Dodaj do ulubionych

którą książkę moglibyście czytać ciągle na nowo?nt

04.07.03, 20:09
Obserwuj wątek
    • branca28 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 04.07.03, 21:20
      biblię satanistyczną i twoje wątki, wydane w formie książkowej
    • jackie.brown Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 04.07.03, 21:28
      horoskopy:)
    • Gość: amsterdamka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.speed.planet.nl 04.07.03, 21:54
      wiele np. babski blues
    • beatach1 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 04.07.03, 22:15
      Forest Gump :o).

BeataCh1
    • koaa Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 00:55
      Opowieści o królu Arturze i rycerzach okrągłego stołu, Alicje, Przygody
      pilo0ta Pirxa,muminki etc.
    • oka5 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 09:21
      "Pani Bovary", "Kubuś Puchatek", "Chatka Puchatka".
      • snow.white Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 14:20
        Ja tak samo!!! :)

A najbardziej magiczna ksiazka,jaka czytalam,bylo "Sto lat samotnosci".Och,az
        mi dreszcz po placach przechodzi...

No i oprocz Kubusia cos jeszcze-"Dzieci z Bullerbyn" oj tyle razy czytalam,a
        nie pamietam,czy tak sie Bullerbyn pisalo... ;))
    • Gość: Shylina Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.03, 16:46
      "Mistrza i Małgorzate". I Chmielewska.
      • Gość: say Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.chello.pl 05.07.03, 17:31
        "Słoneczniki" , "Paladyni"- to H. Snopkiewicz i oczywiście każdą książkę z
        serii Jeżycjada M. Musierowicz. Pozdrawiam Poznań!
    • Gość: miłka Władcę pierścieni, oczywiście.nt IP: *.chello.pl 05.07.03, 17:39
    • Gość: melmire Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 05.07.03, 19:21
      Wyczuwam cos jakby pokrewienstwo dusz w powietrzu! Czyzbyscie nalezeli do
      ludzi ktorzy znaja Jozefa??
      • negra28 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 20:19
        a jakze by inaczej, oczywiści, ze wszyscy znamy Józka!
      • raszefka Melmire!! 06.07.03, 23:03
        Ja z pewnoscia znam Jozefa!!! Tylko, blagam, nie torturuj mnie i powiedz skąd!!
        Cos mi mowi, ze spotykalam go setki razy...
    • Gość: mario2 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: 217.7.150.* 05.07.03, 20:01
      paragraf 22
      • negra28 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 05.07.03, 20:20
        to ile jush razy ten & przeczytawszy?
        • Gość: mario2 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: 217.7.150.* 05.07.03, 20:35
          cholera go wie. Zawsze kiedy mam chandre, a nie moge pic, to biore sobie kilka
          akapitow przeczytam.

Aha, kompleks Portnoya tez lubie :)
      • Gość: kohol Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.crowley.pl 07.07.03, 15:44
        Paragraf. Otwieram na dowolnej stronie i czytam.
    • Gość: Wonsz Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.vf.shawcable.net 05.07.03, 20:24
      -Mistrza i Malgorzate
      -Raz w roku... Nienackiego
      -Chmielewska
      -Znaczy Kapitan
      • Gość: lilka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.7.* 06.07.03, 00:36
        Mikolajek
        Musierowicz
        Kubus Puchatek
        Isabel Allende (uwielbiam! z niecierpliwoscia czekam na nowa!)
        Ciotka Julia i Skryba M. V. Llosy
        duzo mam takich ukochanych :)
    • Gość: Meggg Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.chello.pl 06.07.03, 01:26
      Biografia Marilyna Mansona
    • moniorek1 Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 06.07.03, 07:14
      Oczywiscie "Mein Kampf" :)
      • Gość: lalka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 13:10
        chmielewska - choc juz te nowsze ksiazki sa takie sobie, ale do starych wracam
        regularnie
        carroll - na pastwe aniolow, reszte tez raz na jakis czas sobie przypominam
        (oprocz calujac ul i dziecka na niebie)
        i od niedawna jeanette winterson - namietnosc i powerbook (u nas jako wolnosc
        na jedna noc) - POLECAM!!!
    • Gość: moboj Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: 62.233.250.* 06.07.03, 13:16
      - Trylogia Sienkiewicza
      - Pan Tadeusz Mickiewicza
      - kryminały Agathy Christie
      - powieści sensacyjne Alistaira Macleana
      - serię o Panu Samochodziku Nienackiego
      - powieści przygodowe Alfreda Szklarskiego
      chwilowo tylko to mi przyszło do głowy:) pozdrawiam "czytaczy":)
      • Gość: Kawawa Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 14:00
        Dobry - Łysiaka
        Panna Nikt
        Sklepy Cynamonowe...

Oj tam, jest tego wiecej i nie moge sie zdecydowac co jest the best.
    • Gość: toni Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: *.tvgawex.pl 07.07.03, 14:09
      ziemia obiecana-do obledu!!!,lalka ,STARY I NOWY TESTAMENT-ZAWSZE.pozd.
      • Gość: uasiczka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no IP: 212.244.209.* 07.07.03, 15:17
        to samo - oprócz Biblii
        dodam jeszcze Chłopi, Noce i dnie i jeszcze Reymonta taki pamiętnik pisany
        niby przez panienkę idącą za mąż - tytulu nie pamiętam - chyba pamiętnik.
        polecam gorąco wielbicielkom brydżet dżones
        • raszefka Re: którą książkę moglibyście czytać ciągle na no 07.07.03, 15:36
          To mi przypomniało, że jest książka do której tak baaardzo chcę wrócić i nie
          mam jak. "Pamiętnik (a może dziennik?) Serafiny"
    • pajdeczka O psie, który jeździł koleją... 07.07.03, 14:10
      ..do czasu, aż wpadł pod pociąg
    • snow.white Jeszcze cos mi sie przypomnialo... 07.07.03, 18:09
      ..."Wichrowe Wzgorza",czytalam sama nie wiem,ile razy... tam jest typ
      mezczyzny,ktory szalenie mi sie poba...
      • snow.white Re: Jeszcze cos mi sie przypomnialo... 07.07.03, 18:10
        "podoba" mialo byc,cos zjadlam literki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka