krwawy.lolo 10.01.26, 19:31 eMatko, ile Ty sów musiałaś się w życiu nasuchać? Wiktoria Kida, Księga Żywiołów - Naiwna ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: O sowach będzie ... 10.01.26, 19:33 Zdaję sobie sprawę, że pobicie pływiącej w Adriatyku Ostrowskiej jest niemożliwe, niemniej młodzież się stara. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: O sowach będzie ... 10.01.26, 19:40 😃😃😃😃 " ile sów o sobie się musiałam nasłuchać" dobre, bardzo dobre, ale oprócz tego, że ona ( kto to jest?) To zaśpiewała, to ktoś to jednak wypuścił w świat... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: O sowach będzie ... 10.01.26, 19:43 Będąc w Polsce nasłuchałem się tego w Radiu Zet. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: O sowach będzie ... 10.01.26, 22:32 Jakby co ... "To brzeg pulsujący To rąk ocean gorący To mrok, cierpki mrok I noc, noc Wołania coraz mniej W wolny odpływam sen Wołania coraz mniej Adriatyk zamknął się I szept słonej ciszy I nagle blask, ostrość kliszy I biel, gęsta biel To sen, sen Wołania coraz mniej W wolny odpływam sen Wołania coraz mniej Adriatyk zamknął się Wołania coraz mniej W wolny odpływam sen Wołania coraz mniej Adriatyk zamknął się" Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: O sowach będzie ... 10.01.26, 22:40 Nie dałam rady do końca. Zbyt ciężko sucha się tych sów. Odpowiedz Link Zgłoś