pajdeczka 26.06.03, 14:15 Wszyscy wiedzą, że to ta sama osoba. A skrót proszę sobie zinterpretować dowolnie, hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: "Dupa" z Pajdy a nie detektyw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:17 pajdeczka napisała: > Wszyscy wiedzą, że to ta sama osoba. A skrót proszę sobie zinterpretować > dowolnie, hi,hi. No i jestes w błędzie. "Dupa" z cie a nie detektyw! I łatwo to udowodnić. Wystarczy, że wiktoria sie nie zaloguje. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. 26.06.03, 14:21 Gość portalu: Pati napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Wszyscy wiedzą, że to ta sama osoba. A skrót proszę > sobie zinterpretować > > dowolnie, hi,hi. > > No i jestes w błędzie. "Dupa" z cie a nie detektyw! I > łatwo to udowodnić. Wystarczy, że wiktoria sie nie zaloguje. Łoj, następna z licencjatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:22 pajdeczka napisała: > Łoj, następna z licencjatem. A pajda po zawodówce? Kierunek - obróbka skrawaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. 26.06.03, 14:28 Gość portalu: Pati napisał(a): > > A pajda po zawodówce? Kierunek - obróbka skrawaniem? Lepsze to niż licencjat z obróbki cudzych tyłków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:30 pajdeczka napisała: > Gość portalu: Pati napisał(a): > > > > > A pajda po zawodówce? Kierunek - obróbka skrawaniem? > > > Lepsze to niż licencjat z obróbki cudzych tyłków. Jak na razie to pajda jest mistrzynią w obrabianiu cudzych tyłków. Na FK pajda wyciąga 300% normy. Może jakimś medalem towarzyszka Rapaczyńska się rzuci jak jej towarzysz Michnik pozwoli? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. 26.06.03, 14:23 pajdeczka napisała: > Łoj, następna z licencjatem. hihihiii... czasem to ci tak wyjdzie pajdeczko... :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. 26.06.03, 14:24 pajdeczka napisała: > Łoj, następna z licencjatem. > masz jakiś kompleks związany z brakiem wykształcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. 26.06.03, 14:26 jeśli ona cierpi na kompleks braku wykształcenia to podążająć za twoim tokiem myślenia ty powinnaś cierpiec na kompleks braku mózgu - ale jak się czegos nie ma to nie boli ...prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:27 romanowa napisała: > jeśli ona cierpi na kompleks braku wykształcenia to podążająć za twoim tokiem > myślenia ty powinnaś cierpiec na kompleks braku mózgu - ale jak się czegos nie > ma to nie boli ...prawda??? Prawda - jak nadłoni widać to na twoim (prawdopodobnie pajdo) przykładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa zecznij wróżyć z fusów 26.06.03, 14:31 rozumu ci nie przybędzie ,ale może sie coś przed kaprawymi oczkami przejaśni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: zecznij wróżyć z fusów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:32 romanowa napisała: > rozumu ci nie przybędzie ,ale może sie coś przed kaprawymi oczkami przejaśni Chciałabyś miec takie oczka. Cóż - najbardziej zgryżliwe sa paskudy? No nie romanowa? Spojrzyj w lustro! Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Moja droga 26.06.03, 14:41 Wstrzymaj nerwy - złośc piękności szkodzi Zresztą źle wydatkowana energia to stracona energia . Zachowaj jej trochę na cięższe czasy , a ponieważ ani inteligencją, ani wykształceniem nie grzeszysz, a uroda (????) to "należności krótkoterminowe" wiec przyjdą i na ciebie Pojęła - czy przystępniej wyjaśnić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Moja droga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:43 romanowa napisała: > Wstrzymaj nerwy - złośc piękności szkodzi > Zresztą źle wydatkowana energia to stracona energia . > Zachowaj jej trochę na cięższe czasy , a ponieważ ani inteligencją, ani > wykształceniem nie grzeszysz, a uroda (????) to "należności krótkoterminowe" > wiec przyjdą i na ciebie > Pojęła - czy przystępniej wyjaśnić??? Patrz pani romanowa - tocka w toćkę to samo można powiedzieć do ciebie. Mówisz to często do siebie przed lustrem? Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Moja droga 26.06.03, 14:48 Ty sama siebie nie czytasz czy ci złość oczy zalewa ???? Chwilę wcześniej stwierdziłas jaka to paskuda ze mnie ??? Wiec wybacz, ale niby po co miałabym stać przed tym lustrem ???? A cięzkich czasów sie nie boje - ci którzy zyja z ruszania głową a nie d,,ą sie ich nie boja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Moja droga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:54 romanowa napisała: > Ty sama siebie nie czytasz czy ci złość oczy zalewa ???? > Chwilę wcześniej stwierdziłas jaka to paskuda ze mnie ??? Wiec wybacz, ale niby > > po co miałabym stać przed tym lustrem ???? Może żyjesz w iluzji i nadal szukasz ukrytego gdzies w sobie piekna? O ile próchno może być piękne... > A cięzkich czasów sie nie boje - ci którzy zyja z ruszania głową a nie d,,ą Patrz a ja potrafie ruszac i tym i tym. Wiesz nie mam reumatyzmu (szczególnie umyslowego jak co niektóre 'miłe" panie na FK). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: z interpretacji też lufa n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:59 romanowa napisała: > Ależ ja nic nie interpretowałam. Nie rozumiesz tego co czytasz? Buźka - uciekam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. 26.06.03, 14:32 Gość portalu: Pati napisał(a): > romanowa napisała: > > > jeśli ona cierpi na kompleks braku wykształcenia to > podążająć za twoim tokiem > > myślenia ty powinnaś cierpiec na kompleks braku mózgu - > ale jak się czegos nie > > ma to nie boli ...prawda??? > > Prawda - jak nadłoni widać to na twoim (prawdopodobnie > pajdo) przykładzie. Ja nie wytrzymam ciśnienia. Teraz znowu Roamnowa. Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Nie ma co masz powodzenie 26.06.03, 14:33 Ale ja to nie ty , a pati powinna sie leczyć. na nogi może??? bo na głowe za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Nie ma co masz powodzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:35 romanowa napisała: > Ale ja to nie ty , a pati powinna sie leczyć. na nogi może??? bo na głowe za > późno Ha, stary zagrzybiony tekst. Widac umysł szwankuje i nic nowego nie potafi już wymysleć? Może jakąś maseczke sobie zaaplikuj? Na nogi, bo na twarz już za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:34 pajdeczka napisała: > > Ja nie wytrzymam ciśnienia. Teraz znowu Roamnowa. A może mamoniowa to nie ty? Dziwnym zbiegiem okoliczności romanowa też jakoś...a zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 'Dupa' z Pajdy a nie detektyw. 26.06.03, 14:34 romanowa napisała: > jeśli ona cierpi na kompleks braku wykształcenia to podążająć za twoim tokiem > myślenia ty powinnaś cierpiec na kompleks braku mózgu - ale jak się czegos nie > ma to nie boli ...prawda??? jak na razie to pajde boli najbardziej ze inni robia licencjat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Pati+Wiktoria=TSWG IP: *.itpp.pl 26.06.03, 14:17 chyba żartujesz w życiu bym na to niewpadła bea Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Pati+Wiktoria=TSWG 26.06.03, 14:29 Gość portalu: b napisał(a): > chyba żartujesz w życiu bym na to niewpadła A jednak! TSWG bez dwóch zdań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Pati+Wiktoria=TSWG IP: 157.25.119.* 26.06.03, 14:29 pati czy ty przypadkiem nie cierpisz na manie perzesladowcze, niedlugo bedziesz sadzic, ze na forum jest tylko pajda pod roznymi nickami i ty. czy to nie lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Pati+Wiktoria=TSWG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:31 Gość portalu: bas napisał(a): > pati czy ty przypadkiem nie cierpisz na manie perzesladowcze, niedlugo bedziesz > > sadzic, ze na forum jest tylko pajda pod roznymi nickami i ty. czy to nie lekka > > przesada. Do manii mi daleko. A dowód na to że pajda i mamoniowa to to samo babsko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Pajda+romanowa 26.06.03, 14:40 Wszyscy wiedzą, że to ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: odpowiem ci w twoim stylu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:44 romanowa napisała: > buuhahahahaha - pudło Przy takim smiechu, uważaj, bo możesz popu...a propos - masz pampersa? Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa ty naprawdę czytać nie umiesz 26.06.03, 14:49 to była wiktoria zacytowana - koleżance pampersów nie radzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: ty naprawdę czytać nie umiesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:52 romanowa napisała: > to była wiktoria zacytowana - koleżance pampersów nie radzisz?? Bynajmniej - jeśli zasiałas sie w styli Wiktorii, śmiechem mlodzieńczym, pełnym ekspresji...taki smiech może ci zaszkodzić - wiec pampersy ci sie przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa no i wspiełaś sie na wyzyny 26.06.03, 14:59 tylko czy napewno elokwencji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: no i wspiełaś sie na wyzyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 15:00 romanowa napisała: > tylko czy napewno elokwencji?? Musiałam znixyć sie do twojego poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Fajna z ciebie Pati lufa:)))))))))) 26.06.03, 15:07 Szkoda , że czołgowa:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: ostatnie podrygi pajdy 26.06.03, 15:10 nie ma się czym przejmować,już niedługo.... Odpowiedz Link Zgłoś