wiktoria21 26.06.03, 16:19 jeszcze nie wiem,która to czarwonica,ale zaraz ją rozgryzę i zgadnę,która to podszywa się pod innym nickiem,buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Psy gończe uczę gry na klawesynie... 26.06.03, 16:29 To jest poważna oferta!! Więc bez żartów proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji 26.06.03, 16:33 Waruj, wika, waruj. DObra suczka. Nie wsadzaj nosa, gdzie za wysokie progi, bo ci przytrzaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji 26.06.03, 16:38 amidala napisała: > Waruj, wika, waruj. DObra suczka. Nie wsadzaj nosa, gdzie za wysokie progi, bo > ci przytrzaśnie... > > Ty to niby z tych 'wysokich progów',co? Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa pudło wikciu 27.06.03, 10:31 ale z pomyślunkiem u ciebie kiepściutko wiec niedziwota Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: capa... 27.06.03, 10:39 romanowa napisała: > ale z pomyślunkiem u ciebie kiepściutko wiec niedziwota przecież wiem że to Ty,nie udawaj... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: capa... 27.06.03, 10:50 Odwal się wiktoria - masz manie przesladowcza . Gdybym to ja była romanowa to "znając" cie z tego forum nie tak bym sobie na tobie użyła - zreszta czytając wątki romanowj nie zauważyłam, żeby cię jakoś specjalnie atakowała . A ja capa nawet dzis w innym wątku rozmawiałam i potraktowałm cie normalnie - i po co ??? to tyle - więcej komentarzy w tym temacie nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: capa... 27.06.03, 10:56 capa_negra napisała: > Odwal się wiktoria - masz manie przesladowcza . > Gdybym to ja była romanowa to "znając" cie z tego forum nie tak bym sobie na > tobie użyła - zreszta czytając wątki romanowj nie zauważyłam, żeby cię jakoś > specjalnie atakowała . > A ja capa nawet dzis w innym wątku rozmawiałam i potraktowałm cie normalnie - i > > po co ??? > to tyle - więcej komentarzy w tym temacie nie będzie Co,łyso Ci,że zgadłam,ze to Ty jesteś romanowa?przyznaj się bo robisz się śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra to nasz ostatni raz 27.06.03, 11:03 klamka zapadła - wygaszam twoje wątki Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: do góry !!! 27.06.03, 09:32 wiktoria21 napisała: > jeszcze nie wiem,która to czarwonica,ale zaraz ją rozgryzę i zgadnę,która to > podszywa się pod innym nickiem,buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Na dół!:((( 27.06.03, 09:36 wiktoria21 napisała: > wiktoria21 napisała: > > > jeszcze nie wiem,która to czarwonica,ale zaraz ją rozgryzę i zgadnę,która > to > > podszywa się pod innym nickiem,buahahahaha > > Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra padnij !!!! 27.06.03, 09:40 Rozgrzewke poranną uskuteczniacie???? To następnie proponuje: 50 - pompek, dla wytrwałych 100 10 okrążeń stadionu a dla wytrwałych 50 basenów Jak was taka zaprawa nie zabije to wzmocni napewno Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: padnij !!!! 27.06.03, 09:51 Oj, bo się popłaczę z rozpaczy. Mnie jedna pompka może jeszcze wyjdzie, dwie z bólem, ale 50!?!?!? Nie wydolę. Mogę za to zrobić 150 brzuszków :) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: padnij !!!! 27.06.03, 09:58 Mnie tez by pompki zabiły :-)) brzurzki chetnie, ale zaraz 150 ... Za to te baseny - 50 to moja norma , jak ja tęsknie za wodą... A lato tego roku panie pod zdechłym azorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: padnij !!!! 27.06.03, 10:00 capa_negra napisała: > Mnie tez by pompki zabiły :-)) brzurzki chetnie, ale zaraz 150 ... > Za to te baseny - 50 to moja norma , jak ja tęsknie za wodą... > A lato tego roku panie pod zdechłym azorkiem Przynajmniej nie żal siedzieć w pracy. A kiedy urlopik, że się tak zapytam przy okazji tego przyjemnego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: padnij !!!! 27.06.03, 10:20 Urlopik.....taaa A co sie robi na wakacyjnym urlopiku???? pytam bo 2 lata nie byłam. W tym roku jak będa miała fart to może szef mi da z tydzień i wcześniej jak 3 dnia z urlopu do pracy nie ściągnie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: padnij !!!! 27.06.03, 10:54 A w Warszawce dzisiaj pięknie!!! Słoneczko, ciepło, te rzeczy. Aż przyjemnie było się dziś obudzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji IP: *.tkb.net.pl 27.06.03, 10:29 nie masz co robić, sierotko wiktorko? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji 27.06.03, 10:42 Gość portalu: ? napisał(a): > nie masz co robić, sierotko wiktorko? podpisz się CWANIACZKU to ci odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji IP: *.tkb.net.pl 27.06.03, 10:31 a jak chcesz, to mnie sobie porozgryzaj. nie jestem z pajdokracji, ale jestem w fanklubie paj. i co? można tak? można! ale zdziwko! teraz se rozgryzaj. zajmij się najsampierw moją płcią, hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 12:38 No to ja też w kolejce do rozgryzania. Fanka Pajdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji IP: *.tkb.net.pl 27.06.03, 12:56 Gość portalu: Kasia napisał(a): > No to ja też w kolejce do rozgryzania. > Fanka Pajdy sierotka wiktusia nie rozgryza. sierotka wiktusia szczeka i gryzie. reszta to żałosne pozory! pytajnik bezpłciowy fankopajdowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 12:58 Obawiam się, że chyba przeceniliśmy autorkę. szkoda, tak chciałam być rozgryziona :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji 27.06.03, 12:59 Gość portalu: ? napisał(a): > Gość portalu: Kasia napisał(a): > > > No to ja też w kolejce do rozgryzania. > > Fanka Pajdy > > sierotka wiktusia nie rozgryza. > sierotka wiktusia szczeka i gryzie. > reszta to żałosne pozory! > > pytajnik bezpłciowy fankopajdowy cóż za twórcze teksty,długo nad nimi myślałeś TCHÓRZU FORUMOWY??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Oj Wiktorka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 13:12 Ależ Ty nie myślisz w ogóle. Tylko wyzwizkami sypiesz. No cóż niby o tym wiem od dawna, ale jakoś tak zawsze mnie to zaskakuje. Nie lubię niemyślących. Może się przełam, myślenie naprawdę nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Oj Wiktorka ! 27.06.03, 13:18 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Ależ Ty nie myślisz w ogóle. Tylko wyzwizkami sypiesz. No cóż niby o tym wiem > od dawna, ale jakoś tak zawsze mnie to zaskakuje. Nie lubię niemyślących. Może > się przełam, myślenie naprawdę nie boli. jeszcze chciałabyś dodać jakąś cenną uwagę po moim adresem? Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Oj Wiktorka ! 27.06.03, 13:27 Miewasz czasami jakieś oryginalne myśli, czy stać cię tylko na powtarzanie tych samych trzech zwrotów w kółko, w różnych wariacjach? Ja wszystko rozumiem, ciężkie dzieciństwo, ubogie słownictwo jest rezultatem bicia po głowie w szkole, bo pani nie miała siły do tumana, ale na litość!!! No wykrzesz z siebie jakąkolwiek iskrę, fantazję, dowcip, nieszablonowe myślenie, zmiana toru... to się już nudne robi, tak cały czas słuchać od ciebie tego samego: "Ty mnie wiaderkiem, to ja ciebie łopatką, a w ogóle to sama jesteś wiaderko". Jeden szablon, a i ten wulgarny. Lecisz po stereotypach, jesteś banalna!!! Nic nie wnosisz w to małe zgromadzenie, powtarzasz zasłyszane poglądy, bez własnej refleksji nad ich znaczeniem, obrażasz każdego, kto ci to wytknie, nie rozumiesz iluzji do utworów lub tekstów starszych niż ty sama, i zapewne już nie dotrzesz do końca mojej epistoły (tak, jest takie słowo - sprawdź w słowniku...), bo czytanie za długich tekstów z nieznanymi słowami sprawia ci zapewne za dużo trudu. Ech po co ja się męczę. Groch o ścianę, perły przed wieprze... Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Oj Wiktorka ! 27.06.03, 13:39 Czytam to forum od jakiegoś czasu. No cóz wypowiedzi wiktorii rzeczywiście przykuwają uwage - płytkościa i prostotą. Zdaje się, że pajda nazwała ją ratlerkiem - bardzo trafnie.... Wczoraj ktoś wysuna przypuszczenie, że wiktoria to pati. Jakby sie tak zastanowić....pati ostro wczoraj ze mną walczyła, a wiktorki nie było ani widac, ani słychać. Dzisiaj mamy zmiane - wiktorka hula po forum - wmawiając capie, że jest mna /uraz z dzieciństwa????? / za to pati nie widac nie słychać. A nie chce mi sie nad tym myslec - prawdę mówiąc lata mi to - ziew, ziew Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Oj Wiktorka ! 27.06.03, 13:52 romanowa napisała: > Dzisiaj mamy zmiane - wiktorka hula po forum - wmawiając capie, że jest mna > /uraz z dzieciństwa????? / za to pati nie widac nie słychać. > A nie chce mi sie nad tym myslec - prawdę mówiąc lata mi to - ziew, ziew > moze podac jakies szczegoliki dotyczace waszej dzialalnosci na pajdokracji,co??? to sie zdziwisz,wiec na Twoim miejscu nie pyskowalabym Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Oj Wiktorka ! 27.06.03, 13:49 amidala napisała: > Miewasz czasami jakieś oryginalne myśli, czy stać cię tylko na powtarzanie tych > > samych trzech zwrotów w kółko, w różnych wariacjach? Ja wszystko rozumiem, > ciężkie dzieciństwo, ubogie słownictwo jest rezultatem bicia po głowie w > szkole, bo pani nie miała siły do tumana, ale na litość!!! No wykrzesz z siebie > > jakąkolwiek iskrę, fantazję, dowcip, nieszablonowe myślenie, zmiana toru... to > się już nudne robi, tak cały czas słuchać od ciebie tego samego: "Ty mnie > wiaderkiem, to ja ciebie łopatką, a w ogóle to sama jesteś wiaderko". Jeden > szablon, a i ten wulgarny. Lecisz po stereotypach, jesteś banalna!!! Nic nie > wnosisz w to małe zgromadzenie, powtarzasz zasłyszane poglądy, bez własnej > refleksji nad ich znaczeniem, obrażasz każdego, kto ci to wytknie, nie > rozumiesz iluzji do utworów lub tekstów starszych niż ty sama, i zapewne już > nie dotrzesz do końca mojej epistoły (tak, jest takie słowo - sprawdź w > słowniku...), bo czytanie za długich tekstów z nieznanymi słowami sprawia ci > zapewne za dużo trudu. > > Ech po co ja się męczę. Groch o ścianę, perły przed wieprze... > nie wiem na jakiej podstawie tak piszesz o mnie,chyba pomylilas osoby Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Oj Wiktorka ! 27.06.03, 13:53 Na podstawie czytania twoich wypocin. Nie pomyliłam się: w kółko to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Oj Wiktorka ! 27.06.03, 13:59 Musze zapytac się pajdy czy mnie przyjmie do tego elitarnego klubu jakim zapewne jest pajdokracja skoro co niektórym tak przysłowiowa gula chodzi na dzwiek tego słowa - myslę, że będe pasować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji IP: *.tkb.net.pl 27.06.03, 13:42 wiktoria21 napisała: > cóż za twórcze teksty,długo nad nimi myślałeś TCHÓRZU FORUMOWY??????????? adrenalika skacze, buhuhuhu! lepiej być tchórzem forumowym, niż GUPIM GUPKIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji 27.06.03, 14:08 Gość portalu: ? napisał(a): > adrenalika skacze, buhuhuhu! > lepiej być tchórzem forumowym, niż GUPIM GUPKIEM! może i lepiej,kto to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
ka1311 Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji 27.06.03, 13:09 No to teraz masz problem. Zgadnij kto ja jestem, oprócz oczywiście tego, że fanką Pajdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 13:13 Raczej nie zgadnie, mózgu nie używa :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: wrrrrrrrrrr 27.06.03, 13:19 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Raczej nie zgadnie, mózgu nie używa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka1311 Re: romanowa=fanka pajdy z pajdokracji 27.06.03, 15:48 Faktycznie, sądząc po ostatniej odpowiedzi. Szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa pudło 27.06.03, 13:30 romanowa to romanowa głupie dziewczatko i zakoduj sobie w tej pustej łepetynie że nie mam capa na drugie ani na pierwsze imie tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pudło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 14:16 Wymagasz zbyt wiele :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żakaranda chmm IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 15:25 a jak się jest fanką tej całej "pajdy", to jakie profity się z tego ma, bo nie jestem w temacie...:-) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: chmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 15:29 Generalnie nie masz profitów będąc jej fanką i nie masz nie będąc :) Jak będziesz już w temacie to prawdopodobnie się zdeklarujesz jako fanka albo antyfanka, raczej obojętnych brak Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żakaranda Re: chmm IP: *.acn.waw.pl 28.06.03, 00:51 ooo:-) zobaczę czy warto:D Odpowiedz Link Zgłoś