princessa29 04.09.07, 17:01 wspominać dzieciństwo, beztroskie życie? Piękne lata, a teraz problem na problemie, nie mówie, że cały czas są, ale kiedyś końcem świata wydawał się pryszcz na nosie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 17:10 no pewnie... coraz częściej... a jak widzę gdziekolwiek młodziutkie i fajne dziewczyny ubawione i zadowolone z życia to nawet im zazdroszcze i marzę sobie jak to było fajnie kiedys jak byłam w ich wieku... a potem ryczę że są to czasy bezpowrotne Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 17:12 mnie jeste fajniej niż było pięc lat temu. Jestem niesmiała. Wtedy to w ogóle była tragedia. Teraz się już pewniej w życiu czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 17:14 czasami to bym chciał mieć znowu 15 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 17:14 Może to dziwne, ale nie odczuwam nostalgii za dzieciństwem. Nie było złe, ale dorosłe życie z wszystkimi jego problemami i odpowiedzialnością wydaje mi się pełniejsze i bardziej prawdziwe. Jeżeli coś wspominam, to podróże z czasów studiów. Powoli zresztą do nich wracam, bo wcześniej na ładnych parę lat przystopowały mnie małe dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-38 Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 17:58 tak .Zdarza mi sie wsrod bliskich w domu. dla niektorych wirtual jest calym swiatem i musza tu wspominac Tez dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 18:03 masz z tym jakis problem??? Nie rozumiem Twoich uwag :| Odpowiedz Link Zgłoś
ala-38 Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 18:13 minasz napisał: > a ty komu sie wyzalasz mamusi hehe mam mamusie to sie wyzalam .Wirtual nie sluzy mi do wyzalania tulko do posmiania sie z glupich ludzi! hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 18:19 o i jest bohaterka tych wielkich doniesień prasowych o agresji w sieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 18:28 a w ogole z domu wychodzisz czy tylko mamusia to mamusia tamto :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunia87 Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 18:09 Kazdy wiek ma swoje wielkie problemy, które później wydają się trywialne, choć tak samo dobijały jak obecne, tylko tego akurat się nie pamięta. Taka natura ludzka. Słowem - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka000 Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 18:35 brakuje mi okresow gdy cale dnie mialam wolne, siedzialam z przyjaciolkami stroilysmy sie a potem na miasto w poszukiwaniu wrazen, milosci...gdy wszystko wydawalo sie latwiejsze, gdy czesciej sie usmiechalam a mniej martwilam, taraz czuje jak sztywnieje...a moje przyjaciolki porozjezdzaly sie po swiecie :(...brak mi tej swobody i wiary ze wszystko jest mozliwe, wiary w cuda...teraz rzeczywistosc zbyt czesto rozczarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Zdarza Wam się... 04.09.07, 20:10 nie zdarza teraz jest roznie ale teraz mi lepiej ale dziecinstwo bylo spokojne zeby nie bylo niedomowien Odpowiedz Link Zgłoś