carminia 25.06.03, 00:33 Ja zawsze wolałam starszych (mój Toni jest starszy o ponad 20 lat), ale z wiekiem wolę młodszych (mój goniec ma niecałe 24). To chyba normalne, że podoba mi sie młode ciałko..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wachlarz Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 25.06.03, 20:08 carminia napisała: > To chyba normalne, że podoba mi sie młode ciałko..? Tak, ciałko mojej partnerki jest o ponad 25 lat młodsze od mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowy_sloggi Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 26.06.03, 09:11 U nas różnica to 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aishal Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 22.01.04, 10:46 hmmmmm...to jest własnie to nad czym się zastanawiam ostatnio bardzo intensywnie, ponieważ poznałm bardzo interesującego faceta, który jest młodszy odemnie o 3 lata, w zasadzie jest taki jakbym chciała faceta mieć tylko jakoś nie wiem czy to się nie zmieni i czy on się nie rozmyśli jak będzie starszy i jak ja będe starsza to czy nie zechce mnie wymienić na "nowszy model". Zastanawiam się co kieruję facetami żeby wiązać się ze starszymi kobietami?? Odpowiedz Link Zgłoś
bachak Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 01.03.04, 14:19 mój mąż jest młodszy ode mnie o 4 lata. I...jest nam bosko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 04.03.04, 13:11 moj facet jest ode mnie młodszy o 3 lata;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
katja6 Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 30.01.05, 00:05 almerka1 napisała: > moj facet jest ode mnie młodszy o 3 lata;)))) A mój o 11!!! I tez jest fajnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
katja6 Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 30.01.05, 00:07 zapraszam wiec na forum "młodszy partner" - może tam uda sie rozstrzygnąć takie kwestie? Odpowiedz Link Zgłoś
marigold1 Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 02.07.05, 00:41 Miałam przez 2 lata młodszego o 3 lata, było cudownie, ja juz ślub najchętniej, ale cóż, poszedł na studia i mu odpieprzyło. Potem był facet starszy o 12 lat. Plusem jest to że taki facet to już nie jest dzieciak, można z nim normalnie rozmawiać, a w łóżku też stanowczo lepiej niż z takim młodzikiem. Jednak czasem miałam wrażenie, że traktuje mnie trochę jak dzieciaka. wkurzające. nie wyszło :( Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek a co za różnica? 11.03.04, 14:00 grunt żeby partner podniecał swoim wyglądem a nie zniechęcał.....czasem dobrze utrzymana 50ka bardziej mnie podnieca niż zaniedbana 25 latka..... czyli sam wiek nie jest determinantem satysfakcji...byłem i z 20 lat młodszą i 10 lat starszą kobietą...... Owszem wniosek jest ..kobiety dbajcie o siebie..bo owisłe brzuchy piersi i pośladki ..nie śa tym co tygrysy lubią najbardziej. nie zapominajmy tez o zróżnicowaniu w temperamentach umiejętnościach i chęciach..... lulu Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska Re: a co za różnica? 31.05.05, 15:30 Oj checi są ważne. Znam przypadki jedrnego ciała, super sexownego ubioru, a poza tym nic poza zainteresowaniem pieniedzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: a co za różnica? 12.06.05, 03:02 A ja tam chyba wolę młodsze :-))) Co Wy na to ???? Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 13.06.05, 15:34 Ja tam wole mniej wiecej w moim wieku. Ojca to ja mam. Odpowiedz Link Zgłoś
megxx Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 16.06.05, 20:34 Dużo młodszych-nie, dzieci to ja mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zonaskywalkera Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 17.06.05, 13:15 A u mnie jest huśtawka... i to spora. Podobają mi się faceci 20 lat starsi, ale i 3 a nawet 12 lat młodsi. jednak chyba wolę starszych, coć wiem doskonale, że zawsze trochę bęą traktować cię jak maskotkę. I nie chodzi tu o stronę wizualną dziewczyny, ale o doświadczenie życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 01.07.05, 13:00 Jak byłam młodsza, wolałam młodszych od siebie i równolatków. Ewentualnie ciut starszych. Obecnie mam faceta o 8 lat starszego i jest najlepszy ze wszystkich, jakich miałam!!!! Od tej pory podobaja mi się mężczyźni starsi ode mnie mniej więcej o dekadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa cholera, z przerazeniem odkrywam ze jednak starsi 09.01.06, 01:51 Kiedy byłam 17-latka, byłam platonicznie zakochana w facecie dwa razy ode mnie starszym. Potem miałam męza starszego o 5 lat, po rozwodzie zwiazek z kolega z liceum starszym tylko o dwa lata. A teraz z przerazeniem odkrywam, ze interesuja mnie faceci 8-10 lat starsi. Ale co gorsza dobrze zakonserwowany 50- latek tez jest w stanie poruszyc moje wnetrze, bo na nic bardziej konkretnego nie mam (jeszcze???) odwagi. Starsi faceci maja ten dystans do siebie i swiata, który jest taki atrakcyjny. A poza tym znaja sie na kobietach i nie potrzebuja takiego dowaryosciowania jak szczyle Odpowiedz Link Zgłoś
anias05 Re: cholera, z przerazeniem odkrywam ze jednak st 09.01.06, 12:54 Witaj kraxa! Można wiedzieć w jakim jesteś wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
inez_24 mniam mniam 12.01.06, 21:07 Nasza roznica- 18 lat.No wiec zawsze lubilam starszych,oczywiscie takich na poziomie i wcale nie mam tu na mysli stanu konta.Takich kulturalnych,zadbanych (czyt.dobrze zakonserwowanych), najlepiej wyksztalconych(w pozytywnym sensie- nie jakis snobow),zrownowazonych no i oczywiscie przystojnych,a nie w stylu treska-druga mlodosc-trzecie zeby.Seks tez wole z doswiadczonym(takim jak moj- od 5 lat robie to tylko z moim,tyle jestesmy szczesliwie razem)ale w pozytywnym sensie,po prostu starszy(nie generalizujac) wie jak uszczesliwic kobiete, jest otwarty na jej potrzeby,a nie jak jakis szczeniak(nie generalizujac)skupiony wylacznie na sobie i swoim orgazmie(To moje doswiad.jak porownuje moich bylych- starszych i mlodych).Ale popatrzec czasami,mniam mniam nie zaszkodzi, zawsze to mile oku,np.moj ma bardzo przystojnego (juz teraz) doroslego syna(z 1 zwiazku),ktory nie patrzy na mnie jak na macoche,jest mniam mniam.Ale tylko na patrzeniu koncze,moj jest na tyle atrakcyjny,na tyle dba o mnie,ze nigdy mu nie zrobie swinstwa,za bardzo go kocham,tylko sobie popatrze...mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
sophiek Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 21.02.06, 10:37 ja zdecydowanie wolę starszych facetów. Obecnie jestem w bardzo szczęśliwym związku ze starszym ode mnie o 18 lat mężczyzną. Wcześniej zdazało mi się być z młodszymi ode mnie o rok, dwa, lecz nie pociągali mnie intelektualnie. Obecny partner pociąga mnie intelektualnie, seksualnie, jest wspaniałym mężem i cudownym ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
anias05 Re: Wolicie młodszych czy starszych partnerów? 21.02.06, 11:28 Witaj. A można wiedzić ile masz latek i jak długo jestescie małżeństwem? No i w jakim wieku te wasze maluchy? Odpowiedz Link Zgłoś