wstążki, i się w nią ładnie zawiąż. Nic więcej mu do szczęścia nie będzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: odwieczny problem - prezent dla faceta 18.06.03, 12:46 Gość portalu: Ana napisał(a): > prosze pomozcie, wiem ze problem odwieczny i oklepany, nie zmienia to jednak > faktu ze wciaz go mam. Moj luby ma niedlugo imieniny, z czego ciesza sie > panowie? A moze byc prezent niebanalny? Jak tak, to: Zapros go do siebie. Otworz mu w szlafroku. Pod spodem miej TYLKO szeroka wstazke, ktora obwiazesz sie na ,,krzyzyk”. kokarda (duza) z produ. Powiedz mu: mam dla Ciebie prezent i... zgwalc go. A potem zjedzcie wczesniej przygotowana kolacje (moze byc przy swiecach) Zareczam Ci Aniu; NIGDY takiego prezentu nie zapomni :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: odwieczny problem - prezent dla faceta IP: 194.139.172.* 18.06.03, 12:48 :-) dziekuje za inspiracje...odrobina perwersji nigdy nie zaszkodzi. a z materialnych rzeczy macie jakies pomysly ? pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: odwieczny problem - prezent dla faceta 18.06.03, 12:47 temat rzeka.... ty go znasz, wiesz co lubi a co nie a co my ci tu mozemy powiedziec neutralnie: - dobry dlugopis (Mont Blanc) - jezeli ma to pioro do kompletu - jezeli komputerowiec to jakis drobiazg techniczny - zapros go na elegancka kolacje z gory przygowtowana i zaplacona - wyjedzcie sobie na zaplacony przez ciebie "weekend" ................. - kup mu ksiazke autora ktorego lubi - pasek lub krawat (15-ty), - nowa myszke optyczna do kompa - nie mam czasu na wiecej pomyslow, spadam z biura ale licze na aktywnych forumowiczow moj maz ma dzisiaj urodziny i tez mialam ten "problem" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: odwieczny problem - prezent dla faceta IP: 194.139.172.* 18.06.03, 12:53 i jaki prezent mu zrobilas ??? Odpowiedz Link Zgłoś