branca28 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 04.07.03, 21:20 biblię satanistyczną i twoje wątki, wydane w formie książkowej Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 04.07.03, 21:28 horoskopy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amsterdamka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.speed.planet.nl 04.07.03, 21:54 wiele np. babski blues Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 04.07.03, 22:15 Forest Gump :o). BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 00:55 Opowieści o królu Arturze i rycerzach okrągłego stołu, Alicje, Przygody pilo0ta Pirxa,muminki etc. Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 09:21 "Pani Bovary", "Kubuś Puchatek", "Chatka Puchatka". Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 14:20 Ja tak samo!!! :) A najbardziej magiczna ksiazka,jaka czytalam,bylo "Sto lat samotnosci".Och,az mi dreszcz po placach przechodzi... No i oprocz Kubusia cos jeszcze-"Dzieci z Bullerbyn" oj tyle razy czytalam,a nie pamietam,czy tak sie Bullerbyn pisalo... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shylina Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.03, 16:46 "Mistrza i Małgorzate". I Chmielewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: say Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.chello.pl 05.07.03, 17:31 "Słoneczniki" , "Paladyni"- to H. Snopkiewicz i oczywiście każdą książkę z serii Jeżycjada M. Musierowicz. Pozdrawiam Poznań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 05.07.03, 19:21 Wyczuwam cos jakby pokrewienstwo dusz w powietrzu! Czyzbyscie nalezeli do ludzi ktorzy znaja Jozefa?? Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 20:19 a jakze by inaczej, oczywiści, ze wszyscy znamy Józka! Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Melmire!! 06.07.03, 23:03 Ja z pewnoscia znam Jozefa!!! Tylko, blagam, nie torturuj mnie i powiedz skąd!! Cos mi mowi, ze spotykalam go setki razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: 217.7.150.* 05.07.03, 20:01 paragraf 22 Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 20:20 to ile jush razy ten & przeczytawszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: 217.7.150.* 05.07.03, 20:35 cholera go wie. Zawsze kiedy mam chandre, a nie moge pic, to biore sobie kilka akapitow przeczytam. Aha, kompleks Portnoya tez lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.crowley.pl 07.07.03, 15:44 Paragraf. Otwieram na dowolnej stronie i czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wonsz Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.vf.shawcable.net 05.07.03, 20:24 -Mistrza i Malgorzate -Raz w roku... Nienackiego -Chmielewska -Znaczy Kapitan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.7.* 06.07.03, 00:36 Mikolajek Musierowicz Kubus Puchatek Isabel Allende (uwielbiam! z niecierpliwoscia czekam na nowa!) Ciotka Julia i Skryba M. V. Llosy duzo mam takich ukochanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggg Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.chello.pl 06.07.03, 01:26 Biografia Marilyna Mansona Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 06.07.03, 07:14 Oczywiscie "Mein Kampf" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 13:10 chmielewska - choc juz te nowsze ksiazki sa takie sobie, ale do starych wracam regularnie carroll - na pastwe aniolow, reszte tez raz na jakis czas sobie przypominam (oprocz calujac ul i dziecka na niebie) i od niedawna jeanette winterson - namietnosc i powerbook (u nas jako wolnosc na jedna noc) - POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: 62.233.250.* 06.07.03, 13:16 - Trylogia Sienkiewicza - Pan Tadeusz Mickiewicza - kryminały Agathy Christie - powieści sensacyjne Alistaira Macleana - serię o Panu Samochodziku Nienackiego - powieści przygodowe Alfreda Szklarskiego chwilowo tylko to mi przyszło do głowy:) pozdrawiam "czytaczy":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawawa Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 14:00 Dobry - Łysiaka Panna Nikt Sklepy Cynamonowe... Oj tam, jest tego wiecej i nie moge sie zdecydowac co jest the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.tvgawex.pl 07.07.03, 14:09 ziemia obiecana-do obledu!!!,lalka ,STARY I NOWY TESTAMENT-ZAWSZE.pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: 212.244.209.* 07.07.03, 15:17 to samo - oprócz Biblii dodam jeszcze Chłopi, Noce i dnie i jeszcze Reymonta taki pamiętnik pisany niby przez panienkę idącą za mąż - tytulu nie pamiętam - chyba pamiętnik. polecam gorąco wielbicielkom brydżet dżones Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 07.07.03, 15:36 To mi przypomniało, że jest książka do której tak baaardzo chcę wrócić i nie mam jak. "Pamiętnik (a może dziennik?) Serafiny" Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka O psie, który jeździł koleją... 07.07.03, 14:10 ..do czasu, aż wpadł pod pociąg Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Jeszcze cos mi sie przypomnialo... 07.07.03, 18:09 ..."Wichrowe Wzgorza",czytalam sama nie wiem,ile razy... tam jest typ mezczyzny,ktory szalenie mi sie poba... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Jeszcze cos mi sie przypomnialo... 07.07.03, 18:10 "podoba" mialo byc,cos zjadlam literki... Odpowiedz Link Zgłoś