Dodaj do ulubionych

Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokatora FK

12.07.07, 14:10
W związku z pokładami durnoty, którą zarzucają sobie w dniu dzisiejszym
nawzajem forumowicze pragnę ogłosić, że mam zamiar otworzyć wspaniały Klub
Lokatora FK, w którym toczyć będziemy same wysokich lotów dysputy, pić kawę (i
żadnego siorbania bo delikwent wyleci!) a wieczorami patrzeć w gwiazdy...
No to proponuję podział obowiązków na początek. Kto maluje tablicę reklamową?
Kto ściany? Kto przyniesie kanapę? Kto dywan? etc.;P

Ps. Łóżka też by się przydały gdybyśmy z nudów mieli pousypiać;P
Obserwuj wątek
    • butterflymk Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:13
      a mozna wódkę pić? :D i palić trawkę?
      • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:16
        butterflymk napisała:

> a mozna wódkę pić? :D i palić trawkę?

Ćśśśiiiii...na razie ma być kulturalnie i grzecznie...potem się zobaczy;P
        • butterflymk Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:17
          aha czyli mozna, supcio.. idę tam :p
        • lupus76 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:29
          izabellaz1 napisała:

> butterflymk napisała:
          >
          > > a mozna wódkę pić? :D i palić trawkę?
          >
          > Ćśśśiiiii...na razie ma być kulturalnie i grzecznie...potem się zobaczy;P
          >
          >
          Ależ alkohol jest jednym z fundamentów kultury europejskiej :)
          I to niezależnie, czy przyjmiemy fundament "chrześcijański", czy "antyczny" :)
          • butterflymk Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:30
            własnie to miałam na mysli
            i tym się kierowałam zadając to pytanie
            rozwój kultury europejskiej :D
            • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:00
              butterflymk napisała:

> własnie to miałam na mysli
              > i tym się kierowałam zadając to pytanie
              > rozwój kultury europejskiej :D

No nie możemy kulturze europejskiej w rozwoju stać na drodze;P
    • joanna207 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:13
      A gdzie ta nasza salka bedzie sie znajdowac, w naszej skromnej wyobraźni?:)
      • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:16
        joanna207 napisała:

> A gdzie ta nasza salka bedzie sie znajdowac, w naszej skromnej wyobraźni?:)

Moja nie jest skromna to nie wiem ;P
    • zwroclawianka Pani Kohol! Wnioskuję o usunięcie wątku 12.07.07, 14:13
      Jest to ewidentna prowokacja CBA mająca na celu zgromadzenie w jednym miejscu
      wszystkich wykształciuchów oraz podobnym im łże-elit, aby sprawować kontrolę
      nad niepoprawnymi politycznie wątkami.
      • izabellaz1 Re: Pani Kohol! Wnioskuję o usunięcie wątku 12.07.07, 14:15
        zwroclawianka napisała:

> Jest to ewidentna prowokacja CBA mająca na celu zgromadzenie w jednym miejscu
        > wszystkich wykształciuchów oraz podobnym im łże-elit, aby sprawować kontrolę
        > nad niepoprawnymi politycznie wątkami.

Cicho tam! Dywan przynoś;P
        • zwroclawianka Re: Pani Kohol! Wnioskuję o usunięcie wątku 12.07.07, 14:18
          izabellaz1 napisała:

> zwroclawianka napisała:
          >
          > > Jest to ewidentna prowokacja CBA mająca na celu zgromadzenie w jednym mie
          > jscu
          > > wszystkich wykształciuchów oraz podobnym im łże-elit, aby sprawować kontr
          > olę
          > > nad niepoprawnymi politycznie wątkami.
          >
          > Cicho tam! Dywan przynoś;P
          >

Dywan mogę przynieść, ale ja wcale tu nie jestem, żeby potem nie było. Mogę
          opracować szyfr, by nikt nie zgadł o czym mówimy. Zaraz go tu podam, tylko
          nikomu nie przekazujcie!!
          • izabellaz1 Re: Pani Kohol! Wnioskuję o usunięcie wątku 12.07.07, 14:21
            zwroclawianka napisała:

> Dywan mogę przynieść, ale ja wcale tu nie jestem, żeby potem nie było. Mogę
            > opracować szyfr, by nikt nie zgadł o czym mówimy. Zaraz go tu podam, tylko
            > nikomu nie przekazujcie!!

Ofkors! Słowo harcerza!;P
          • lupus76 Re: Pani Kohol! Wnioskuję o usunięcie wątku 12.07.07, 14:36
            zwroclawianka napisała:

> izabellaz1 napisała:
            >
            > > zwroclawianka napisała:
            > >
            > > > Jest to ewidentna prowokacja CBA mająca na celu zgromadzenie w jedn
            > ym mie
            > > jscu
            > > > wszystkich wykształciuchów oraz podobnym im łże-elit, aby sprawować
            > kontr
            > > olę
            > > > nad niepoprawnymi politycznie wątkami.
            > >
            > > Cicho tam! Dywan przynoś;P
            > >
            >
            > Dywan mogę przynieść, ale ja wcale tu nie jestem, żeby potem nie było. Mogę
            > opracować szyfr, by nikt nie zgadł o czym mówimy. Zaraz go tu podam, tylko
            > nikomu nie przekazujcie!!

Lepiej nie przynoś. Potem CBA Cię w nim wyniesie...
    • obca1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:16
      > Ps. Łóżka też by się przydały gdybyśmy z nudów mieli pousypiać;P

ja się chyba nie nadaję..bo oczywiście chciałam zaproponować, że mogę przynieść winko i jakieś..gadżety z sex-shopu do szafki przy łóżkach (oczywiście jednorazowego użytku)..
      na wypadek gdyby się sama rozmowa komuś znudziła :D
      • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:18
        obca1 napisała:

> > Ps. Łóżka też by się przydały gdybyśmy z nudów mieli pousypiać;P
        >
        > ja się chyba nie nadaję..bo oczywiście chciałam zaproponować, że mogę przynieść
        > winko i jakieś..gadżety z sex-shopu do szafki przy łóżkach (oczywiście
        jednorazowego użytku)..

Dojdziemy i do tego...bez pośpiechu...ale póki co grzecznie proszę! Wam tylko
        jedno po głowie(?) chodzi(?);P
        • obca1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:19
          mi łóżko kojarzy się tylko z 2 rzeczami :)
          • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:22
            obca1 napisała:

> mi łóżko kojarzy się tylko z 2 rzeczami :)

1. spanie
            2. oglądanie tv?:D
            • obca1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:33
              1. odpoczynek
              2. gimnastyka :D
        • lupus76 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:37
          izabellaz1 napisała:

> obca1 napisała:
          >
          > > > Ps. Łóżka też by się przydały gdybyśmy z nudów mieli pousypiać;P
          > >
          > > ja się chyba nie nadaję..bo oczywiście chciałam zaproponować, że mogę prz
          > ynieść
          > > winko i jakieś..gadżety z sex-shopu do szafki przy łóżkach (oczywiście
          > jednorazowego użytku)..
          >
          > Dojdziemy i do tego...bez pośpiechu...ale póki co grzecznie proszę! Wam tylko
          > jedno po głowie(?) chodzi(?);P
          >
          >
          Tylko poważna dysputa. Przecież już Platon w "Uczcie" pisał: najpierw
          biesiadujmy, a potem dyskutujmy... :)
    • trypel Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:18
      bedziemy sobie czytać te no... Czarodzieskom gure??
      • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:22
        trypel napisał:

> bedziemy sobie czytać te no... Czarodzieskom gure??

A potem koniecznie inscenizację pantomimiczną!
    • myszz izabel 12.07.07, 14:22
      co ty mieszkanie chcesz sobie za friko umeblować?
      • izabellaz1 Re: izabel 12.07.07, 14:23
        myszz napisała:

> co ty mieszkanie chcesz sobie za friko umeblować?

Mła?! Nigdy w życiu! To dla Was wszystko Kochani!;P
        • lupus76 Re: izabel 12.07.07, 14:39
          izabellaz1 napisała:

> myszz napisała:
          >
          > > co ty mieszkanie chcesz sobie za friko umeblować?
          >
          > Mła?! Nigdy w życiu! To dla Was wszystko Kochani!;P
          >
          >

To zabrzmiało, jak Pan Prezes... :P
    • kobieta_na_pasach powodzenia 12.07.07, 14:27
      po miesiacu wrocicie na FK, tak sie bedziecie z soba, snoby, nudzili:)
    • i.nes mam nadzieję, że nie wymyślisz... 12.07.07, 14:29
      ... składki klubowej!??

--
      Life's a journey, not a destination.
      • izabellaz1 Re: mam nadzieję, że nie wymyślisz... 12.07.07, 14:32
        i.nes napisała:

> ... składki klubowej!??

<zmięła w garści karteczkę na której pisała postulat o składkę klubową i zerka
        zawstydzona>;P
    • zwroclawianka Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:35
      A ja czas jakiś temu przeczytałam coś takiego.. I tak trochę się zamyśliłam..

"Fora internetowe zastąpiły nam dawny salon czy klub dyskusyjny. W klubie
      dyskusyjnym bywało dokładnie na odwrót - można było omawiać wszystko prócz
      banalnych, codziennych spraw, które uchodziły za nazbyt prywatne, bądź nazbyt
      błahe. Za to rozprawiano o wielkich twórcach, o nowych prądach w sztuce, o
      filmach, nowych odkryciach naukowych i geograficznych, wystawach, książkach,
      wdawano się w spory teologiczne. Osoba czytająca książki workami i dzieląca się
      swoimi wrażeniami z lektury była zatem kimś normalnym, a osoba tokująca na
      tematy nieudanego balejażu, zakalca, golenia nóg, zakupów w sklepie z zabawkami
      byłaby pewnie uznana za nienormalną kretynkę. Dziś wolimy podglądać
      codzienność: tabloidy, bigbrothery, brigitjonesy; fascynuje nas to, jaki kolor
      sypialni ma osoba publiczna, a nie to, czy fotografia Brassaia porusza ją? "

• izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:39
        zwroclawianka napisała:

> A ja czas jakiś temu przeczytałam coś takiego.. I tak trochę się zamyśliłam..
        >
        > "Fora internetowe zastąpiły nam dawny salon czy klub dyskusyjny. W klubie
        > dyskusyjnym bywało dokładnie na odwrót - można było omawiać wszystko prócz
        > banalnych, codziennych spraw, które uchodziły za nazbyt prywatne, bądź nazbyt
        > błahe. Za to rozprawiano o wielkich twórcach, o nowych prądach w sztuce, o
        > filmach, nowych odkryciach naukowych i geograficznych, wystawach, książkach,
        > wdawano się w spory teologiczne. Osoba czytająca książki workami i dzieląca się
        >
        > swoimi wrażeniami z lektury była zatem kimś normalnym, a osoba tokująca na
        > tematy nieudanego balejażu, zakalca, golenia nóg, zakupów w sklepie z zabawkami
        >
        > byłaby pewnie uznana za nienormalną kretynkę. Dziś wolimy podglądać
        > codzienność: tabloidy, bigbrothery, brigitjonesy; fascynuje nas to, jaki kolor
        > sypialni ma osoba publiczna, a nie to, czy fotografia Brassaia porusza ją? "

A w potwora z Loch Ness i Yeti wierzysz?;P
      • i.nes Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:40
        No teraz od składki nie uciekniesz ;p

--
        Life's a journey, not a destination.
        • zwroclawianka Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 14:43
          i.nes napisała:

> No teraz od składki nie uciekniesz ;p
          >

ano, kobyłka u płota :) takie czasy, że za towaszystfo inteligętnych lódzi
          czeba becalować
    • iberia.pl Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:10
      ja moge posprzatac, a do gotowania niech sie kto inny zglosi.Aha i zglaszam sie
      jako ochotniczka na nadwornego kierowce :-DDDDD
      • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:27
        iberia.pl napisała:

> ja moge posprzatac, a do gotowania niech sie kto inny zglosi.

Trypla się do garów zaciągnie;P

> Aha i zglaszam sie jako ochotniczka na nadwornego kierowce :-DDDDD

To jakiegos busa trzeba będzie zorganizować jakbyśmy gdzieś na wycieczkę pojechali;P
        • iberia.pl Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:32
          izabellaz1 napisała:

> > Trypla się do garów zaciągnie;P

super :-)

> To jakiegos busa trzeba będzie zorganizować jakbyśmy gdzieś na wycieczkę
          pojechali;P

spoko luzik, im wieksze auto tym lepiej mi sie jezdzi :-))))
          • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:37
            iberia.pl napisała:

> izabellaz1 napisała:
            >
            > > > Trypla się do garów zaciągnie;P
            >
            > super :-)

Super, że Trypel będzie gotował czy super, że się Go na siłę do garów zaciągnie?;)

> > To jakiegos busa trzeba będzie zorganizować jakbyśmy gdzieś na wycieczkę
            > pojechali;P
            >
            > spoko luzik, im wieksze auto tym lepiej mi sie jezdzi :-))))

Ano coś mi się obiło o uszy psze Pani;P
            • iberia.pl Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:45
              izabellaz1 napisała:

>> Super, że Trypel będzie gotował czy super, że się Go na siłę do garów
              zaciągnie ?;)

qrcze ale mi trudne pytania zadajesz :-DDd i co ja mam Ci teraz odpowiedziec?
        • trypel Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:37
          izabellaz1 napisała:

> Trypla się do garów zaciągnie;P

Myslisz że jak raz sie poświęciłem żeby dziewczyna wtopy nie zaliczyła to tak
          zawsze bedzie??
          hehe
          • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:39
            trypel napisał:

> izabellaz1 napisała:
            >
            >
            >
            > Myslisz że jak raz sie poświęciłem żeby dziewczyna wtopy nie zaliczyła to tak
            > zawsze bedzie??

No no! Tylko bez wyciągania brudów z przeszłości Drogiej Naszej Koleżanki;P
          • iberia.pl Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:44
            trypel napisał:

> izabellaz1 napisała:
            >
            >
            >
            > Myslisz że jak raz sie poświęciłem żeby dziewczyna wtopy nie zaliczyła to tak
            > zawsze bedzie??
            > hehe
            >
            juz my tam kolego sie postaramy, zebys jednak przy tych garach urzedowal :-DDDD
            • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:47
              Iberka taka mini dygresja. Pakuj manatki za tydzień i wpadnij do Wrocka na kawę!:D
              Jak coś to na priva pisz. Babski wyjazd se robimy na weekend:D
            • asia96301 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:49
              moge pomóc w gotowaniu.
              Ale garów nie umyje za żadne skarby świata...
              • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:50
                asia96301 napisała:

> moge pomóc w gotowaniu.
                > Ale garów nie umyje za żadne skarby świata...

Gary umyje Konrado! On jest bardziej oszczędny niż zmywarka!;P
                • asia96301 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:55
                  wczoraj byłam na szkoleniu z pierwszej pomocy. ratownik opowiadał, ze babki
                  mają za cienką skórę na obecne płyny do mycia naczyń i proszki do prania.
                  Rozpuszczają nam skóre...
                  babki nie mogą myc garów. trzeba lansowac tę teze
                  • izabellaz1 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:57
                    asia96301 napisała:

> wczoraj byłam na szkoleniu z pierwszej pomocy.
                    > ratownik opowiadał, ze babki mają za cienką skórę na obecne płyny do mycia
                    > naczyń i proszki do prania.

Czy to było szkolenie pierwszej pomocy w myciu naczyń???;P
                    • asia96301 Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:58
                      to po proszku do prania kwalifikuje sie jako oparzenia
                      kurde, jakie to straszne
                • butterflymk Re: Alternatywa dla inteligentnych...Klub Lokator 12.07.07, 15:56
                  ale kibel niech koniecznie umyje minasz :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka