minasz 10.07.07, 09:59 to chyba mnie w kobiatach w sensie erotycznym kreci najbardziej hehe www.fetysz.sex-film.pl/galerie/077/big/pics02.jpg :) owa pani staje sie dla mnie zdecydowanie mniej atrakcyjna kiedy je juz zdejmie hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamich Re: ponczochy 10.07.07, 10:02 Ale to rajstopy są:)Może jakieś nieuświadomione lęki masz....bo bez zdjęcia rajtop...hm...do przemyślenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ponczochy 10.07.07, 10:05 racja rajstopy :) a jasniej? bo niezbyt rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: ponczochy 10.07.07, 10:12 Trudno o seks bez zdjęcia rajstop ;) Z pończochami jednak bardziej komfortowo. Odpowiedz Link Zgłoś
somea Re: ponczochy 10.07.07, 21:54 minasz napisał: > racja rajstopy :) > a jasniej? bo niezbyt rozumiem Jak Ty nic nie rozumiesz minasz, ...ale wszystko przed Tobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ponczochy 10.07.07, 21:58 a ty umiesz chodzic? bo jak tak sie porozumiewasz z twoja cewa nerwowa to chyba tylko lezysz i pierdzisz Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ponczochy 10.07.07, 10:35 weź nie umieszczaj tu takich zdjęci..bleeh.. nie każdy ma chotę to oglądać :// Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ponczochy 10.07.07, 18:07 ty jestes jakas chora psychicznie - przeciez to zjecie ładnej zdrowej kobiety(ktore nie było wstawione bez sensu) wez sie lecz ty mocherze ps poskarz sie adminowi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ponczochy 10.07.07, 18:14 właśnie załuję że tego nie zrobiłam.. to zdjęcie jest obleśne Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ponczochy 10.07.07, 18:18 oblesne to ty masz mysli zdjecia jest bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: ponczochy 10.07.07, 11:29 Nie on jeden tak ma. Wielu facetów uparcie myli rajstopy z pończochami, spódnice z sukienkami itd. My mu uparcie, ze to rajstopy, tyle ze z dziurką;) a on, ze uwielbia kobiety w pończochach. Nawet jak zalapie, to za godzine pomyli jedno z drugim. Faceci w tej kwestii zachowują sie niczym dyslektycy: nawet jak bardzo chcą mają problemy z opanowaniem i wlasciwym stosowaniem ubraniowej terminologi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: ponczochy 10.07.07, 15:03 A mi się wydaje że młody i niedoświadczony z niego głuptas....szokować chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ponczochy 10.07.07, 18:09 oj sylwio tyle jadu ale sie nie dziwie jak faktycznie jestes podobna do owej ani hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ponczochy 10.07.07, 22:04 Ja się nie mylę,więcej-znam składniki garderoby,o których Ty na pewno nie masz pojęcia;)Mówię tu o wojskowej garderobie;))) A babka ze zdjęcia,no cóżżżż....;) Odpowiedz Link Zgłoś