aaasiunia 30.07.07, 12:43 w sobote ide na wesele, sama, porażka normalnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: wesele 30.07.07, 12:47 Wcale nie jest powiedziane, że musi być koszmarnie. Zadbaj tylko o to żebys została posadzona w jakiejść miłej lub znanej okolicy i wtedy dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaasiunia Re: wesele 30.07.07, 12:49 zobaczymy jak to będzie, z tego co wiem goście są już rozsadzeni przez parę młodą więc nie bardzo mam tu coś do powiedzenia mala_mee napisała: > Wcale nie jest powiedziane, że musi być koszmarnie. Zadbaj tylko o to żebys > została posadzona w jakiejść miłej lub znanej okolicy i wtedy dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekramotek Re: wesele 30.07.07, 12:50 dla mnie kazde wesele to porazka, sama czy nie sama, to tylko przykry obowiazek, ktory trzeba wypelnic, zeby sie rodzina i znajomi nie poobrazali na smierc. No i zeby ktos na moje przyszedl:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: wesele 30.07.07, 12:55 Dowiedz się gdzie i z kim siedzisz. Przesunąć jedną osobe to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: wesele 30.07.07, 12:50 eee na pewno nie będzie źle ;) ja byłam sama parę tygodni temu na wesele, bawiłam się świetnie i było to jedno z lepszych wesel, na których byłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: wesele 30.07.07, 12:52 idę z Tobą !!!!!!!!!! A co !!!!!!!!!! Będzie grubo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: wesele 30.07.07, 12:52 Ja idę za dwa tygodnie. I nie wiem normalnie, czy gratulować, czy składać kondolencje. Żal mi ich. A szczególnie - jego. Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: wesele 30.07.07, 14:40 ja bym chetnie poszla sama zawsze mozesz kogos tam poznac nie ma sie cos stresowac glowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: wesele 30.07.07, 14:48 summerwine napisała: > ja bym chetnie poszla sama zawsze mozesz kogos tam poznac nie ma sie cos > stresowac glowa do gory Ale ja nie idę sam. Mnie po prostu wesela przygnębiają. Odpowiedz Link Zgłoś
aaasiunia Re: wesele 30.07.07, 13:12 no proszę i jakis chetny sie nawet znalazł do towarzystwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: wesele 30.07.07, 14:37 ja idę za trzy tygodnie na góralskie weselicho:D nie mogę sie doczekać bo będzie superowo:))) będzie jakieś 80% ludzi młodych:)))) Wszyscy się znamy i jest super:)))) wiem, że są i będa szczęsliwi:D a czy pójscie samej na weslele to porażka? nie sądzę!!!! ja nie raz byłam sama na weselach i bawiłam sie wysmienicie:))) Więc wsyztsko zalezy od CIebie!!! poza tym pomyłś: wolisz iść sama czy z kims kogo za dobrze nie znasz a kto np spije sie jak swinia i wstyd Ci opzryniesie? Odpowiedz Link Zgłoś