skitelsowa 25.07.07, 10:05 www.lansik.pl/664/teledysk-dody-peen-tandety/ sorry wszyscy fani dody-srody.musialam to pokazac:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 10:07 no nie! no porażające... pfff nie szkoda Wam czasu ? Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 10:10 pewnie:).czuje sie wtedy jak reporter pudelka..heheheh..Droga rasgeea-musisz mi wybaczyc wysoki poziom dzisiejszych postow-ale nuda,PMS i wiele innych robia swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 10:13 zwracam na siebie uwage :) ha! dzieki za wyrozumialosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 10:15 nie pochlebiaj sobie:p i tylko dlatego, ze ma sz PMS to Ci daruję dziś zgryźliwe komentarze :p bo dziś gryzę... Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 10:17 :-).dobra-doceniam i dziekuje-ale obiecaj ze daaaasz mi popalic...pliiis:) (polecam jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 10:18 hehe popalić? głupa to Ty palisz non stop :] Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 10:24 co gorsza.tez tak mysle:D.a dzisiaj to juz w szczegolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 10:27 najmilszy jaki dzis usłyszałam-serio!:) buziaki dla Ciebie(jakie to bylo pospolite..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 10:32 dawaj!co tam bedziemy uczucia ukrywalay...lato... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 10:33 hehe z tym, że po nie nie widać, bo ja rumieńce mam zawsze:D:D:D no chyba że mi słabo na przykład :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 10:34 zaraz nas pewnie przeniosą, bo nie na temat :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 10:37 (czekam na to :)). ps:a jak jest -10 to tez masz rumience???u mnie jest tak z worami pod oczami- czy dzien czy noc-one zawsze sa..przynajmniej mam nie widac jakby co ze noc nie przespana. O wlasnie-nie mowilam CI wczoraj na discovery byl dokument o hiszpanie-wazyl 520kg....:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 10:38 no ja tez co post to patrze, czy jeszcze jesteśmy na powerzchni :D jak jest mróz to dopiero mam rumieńce:D pamietam jak kiedyś trenowałam boks i pojechaliśmy w ziemie na obóz to mnie nazywali matrioszka:D 520 kilo ????? ło ludzie!!! toż to straszne!!!!! jak on żyje??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 10:49 Ze jak?Ze boks?eeee...to ja nie zaczynam lepiej:).Harda dziewczynka jestes-ale kolezanki to nie uderzysz nie:)?Powiem ci ze koles nie wygladal jak czlowiek- wygladal jak słon www.sekundy.pl/news/content/view/277/ specjalnie dla Ciebie wyszperalam link w necie... ps:a tak wlasciwie to czemu maja nas wywalic z forum??co jest przepraszam nie na temat??Napisano FORUM KOBIETA-podyskutuj o sprawach kobiet-co niniejszym czynimi. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 11:01 ło dzizys :/ jak on wygląda... :O jak można sopuścić się od takiego stanu ?:O bleeeh tak, boks trenowałam i to pzrez dwa lata :D mam nawet medal:D ale już dawno nie trenowałam także spokojnie:) no niby piszemy na temat ale teraz z nowym adminem to już sama nie wiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 11:14 ze niby co??ze admin wybiera co jest na temat a co nie??bezsens.., no ale coz. Powiem ci tez w secrecie ze jestem po pol rocznym treningu kraw magi- zdecydowanie nie dla mnie...ale jakby co to mozemy sie na jakis sparing umowic.Mysle ze nie mialabym zadnych szans!!zadnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 11:15 eee skąd tak niska samoocena?:D a zamiast na sparing to może lepiej na piwo?!:D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 11:18 niska samoocoena-raczej niski wzrost:). Na piwo si si si si si si..albo na cos mocniejszego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 11:27 skitelsowa napisała: > niska samoocoena-raczej niski wzrost:). > Na piwo si si si si si si..albo na cos mocniejszego...:) no to git :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 11:31 to jak sie umawiamy??ja do Ciebie Ty do mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 11:39 skitelsowa napisała: > to jak sie umawiamy??ja do Ciebie Ty do mnie??? mozesz wpasc dom mnie:D najpierw walniemy piwko w ogrodzie, potem moze na balkonie albo w domu a potenm zrobimy rundkę szlakiem jastrzębskich barów :)))) już mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 12:00 a dobra dobra...w takim badz razie ja zaczynam sie robic zwarta i gotowa:) a gdzie zamierzasz mnie ulokowac spac??:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 12:03 kochana, ja mieszkam w domku więc pokoi Ci u mnie dostatek :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 12:04 ok.a ile musislabym jechac z warszawy(pytanie bardzo powazne):) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 12:08 to ja Ci bardzo poważnie odpowiadam, że z Warszawy do mnie masz około 340 km :) Nie wiem ile Ci to czasu zajmnie ponieważ nie wiem czym byś jechałą i którey noi należy wziąż pod uwagę fakt iż co chweilę są korki bo roboty drogowe :p Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: prosze! 25.07.07, 13:45 nooo dobra.a jakim klimatem chcesz mnie uraczyc?lasek?jeziorko?ląki???:) serio to ja bym na weekend wpadla-SAMA-a co tam..nawet wiedza o twojej bokserskiej przeszlosci mnie nie odstraszyla:) ps:ooo koniec swiata w wawie-kolor nieba jest conajmniej dziwny-ciemno szary...a ja geniusz bez parasolki...w spodnicy..no geniusz Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: prosze! 25.07.07, 17:14 jeziorko w Jastrzębiu?? :O Nie no nad zalew CIę mogę wziąć ale ja bym tam ręki nnie włożyła nawet :P Las mam i to wiele ich:) A jakbyś wpadła na weekend to na jednen dzień można w beskidy pojechać bo mam rzut beretem :D Odpowiedz Link Zgłoś