smutnemojezycie 06.08.07, 22:15 jak ja chciałabym go nie kochać. Do cholery. Jakie to uczucie jest upokarzające!!! Jak ja chciałabym normalnie żyć. (przepraszam, za łzawy wątek.nieleczona depresja, bo mamie było wstyd zaprowadzić do psychiatry) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszz Re: Boże.... 06.08.07, 22:17 rozśmieszysz Boga mówiąc mu o swoich planach... Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Boże.... 06.08.07, 22:20 wiem ja kiedyś napisałam list do mikołaja by mi kogoś przyniósł ... i przyniósł. gdy pisałam miałam chyba 21 lat Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Boże.... 06.08.07, 22:28 Bóg mi nic nie przynosi. Bóg mi zabiera. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Boże.... 06.08.07, 22:20 Twój nick widzę po raz 1szy,a na pewno nie jesteś kimś nowym,bo nie ma tego forum w katalogu i nie trafiłabyś tutaj,gdybyś już wcześniej tu nie była;) Jaki jest twój główny nick? >;) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Boże.... 06.08.07, 22:23 teraz z mozliwoscia goscia mozna monolog prowadzic chyba sobie taki watek zaloze...bede sie sama pocieszala i mowila jaka jestem fantastycznie cudowna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Boże.... 06.08.07, 22:23 Yyy, czytam Was od bardzo dawna, zwykle siedzę cicho, ale pod tym nickiem zdarzyło mi się juz wypowiedzieć....W jakimś temacie o kochankach... Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Boże.... 06.08.07, 22:27 Naprawdę, wpisz mój nick w wyszukiwarkę. Sa tam chyba cztery posty. Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Boże.... 06.08.07, 22:29 cztery to juz cos...wiarusik..odpusc kolezance:)...moze niesmiala albo malomowna z natury... Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Boże.... 06.08.07, 22:31 :D Byłoby więcej, ale mnie zbluzgano i się zacięłam w sobie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_diaz Re: Boże.... 06.08.07, 22:34 A może sama zatroszcz się o to aby było Ci lepiej? I do psychiatry "sama" weź siebie za rączkę. Będzie lepiej.Zrób pierwszy krok a znajdą się tacy,którzy zrobią z Tobą ten drugi. Pozdrawiam ciepło. Carm. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Boże.... 06.08.07, 22:37 Ale ja nie mam siły. Przerosło mnie wszystko. Boże, jaki banał. Obrastam w kicz. Rzygać mi się chce, jak na siebie patrzę. Nigdy bym nie przypuszczała, że to jest właśnie miłość. Ha, ha, ha. Jaka groteska. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Boże.... 06.08.07, 23:04 Dziekuję Ci za to pytanie. Zwykle kochanki przecież nie są ranione.One są z kamienia. Są bezwstydne, złe i wykorzystują jego pieniądze i pozycję. - on nie ma pieniędzy ani samochodu - nie robimy sobie żadnych prezentów - nie zajmuje prestiżowego stanowiska Kocham go. Nie jestem zła :( Chyba... że miłość jest złem...? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Boże.... 06.08.07, 22:35 Pod tym nickiem to może mieć sobie te 4 posty...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże.... 06.08.07, 22:38 hehe Wiarusik jak zwykle na tropie :)) ostatnio ja byłam klone Avital :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Boże.... 06.08.07, 22:40 Nie przeszkadzaj w śledztwie,bo wyrwę Ci sztuczne rzęsy i połamię tipsy >;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże.... 06.08.07, 22:44 dżizas :)) nie tknęłam w życiu ani jednego ani drugiego więc musiałbyś wyrwać coś innego :) btw, dyskusja miała być nt. depresji, jeśli ktoś przeszkadza to jesteś to Ty :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Boże.... 06.08.07, 22:46 Depresja to bardzo nieprzyjemne uczucie.I tyle w tym temacie;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże.... 06.08.07, 22:55 hehe to teraz możemy wrócić do śledztwa :)) kim tak naprawdę jest smutnemojezycie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Boże.... 06.08.07, 22:47 Nie szkodzi :) Bardzo Was proszę, niech ktoś mi powie, że to oszust , kłamca, że nie warto się z takim zadawać. Że jestem jego zabawką. Chcę się obudzić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_diaz Re: Boże.... 06.08.07, 22:53 Nie mogę tego napisać bo nie wiem co dokładne się dzieje i kim jest ten człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże.... 06.08.07, 22:53 kochana, to zwykły oszust i parszywy kłamca, nie zadawaj się z tym marginesem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Boże.... 06.08.07, 22:53 To chyba oszust i kłamca i chyba jesteś jego zabawką;) Odpowiedz Link Zgłoś
smutnemojezycie Re: Boże.... 06.08.07, 22:58 Poprawiacie mi humor, to też cenne... :) Odpowiedz Link Zgłoś