gryzoniek 19.08.07, 22:53 Obiecalam mojemu facetowi, ze wykonam przed nim striptease. Tylko, ze kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac. Poradzcie, bardziej doswiadczone.... pliz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamirr Re: striptease 19.08.07, 22:53 to mamy podobny problem, ja pytałam o muzyke. Wybrałas juz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: striptease 19.08.07, 22:55 Przede wszystkim musi to troche potrwac.. Urok stripizu polega wlasnie na stopniowaniu napiecia i przeciaganiu kazdego etapu.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzoniek Re: striptease 19.08.07, 23:00 Muzyke... tak sie zastanawialam nad Sarah Connor i "let's get back to bed boy" mysle, ze by pasowalo:-) tylko nie wiem, jak to zrobic, zeby nie pasc ze smiechu.... lub wstydu.... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzoniek Re: striptease 19.08.07, 23:01 No i mysle, ze na pewno nieduza (!) dawka alkoholu pomoze sie rozluznic i bardziej wczuc w role... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: striptease 19.08.07, 23:03 Napewno powmoze opanoac wstyd, ale moze spowodowac glupawke i umrzecie ze smiechu :) W sumie to tez ma swoj urok :) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3333 Re: striptease 19.08.07, 23:05 obejrzyj sobie "prawdziwe kłamstwa" to był bardzo dobry striptease:) Odpowiedz Link Zgłoś
tamirr Re: striptease 19.08.07, 23:07 oglądałam:) Ale najlepiej byłoby miec "natchnienie" krok po kroku, choc w zarysie:) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3333 Re: striptease 19.08.07, 23:11 jak samemu nie można nic wymyślić, to się sięga po wzory :) odpowiednia sceneria, światło, muzyka, strój no i zmysłowe ruchy jeśli naprawdę chcesz to zrobić potraktuj to jako wyzwanie, a nie kawał Odpowiedz Link Zgłoś
gryzoniek Re: striptease 19.08.07, 23:20 Nie, nie traktuje tego jako kawal. Chcialabym, zeby mi to wyszlo jak najbardziej zmyslowo i tak, zebym facet oszalal... no tylko boje sie, ze mnie "nerwy" zjedza i nie wyjdzie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gryzoniek Re: striptease 19.08.07, 23:09 Ogladalam, ale nie pamietam! To musze szybko nadrobic zaleglosci! Czas goni... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: striptease 20.08.07, 09:22 gryzoniek napisała: > Obiecalam mojemu facetowi, ze wykonam przed nim striptease. Tylko, > ze kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac. Poradzcie, bardziej > doswiadczone.... pliz Obejrzyj sobie "9 i pół tygodnia" - tam zobaczysz, jak to robi Kim Basinger. swego czasu ten striptiz został uznany w kilku plebiscytach za najbardziej erotyczny moment w historii kinematografii. Choć śp. Zygmunt Kałużyński twierdził, że najbardziej erotyczny był moment sciągania rękawiczek przez Ritę Hayworth w "Gildii" (co też polecam uwadze). Znajdź w sobie pokłady harmonii, seksapilu, wyuzdania i cierpliwości. Wymieszaj to dokładnie, a Twój men będzie wprost wył z zachwytu. :) Odpowiedz Link Zgłoś