nie_wiedzaca 22.08.07, 07:10 nie wiem jak wytrzyma te 9 h a najgorsze jest to ze za duzo pracy to nie mam, scimnianie i siedzenie w necie.... jestem mloda a nie chce mi sie ale innego wyjscia nie mam, czy ma ktos podobnie jak ja ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 07:23 To co mnie z Tobą łączy to to, ze jestem młoda ( i piekna hehe ) i że nie chce mi sie siedzieć do kiońca pracy czyli do 15:) Nudzić mi się jakoś bardzo nie nudzi, ponieważ mam dużo pracy i wiem, że niekt za mnie tego nie zroni. A nawet jeśli byłaby taka opcja to nie nawidzę zwalać roboty na kogoś celem mojego nudzenia się tudzież innych pobudek :) kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 07:27 Kawa dobry pomysl ale moze po 8 hehe :) no ja raczej pracy nie mam na kogo zwalic , bo kazdy wykonuje swoja, ale ja jej za duzo nie ma , mam mozliwosc rolozenia jej sobie w czasie, ale nie zrobie dzis wszystkiego bo ja bym biedna robila np jutro czy w pt :D to jest jakas tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 07:36 ja mam podobnie, by nie rzecz identycznie.. zeby jeszcze cos do roboty bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 07:39 nie wiedząca, nie marudź, ja siedzę w pracy do 18 za marne pieniądze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 07:41 tak juz mam, moze znacie jakies fajne stronki albo gry ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 07:42 kurnik :) uwaga, wciaga! Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 07:43 ta.. u mnie zaraz zacznie się taki młyn, zę nawet na forum nie zajrzę do 17 Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 08:12 wiesz co bylam na tej stronie kurnik.pl i jak wchodze na poszczegole gry to dosaje napis ze polaczenie zakonczone porazka cos takiego ...a jestem zalogowana nie iwem co jest nie tak ;( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 08:08 Dzień dobry, ja co prawda uciekam dzisiaj z pracy o 13tej, ale potem mam ważne spotkanie, więc do późniego popołudnia będzie nerwowo...a takie piękne słońce na zewnątrz... miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 08:55 Pomyśl sobie, że przynajmniej całe popołudnie masz wolne. Ja pracuję od 8:30 do 17:30. :( Odpowiedz Link Zgłoś
mrowax Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 09:28 masz za tydzień ślub, bierz urlop i się sztykuj :P Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 09:46 Na razie nie przysługuje mi żaden urlop, biorę tylko 2 dni okolicznościowego :((( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 10:19 ja sie zgłaszam, przyszłam na 9 i przydałoby się do 17 posiedzieć ale zwykle wychodze o 16 bo więcej nie daję rady. Ostatnio siedze głównie na necie i ściemniam że coś robie, poprostu nic sie nie dzieje. Czasem mam urwanie głowy ale ostatnio dzień w dzień na forum, chyba mi oczy wypadną kiedyś od tego komputera. ehhh już chyba wolałabym mieć więcej pracy, może szybciej by czas leciał, a tak mózg mi wyparowuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
katrinax Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 10:25 madzia zgodze sie z Toba w 100 % taka bezczynnosc jest najgorsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 12:00 przylaczam sie do Was... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 12:09 6h minelo jeszcze 4 pozostaly mam nadzieje ze oni mi szybciej zleca, dobrze ze nie jestem w takiej sytuacji sama...:) jeszcze czwartek i piatek do pracy - musze dac rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 12:17 Ja też żyję od wekendu do wekendu. Ehh a jeszcze tydzień temu byłam na urlopie, leżałam na plaży. Musze sobie chyba poszukac innej pracy, chodze na rozmowy więc może kiedyś trafi sie coś ciekawszego, bardziej ambitnego i lepiej płatnego :( Hehehe jak nie to zachodze w ciąże ;) bo tu jest idealna atmosfera żeby przebimbać 9 miesięcy :D dziewczyny jeszcze tylko 4 godzinki ( niecałe) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 12:23 taaaaaa.... tylko 4..... co to jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 12:37 już 3,5 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 12:39 co to dla nas! damy rade! ale jesli przyjdzie jeszcze do mnie jakis glupek ktory nie potrafi podac swojego adresu zamieszkania to strzele najpierw jemu w leb a pozniej to chyba juz sobiealbo nie obroce sie na pietce i wyjde do domu! O! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 12:39 musimy dac rade :) dobrze ze nie jestesmy same w takiej sytuacji heheh :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 12:45 hehe tylko ze ja w nieco gorszej bo robie do 16,30 :( Odpowiedz Link Zgłoś
sekretarkidwie Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 13:07 Jesteśmy w identycznej sytuacji, tylko, że nas jest dwie! A oto wytwór naszej nudy: sekretarkidwie.blog.onet.pl/ Zapraszamy do lektury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 13:11 oooo dzieki przynajmniej zajme sie czyms przez chwile Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 13:14 jeszcze 2h i 45 minut, zawsze po 12 ten czas szybciej mi ucieka bo blizej konca hihi a jak jest z tym u Was?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 13:22 ja zara chyba usne....jaka cisza u mnie... ale jak znam zycie zwala sie wszyscy naraz jak bede miala zamiar juz isc do domu o 16,30 Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 13:28 Powinni jedną z Was zwolnić - oszczędziliby pieniądze i byłoby mniej nudy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 13:39 nie!!!!! no co ty.... co ja bym zrobiła bez pracy albo mojej pomocnej koleżanki z którą dzielę się swoją robotą! ale ze względów ekonomicznych zły pomysł to nie jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 14:14 Kobitki jest dobrze jeszcze niecale 2h jupi jupi, ale cos czuje ze ta ostatnia godzinka moze sie ciagnac... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 14:16 U mnie burzowo, zorganizowałam sobie robote to trochu szybciej leci czas. Wypijecie ze mną kawkę?? właśnie sobie zrobiłam... że też dziś nie jest piątek! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 14:28 kuzwa ale leje jak z cebra!!!! a ja ani parasola ani kurtki! nic! cienko ubrana! kuzwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 14:33 ja wlasnie wode na kawke wstawilam :) bo do 16 mozna spokojnie wypic a skad jeste bo u mnie chmurzy sie caly dzien i jakos jescze nie pada.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: Już tylko 82 minuty;) n/t 22.08.07, 14:44 ja wlasnie tez nastawilam wode na herbatke, moze mi szybciej zleci, bo juz tylko/az 110 min Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: Już tylko 82 minuty;) n/t 22.08.07, 14:55 jeszcze 65 minut jupi jpi :D Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca jeszcze 60 minut 22.08.07, 15:01 Gosiu a jutro na ktora do pracy przychodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: Już tylko 82 minuty;) n/t 22.08.07, 15:01 odbija nam! stanowczo za duzo mamy dzis pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: Już tylko 82 minuty;) n/t 22.08.07, 15:09 masz absolutna racje :)ale najwazniejsze ze niedlugo koniec tej ciezkiej pracy hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: Już tylko 82 minuty;) n/t 22.08.07, 15:14 no w koncu tylko 76 min! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 45 minut ;P n/t 22.08.07, 15:17 nie_wiedzaca przegapilam twoja notke, ja przychodze na 9 a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 45 minut ;P n/t 22.08.07, 15:26 to ty nie masz co robic o tej godzinie tylko leciec do pracy? ambitna jestes, ja na szcescie na 9 ale to jzu niedlugo bo zaczyna sie pomalu rok szkolny... buu... wyrosniete dzieciaki wroca do szkoly.... buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca 30 minuteczek - chyba orła wiwine ... 22.08.07, 15:30 od czasu do czasu musze tak przyjsc.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 30 minuteczek - chyba orła wiwine ... 22.08.07, 15:31 a czym sie zajmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: 30 minuteczek - chyba orła wiwine ... 22.08.07, 15:33 w biurze pracuje :) a Ty moze w szkolnictwie... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: jeszcze 57 min 22.08.07, 15:37 i co zadowolona jestes.... mialam kumpele co pracowala w podstawowce to w sumie za duzo jej nie placili ale wiadomo jak to w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: jeszcze 57 min 22.08.07, 15:38 wiesz co.... fajnie jest tzn fajna atmosfera i dyrekcja... sluchacz to dorosli ludzie i uwazaja ze sa Panami Swiata, ja jestem na stazu z Urzedu Pracy jako bezrobotna wiec kasa smiesznie mala bo tylko 470 za caly etat... grrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: jeszcze 57 min 22.08.07, 15:41 o kurcze to rzyczywiscie przesrane , a jak dlugo odbywasz taki staz?? rozumiem ze jestes studentka?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowax Re: jeszcze 57 min 22.08.07, 16:39 to jest staż tzw absolwencki... czyli jest absolwentką...nie ma mozliwości mieć stażu z UP w czasie studiów ! :D powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: jeszcze 57 min 23.08.07, 07:38 to nie jest staz absolwencki, tylko z UP jako bezrobotna na przyuczeniu by zdobywac dodatkowe kwalifikacje, studenci rowniez moga brac taki staz, a projekt istnieje od niecalego roku wiec moglas nie wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 15:41 wyłaczyli nam prąd w pracy na jaieś 30 min :D szkoda tylko ze już podłączyli ;) jeszcze chwilke i do domu. mam nadzieje że nie lunie, tak strasznie duszno jest. trzeba jakiś obiat ugotować;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca jeszcze 17 minut !!!!!!!!!!!!!! 22.08.07, 15:43 juz mam dosyc dobrze ze jescze 17 minut, tak mnie kark boli ze szok od tego siedzenia przy biurku :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 15:43 aha no i zostało 17 min ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 15:45 to ze nam sie nudzi to jest mało powiedziane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 15:46 u mnie oczywiscie jak sie spodziewalam zaczynaja sie telefony na ostatnia chwile Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 15:48 no u mnie 42 min tylko:( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: 10 minut 22.08.07, 15:58 ja chyba jeszcze trochu zostane bo przyszłam później... no ale oczywiście bez przesady ;) Nawet jakoś zleciało dzisiaj bo udało sie robote zorganizować to teraz można poczytać coś na necie, mąż i tak później wróci bo trafił na straszne korki. tylko kotik nie nakarmiony... wczoraj jak przyszłam do domu zastałam firankę odczepioną od żabek i załączony telewizor :D zostawiłam pilota na łóżku i zwierz musiał na niego nadepnąć, a co pooglądać tv mu sie zachciało. Ale i tak lepsze numery robi z telefonem stacjonarnym, często udaje mu się załączyć na głośnik i nacisnąć automatyczne wybieranie numeru :D pare razy już ktoś odebrał. Zdolne kocię :DDD. Śmiać mi sie chce bo dziś obudził sie w nocy to zamknęłam drzwi do pokoju żeby nam nie przeszkadzał... już zasypiałam a tu nagle słychać tuuuu (sygnał telefonu) znaczy kot znów do kogoś dzwoni :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska 27 min 22.08.07, 16:03 to masz wesolo, ja uwielbiam koty, sa przeslodkie, zawsze chcialam miec kota ale mam alergie..:( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: 27 min 22.08.07, 16:10 czasem daje czadu, młody jest ma jakieś 5 miesięcy to trochu szaleje. Ale najlepszy jest numer z telefonem :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 15:52 a ten staz moj to robie od lipca i on trwa 6 m-cy pozniej mam byc zatrudniona na umowe o prace tylko jesczze nie wiem ale chyba tylko na pol etatu, tak jestem studentka I roku pedagogiki zaocznie Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 15:53 wiesz zawsze to jakas perspektywa pracy , wiec nie jest najgorzej ale zawsze moglo byc lepiej, dobra ja uciekam , mam nadzieje ze do jutra :) miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepsze dzien i czas uplynie szybciej heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 15:55 zawsze jakas kasa i praktyka...do jutra! oby byl lepszy a mnie jutro czeka archiwum..... buuu.... jak ja je kocham.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 16:22 to ja sie tez zbieram, jakoś zleciało i nie było aż tak źle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 22.08.07, 16:24 nooo az tak zle to nie, bywalo gorzej.... jutro bede miala gorzej...pozdrowki i tez lece do domku Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 07:48 Witaj Gosiu a Ty juz w pracy ??jakie masz dzis nastawienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 07:52 nie wiem jak Gosia, ale ja marne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 07:54 mi sie w sumie nic nie chce, ale to chyba standart hihi a 8h przede mna :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 07:56 hehhe ja jesczze w domku popijam kawe, ale zaraz tez lece do pracy, dzis siedze w archiwum wic mnie nie bedzie, poklikamy jutro, dzisiejszego dnia jakos nia komletnie sobie nie wyobrazam.....chya bedzie mnie potrzymywac kawa Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 07:58 szkoda ze Cie nie bedzie ale wszystko zrozumiale, powodzenia w archiwum i glowa do gory musi byc dobrze :) a jutro nam opowiesz jak bylo:) pomysl sobie ze jutro juz piateczek ale najpierw czwartek musimy przezyc... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 08:05 mnie dzis to chyba czas zleci, wezme kawke uzbroje sie w cierpliwosc wsrod kurzu kurzu jeszcze raz kurzu.... cud miod i orzeszek:) to do jutra albo do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
magnollia11 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 08:19 czesc dziewczyny przyłanczam sie do Was (jesli mozna) niby mialabym co robic w pracy ale strasznie mi sie nie chce... a za robote trzeba sie wziasc pracuje do 15 milego i szybkiego upływu czasu w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 08:22 Witaj Magnollia, pewnie ze mozna ;) jak bedzie nas wiecej to tym lepiej bo czas szybciej uplynie..... moze jakies wspolne zajecie hhe.... Odpowiedz Link Zgłoś
magnollia11 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 08:23 jestem otwarta na propozycje ... Odpowiedz Link Zgłoś
magnollia11 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 08:25 a moze pogadamy sobie na jakis temat? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 08:30 moze byc, najgorsze dla mnie jest to jak czas tak wolno plynie a te wskazowki od zegara praktynie sie nie przesuwaj bryyyyyyy... a Ty czym sie zajmujesz - tak mniej wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
magnollia11 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 08:38 pracuję przy ofertach firmy (tak bardzo ogólnie) czyli papiery i papiery coś co bardzo mnie nudzi nie pracuje w swoim zawodzie niestety i byc moze dlatego tak cięzko mi się w tej pracy odnalesc z wykształcenia jestem pedagogiem i marze o pracy z młodzieżą, ale niestety nie mam szczescia znalesc etatu w tej "mojej branzy" Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 08:47 fakt masz racje ,z etatem nauczyciela nie jest latwo... wiadomo zyjemy w Polsce... ale miejmy nadzieje ze to sie kiedys zmieni! papierwkowa robota to cos podobnego jak do mnie czesto papiery fruwja po calym biurku :) Odpowiedz Link Zgłoś
magnollia11 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:13 dziś czas wyjątkow marnie leci... idę sobie zrobić herbatkę, a potem musze sie zająć pracą ... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:18 u mnie zmiana planow, posiedze z Wami bo kolezanka sie uparla ze ona idzie do archiwum, ja sie oczywiscie nie klocilam wiec dzis ponarzekam sobie z Wami,;p Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:20 ej to ja jestem tutaj najbardziej narzekajaca na prace:)...tez mi sie nei chce..i to nie ze mi sie nie chce siedziec do 16..mi sie nei chce WCALE:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:25 skitelsowa napisała: > ej to ja jestem tutaj najbardziej narzekajaca na prace:)...tez mi > sie nei chce..i to nie ze mi sie nie chce siedziec do 16..mi sie nei > chce WCALE:) bo Ty leniuch jesteś :p Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:27 ja bede stekac do 16,30 Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:29 damy rade, wczoraj dalysmy to dzisiaj tez :D wytrzymamy do 12 a pozniej juz jakos poleci Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:45 pewnie! jestesmy twarte dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:48 nie_wiedzaca ales ty dzis ambitna! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:50 ktos musi , co nie heheh :P Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:53 w sumie masz racje, ide za Twoim przykladem, chociaz jedna tu porzadna sie nie obija hehe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:48 sluchaj-no ktos musi..jak tu wszysycy takie pracusie jak Ty:).dysproporcji nie moze byc.Kto przechodzi na strone leni palec do goryyyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:22 Gosiu bardzo ucieszyla mnie ta wiadomosc, to widze ze stekac bedziemy razem do 16 :D <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
magnollia11 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:34 jednak wpadłam jeszcze na chwilkę nie macie tak, że ta nudna praca rozwala Wam cale życie bo jak już się wynudzę cały dzień to po pracy już jestem tak wykończona, ze nic mi się nie chce... i tak wkółko ciągle sobie powtarzam że zacznę robić coś "konstruktywnego" żeby tak życie nie przeciekało przez palce moze i mam wyjście zrezygnować z tej pracy, ale boję się co dalej bo przecież nadal nie jest tak łatwo znalesc coś co nie jest akwizycją lub callcenter, a zwłaszcza w tak atrakcyjnych godzinach pracy jak ja mam... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 10:24 mam dokładnie to samo, jak sie żyje od weekendu do weekendu to czas szybciej ucieka, nie wiem kiedy mi zleciał ten rok :( dziś chyba ciśnienie słabe bo ziewam co chwila, a w sumie jest jeszcze wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 09:35 trzeba bylo by sie zabrac do pracy ;) czy moze troche pozniej hehe :P Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie wiem jak u Was ale mi zostalo 6 h :D 23.08.07, 10:01 ej ale ty sie wez za prace a nie juz odliczasz, bedzie sie tylko jesczze bardziej dluzyc, najlepiej jak odliczanie rozpoczniemy o 12. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie wiem jak u Was ale mi zostalo 6 h :D 23.08.07, 10:05 wiesz ja odliczam od 7 hehe :) ale nie ma sprawy pracuje pracuje ale zagladam tez na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie wiem jak u Was ale mi zostalo 6 h :D 23.08.07, 10:11 ja tak smao choc zbyt wiele teraz pracy nie mam staram sobie ja wynajdowac zeby nie zglupiec w tej robocie do reszty.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 10:42 mialam troche spraw do wyjasnienia i od razu 30 minut ucieklo niewiadomo gdzie nawet :) to lubie Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 10:43 mialam troche spraw papierkowych do zrobienia i prosze 45 minut minelo nawet nie wiem kiedy :)- to lubie a jak tam u Was?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 10:51 no ja tak samo mialam troche zapisow i szybko mi ta godzinka sfrunela, nie ma jak parca - szybko czas wtedy ucieka - ale oczywiscie bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 11:05 Gosia to rozumiem ze za godzinke zaczynamy odliczac czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 11:11 nie za godzinke tylko za 50 min ;p to robi roznice ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 11:26 dokladnie , zawsze lepiej sie patrzy na 4h czyli odliczanie od 12 niz na 6 h :) a jak tam praca Ci idzie duzo dzis jej masz?? bo u mnie w sumie by sie znalazlo nawet lezy przede mna ale chyba zostawie ja na jutro albo na pozniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 11:28 juz tylko 32 min do godz 12 Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 11:53 juz 8 minutek do 12 wzielam sie za prace i q uzwa stanelam w jednym punkcie i nie wiem co dalej ;( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 23.08.07, 11:54 moze mozemy pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca 3h 54 minut :) 23.08.07, 12:04 dziekuje za mile checi ale musze sobie z tym sama poradzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 3h 54 minut :) 23.08.07, 13:15 co za cisza.... dziefcynki chyba prackuja ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: 191 min 23.08.07, 13:50 pracuja pracuja :) az sie kurzy heheh ;) ale nie mozna sie za bardzo przemeczac :P Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 129 minutek :) 23.08.07, 13:55 no ales oczywiscie, musimy miec sile na odliczanie;p 155 min Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 129 minutek :) 23.08.07, 14:07 zasne zaraz tak mi sie oczy kleja... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 u mnie już 35 23.08.07, 15:26 Było trochu pracy, teraz można z czystym sumieniem czytać i odpisywać na prywatne maile ;P Ależ dziś gorąco, wyszłam na zewnątrz a tam jak w piecu, nie wiem jak dotre autobusem do domu :( Dobrze że w biurze mam chłodek. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 30 minutek 23.08.07, 19:37 jestem z nas wszystkich dumna! wtrwalysmy! ja przetrwalam kurz i brud w archiwum, do zobaczonka jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca dzis piąteczek :) 24.08.07, 07:09 Witam Kobietki ale sie ciesze ze dzis piatek a jutro weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 07:34 to się wątek nam rozrósł :D no dokładnie, dziś piątek:) a jutro i w niedziele idę na weselicho do koleżanki, siem wytańczem :D byle do 15 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 07:46 ja pracuje do 16 :( ale zyje wieczorkiem bo wyjezdzam :) w koncu uprawgniony weekend sie zacznie :) trzeba wykorzystac kazda minute na maksa, tylko czy dzis damy rade.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 08:57 witam ponownie drogie panie, kolejny dzien dzis zaczac, oby byl lepszy niz poprzednie! ale dzis jest piatek! czyli przed nami 2 dni wolnego! jakies plany? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 09:01 Witaj Gosiu , nawet nie wiesz jak ja sie ciesze ze jutro mamy wolne jupi jupi :) ja wyjezdzam juz dzis wieczorkiem :) trzeba odpoczac w doborowym towarzystwie ;) a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 09:17 ale masz fajnie, ja musze sie wziasc za porzadki i za ksiazki bo mam niestety za 2 tyg poprawke:( Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 09:24 oj przykro mi ale wiem co to jest, bo ja ma za miesiac poprawki a teraz korzystam ile moge ;) a jak tam w pracy , jakies ciekawe zajecia czy niebardzo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 09:29 mam troche maili do powysylania, a tak nic ciekawego.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 10:02 i druga dzis kawka;p ktora sie przylaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 10:21 mialam troszke pracy ale nie moge w sumie przesadzac hehe prawda? kawka mhy.... w sumie jeszcze nie pilam z chacia sie przylacze ale najpierw musze po nia skoczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: dzis piąteczek :) 24.08.07, 10:30 nie pzresadzaj z praca bo inaczej sie zmeczysz i nie bedziesz miala sily wypoczac;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 24.08.07, 10:42 Dziś tez łączę się z wami w bólu, ale może trochu w mniejszym stopniu bo do weekendu jeszcze tylko pare godzin. Miłego dnia i oby czas szybko i bezstresowo leciał :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 24.08.07, 10:46 ja dzis mam jak narazie wyjatkowy spokoj, dobrze ze wzielam sobie notatki to sie przynajmniej poucze bo jakos w domu to nie bardzo mi to wychodzi;p, przylaczam sie do zyczonek magdalenki Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 24.08.07, 11:06 nawet dzis nie jest tak zle, czas w miare szybko uplywa zostalo mi jeszcze 5h :D ale odliczanie standartowo zaczniemy od 12! troszke pracy sie nazbiralo i trzeba wkoncu do niej sie zabrac a perspektywa ze za 5 h zaczynam weekend jest poprostu swietna :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 24.08.07, 11:18 mnie dzis o dziwo takze czas plynie szybciej, moze dlatego ze przed nami weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 24.08.07, 11:58 za 3 min zaczynamy odliczanie;p yupii! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: nie chce mi sie siedziec w pracy a do 16 dale 24.08.07, 12:02 268 min! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: 178 minutek :) 24.08.07, 13:04 a macie jakies sposoby na medytacje joge albo coś innego żeby tak sie nie nudzić w pracy :)??Ja mam jakies tam małe robótki dziś ale niezbyt wiele, w sumie to dobrze ale przydałoby się wyglądać chociaz jakby się pracowało ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 170 minut :P 24.08.07, 13:12 ja nawet nie mam jak sciemniac ale dyrektorka wie ze nie ma teraz nic do roboty wi4ec pozwala siedziec w necie:), teraz przed chwila wyszla wiec siedze sama i smutno mi tu samej:( jak dobrze ze mam Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: 178 minutek :) 24.08.07, 13:10 magdalenkaaa4 napisała: > a macie jakies sposoby na medytacje joge albo coś innego żeby tak > sie nie nudzić w pracy :)??Ja mam jakies tam małe robótki dziś ale > niezbyt wiele, w sumie to dobrze ale przydałoby się wyglądać chociaz > jakby się pracowało ;D zgodze sie z toba wiec na biurku ma pelno papierow rozlozonych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: 178 minutek :) 24.08.07, 13:37 ja od czasu do czasu przeglądam katalogi :D i cośtam sobie notuję. Poza tym robię długaśny cennik i od czasu do czasu tam zaglądam jak ktos przechodzi za moimi plecami. nie jest to pilna sprawa więc uzupełniam go co jakiś czas po trochu... żeby przypadkiem za szybko nie zrobić;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: 178 minutek :) 24.08.07, 13:52 aha no i byłam już na drugim śniadanku wypiłam zieloną herbatę. Zasiadłam przed kompem i całkowicie straciłam motywację nawet do udawana. Jeszcze dwie godziny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 94 minutek ale cos szuje ze urwe sie wczesnie 24.08.07, 14:44 gdybym ja moglam wyrwac sie wczesniej.....mmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: 94 minutek ale cos szuje ze urwe sie wczesnie 24.08.07, 14:49 ja juz ledwo co siedze na krzesle a jestem w pracy od 7 00 bryyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 94 minutek ale cos szuje ze urwe sie wczesnie 24.08.07, 14:51 a ja siedze sama ani nie mam sie do kogo odezwac, przez telefon slysze tylko jakis ......, nie dokoncze... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: 94 minutek ale cos szuje ze urwe sie wczesnie 24.08.07, 15:02 58 MIN Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 94 minutek ale cos szuje ze urwe sie wczesnie 24.08.07, 15:06 90 min! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca dzis wychodze o 15 :30 za 14 minut:) 24.08.07, 15:17 Dziewczny do poniedzialku :) milego weekendu i duzo odpoczynku ... pozdrawiam goraca :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 94 minutek ale cos szuje ze urwe sie wczesnie 24.08.07, 15:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=67910755 chyba zrealizuje zaraz jeden z punktow! nudzi mi sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: 94 minutek ale cos szuje ze urwe sie wczesnie 24.08.07, 15:21 a ty jzu lecisz? dokad? pracowac a nie zwiewac z pracy! milego weekandu! tylko nie mysl bron Boze o pracy! Odpowiedz Link Zgłoś