Dodaj do ulubionych

chore związki

13.07.07, 19:11
czy byłyście kiedys albo jesteście w dziwnym,tokstycznym, chorym czy jak tam
się to zwie związku z facetem
Obserwuj wątek
    • panigazeta Re: chore związki 13.07.07, 19:15
      Nie, na szczescie szybko koncze takie zwiazki niestety tez przez to czesto
      jestem sama ale po co tracic czas i sie męczyć ??
    • marzeka1 Re: chore związki 13.07.07, 19:16
      Nie, mam to szczęście, że zawsze zadziałał wewnętrzny radar i jak ognia unikałam popaprańców, ale znam kobiety, które za każdym razem pakują się w chory układ i nie widzą tego, co dla innych jest od początku jasne: znowu trafiła na dupka.A one jak zaczadzone: to miłość, on się zmieni.
    • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 19:16
      w dziwnym owszem..chorym możliwe..toksycznym nie :)
      • martynkaszynka Re: chore związki 13.07.07, 19:20
        Ja się wplątałam w dziwny związek ale obserwując otoczenie, moje kolezanki,
        kolegów itp. to stwierdzam że zycie jest dziwne i czsem to co moze się wydawać
        idealne to wcale takie nie jest
        • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 19:23
          a dla mnie takie dziwne są idealne..niestety :)
      • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 19:22
        Co to jest dziwny związek?
        • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 19:24
          > Co to jest dziwny związek?

według mnie inny niż przeciętny..wymykający się pewnym schematom
          • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 19:27
            No co na przykład?
            • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 19:30
              na przykład tzw wolne związki..albo życie we trójkę..spotykanie się przez kilka miesięcy..przerwa i od nowa cała rozrywka.. spotykanie się tylko potajemnie..
              no wiele takich dziwnych rzeczy można wymyślić :)
              • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 19:32
                Swingowałaś?!
                • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 19:35
                  akurat tego nie wymieniałam :)
                  • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 19:36
                    Trójkącik?
                    Sandwich???
                    • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 19:40
                      chodziło mi o układ 3 osób..niekoniecznie o wspólny sex :P
                      • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 19:44
                        Zdradka?;)
                        Kto z kim?;)
                        • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 19:53
                          żadna zdradka..zdradki są banalne i częste w przeciętnych związkach :)

a to temat o dziwnych układach jest :) ..więc układ w którym np. kobieta spotyka się równocześnie z dwoma panami i oni to akceptują..czy nawet się lubią będzie dość dziwny (według moich kryteriów) :)
                          • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 20:05
                            A czy są związki,w których pan spotyka się z dwoma paniami i one to akceptują?;)
                            • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 20:06
                              nie wiem..ale nie można tego wykluczyć :)
                              • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 20:08
                                A co wiesz o tym 1szym?Fajny?;)
                                • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 20:10
                                  mhm..wolę jednak gdy mężczyzna jest trochę zaborczy..więc.. :)
                                  • martynkaszynka Re: chore związki 13.07.07, 20:20
                                    ale nie chorobliwie, nawet gdy planowalismy wakacje to się uparł i niby słuchał
                                    moich sugesti ale potem był krótki telefon jedziemy tego i tego tam i tam już
                                    zarezerwowałem, wpłaciłem - i tak jest zawsze
                                  • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 20:20
                                    Więc co?
                                    Lubisz seksik z dwoma,czy nie?
                                    • obca1 Re: chore związki 13.07.07, 20:23
                                      domyśl się..zdanie jest dość proste i jasne :P
                                      • wiarusik Re: chore związki 13.07.07, 20:26
                                        Mnie seksik z dwiema nie przeszkadzałby;)
                                        • martynkaszynka Re: chore związki 13.07.07, 20:45
                                          oj stary wiarus z ciebie gorzej jak panie zainteresowałyby się sobą hi hi
                            • martynkaszynka Re: chore związki 13.07.07, 20:26
                              wiarusik napisał:

> A czy są związki,w których pan spotyka się z dwoma paniami i one to
                              akceptują?;
                              > )
                              Moja kolezanka niedawno dowiedziła się ze jest ta druga i przezyła szok,dzwoni
                              do mnie i mówi, ze ją maż zdradza i płacze potem chce sie rozwodzić a finał
                              jest taki ze jest znów w ciązy i znów płacze i ja sobie mysle ze sie pogodziła
                              z faktem zdrady i przyszłych zdrad i dalej jest z mężem a jednym z powodów
                              zdrady owego był ponić taki banalny powód ze ona za duzo zajmuje się dzieckiem
                              i nie ma już czasu dla niego
        • martynkaszynka Re: chore związki 13.07.07, 19:28
          mój związek jest dziwny, na początku był szał a teraz jest nie szał.Ja w
          mieszkaniu a on w swoim domu z rodzicami.widujemy się codziennie w pracy ale
          przelotnie / niestety razem pracujemy w tej samej firmie/ po południu spotykamy
          się w sobotę i 1 raz w tygodniu. i tak od 4 lat tzw tryb randkowy.
          Ja wiem ze jest róznica miedzy zdobyciem a zdobywaniem kobiety, niby wiecznie
          słysze kocham cię ale nic z teg nie wynika.
          • lilivampire Re: chore związki 13.07.07, 19:32
            cóż, ale toksyczny związek to na pewno nie jest
            • martynkaszynka Re: chore związki 13.07.07, 19:42
              Ale zatruwa mi umysł, on kiedyś był moim kochankiem i dla niego zostawiłam
              poprzedniego faceta i to po kilku latach. Zakochałam się i koniec,seks jest
              cudowny z żadnym facetem nie było mn nigdy tak dobrze w łożku ale on jest
              bardzo zaborczy i zawsze ma decdujace zdanie ja nie mam łatwego charakterku i
              czasem dochodzi do wymiany zdań, mamy tez inne poglady na niektóre aspekty
              zycia, na prace. odnosze wrazenie że on chce żebym była jego maskotką,taką
              zabawką do kochania którą chce na sile zmienić, wychować i sama nie wiem co
              jeszcze
    • lilivampire Re: chore związki 13.07.07, 19:18
      myślę, że większość ludzi była/jest
      ja byłam, ale jak się zorientowałam że to toxic relationship od razu zwiałam gdzie pieprz rośnie
      chorym związkom/chorym ludziom mówimy NIE!
    • marta19874 Re: chore związki 13.07.07, 19:32
      1 przez coś takiego przeszłam tamten związek zawirał wszystko co wymieniłaś...W
      końcu kiedy byłam na to gotowa odeszłam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka