no_okki 16.07.07, 22:14 mało która łapie... umęczone te kobiety nasze codziennością dnia... ....[no - może z jeden, ale nie więcej / co lepsza /]]:D:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anne_mari Re: Orgazm - to ... 16.07.07, 23:11 Moja Pani codziennie wieczorem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Orgazm - to ... 16.07.07, 23:04 > mało która łapie... Przesadzasz :-) No i skad masz te statystyki? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Orgazm - to ... 16.07.07, 23:17 Po dobno orgazm, to rozpaczliwe szamotanie się pochwy w poszukiwaniu zagubionej miłości. Tak gdzieś czytałem, ale czy to prawda? Miłość Ci gdzieś nie zginęła? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Orgazm - to ... 16.07.07, 23:25 orgazm ma niewiele wspolnego z miloscia... :) a tak zwana namietnosc to chec posiadania najfajniejszego faceta, zeby kolezanki zazdroscily :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Orgazm - to ... 16.07.07, 23:31 > Po dobno orgazm, to rozpaczliwe szamotanie się pochwy w poszukiwaniu zagubionej > > miłości. > Tak gdzieś czytałem, ale czy to prawda? > Miłość Ci gdzieś nie zginęła? Milosc mi znow pojechala w sina dal po paru dniach goszczenia w domu, tym razem do Stambulu :-( I przeprowadzic bede musiala nas zupelnie sama! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 07:28 Drobiazg. Jeden telefon i firma przeprowadzkowa załatwi wszystko. Dużo masz gratów? Może to tylko jeden plecak?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 10:13 Nigdy, przenigdy nie oddam pakowania zadnej przeprowadzkowej firmie! Setki drobiazgow, papierkow, muszelek, listow, filizanek z cienkim uchem, ksiazki!!! Nigdy nie dam obcym ludziom pakowac moich ksiazek! :-) A gratow mam duzo. Sama nie wiem, jak ja to wszystko uzbieralam zaledwie przez dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 04:25 hehe...śmiech z rana, jak śmietana, Grzechu... Orgazm to samolubne, rozkoszne trwanie na krótko w samej sobie...taka df mi na myśl przywodzi. Czy nie ma nic wspólnego z miłoscią ?. Nie wiem, frapująco temat Maha postawiła. Pozdrawiam j.w. na ten poranek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdusijaa Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 07:43 Orgazm, szczytowanie - moment najsilniejszego podniecenia płciowego i towarzyszącego mu równie silnego uczucia rozkoszy, będący finałem stosunku płciowego, aktu masturbacji lub innej formy zachowania seksualnego. Orgazmowi towarzyszy szereg charakterystycznych dla tego momentu reakcji fizjologicznych organizmu jak skurcze pochwy i dna macicy u kobiety, czy wytrysk nasienia u mężczyzny. Bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiające się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełniania emocjonalnego. Ani słowa o miłości:P Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 14:54 to apogeum miłości, oczywista. Dzięki za fachowy komentarz ;]:P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 15:12 Orgazm to jest wtedy kiedy pascal kaze opuscic forum masculinum. hrabia dewalgo. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 15:36 A skąd masz te dane ? Jakieś źródełko podasz ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
jo.anna22 Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:00 ja mysle,ze to zalezy od faceta - znam jednego takiego, ktory jesli tylko jest bez koszulki to juz na mnie dziala ......... i problemow zadnych nie ma :D ale ja chyba jestem od treningow z nim uzalezniona wiec moge byc nieobiektywna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.anna22 Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:00 acha jeszcze cos no i jeden to jest minimum :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:04 no nie wiem.... moja (jeśli nie udaje) to ma z pięć każdego dnia :P ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
clementine_kruczynski Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:05 simon_r napisał: > no nie wiem.... moja (jeśli nie udaje) to ma z pięć każdego dnia :P jak pięć to udaje... Jeden czy dwa co dzień, to bym jeszcze uwierzyła, ale pięć. W życiu to jest niemożliwe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.anna22 Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:07 5 to troche sporo ...no chyba,ze duzo duzo czasu macie :) to wtedy jestem w stanie zrozumiec :D Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:10 chociaż po prawdzie... to potem jest taka zdechła jakby maraton przebiegła i ciężko ją schować pod kołdrę jak zasnie :) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:08 no może i tak... bo poniżej pięciu to ja jej nie popuszczę :P ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
jo.anna22 Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:10 ciekawe jak Ty poznajesz,ze to juz 5 :D ?? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:11 ha!!... a myślisz, że facet tego nie pozna???... jak się już raz zobaczy to potem trudno oszukać :PPP ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:12 aczkolwiek w takich chwilach raczej liczenie mi się wyłącza... ale to insza inszość ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:14 > no może i tak... bo poniżej pięciu to ja jej nie popuszczę :P ale dotrzymujesz jej kroku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:17 no co TY!!!... nie ma szans.... natomiast staram się dotrwać do odpowiedniego momentu.... wiesz ... w moim wieku to możliwe :)) tylko młokosy kończą za wcześnie :P ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 19:06 > mało która łapie. niestety..my się już z tym rodzimy..a jak się uaktywni to co jakiś czas atakuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 21:54 a propos uaktywniania mozę nie potrafi aktywowac tej opcji u swojej kobiety :) statystycznie 4-5 w serii niestety co 3 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 22:26 > statystycznie 4-5 w serii niestety co 3 tyg ale w czym problem? :> Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Orgazm - to ... 17.07.07, 23:29 ze niestety co 3 tygodnie i wtedy "na zapas" :((((( a chciałoby sie częściej Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: Orgazm - to ... 18.07.07, 00:02 tak..taak...taaaak....taaaaaaak.... TAAAAAAAAAAAAAAKKKK!!!!! ....... Odpowiedz Link Zgłoś