Dodaj do ulubionych

Podziwiam samotne matki!

13.07.03, 18:25
Nie wiem jak wy sobie dajecie rade z wychowywaniem dzieci.Ja po dwoch dniach
opieki nad dwojka dzieci z pomoca meza mam dosc.Padam na pysk.Te "potworki"
budza sie o 7 rano i sa tak zywotne ,ze ja juz tego nie wytrzymuje.Byle do
wieczora.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kryniagr Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 19:03
      osobiscie podziwiwm wszystkie matki samotne,pracujace niepracujace wiem jaki to
      wysilek zautopsji aktualnie zajmuje sie moja wnusia pozdr
    • melinek Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 21:52
      Potworki trzeba czyms zajac.
      One wiedza, ze u was moga sobie
      pozwolic na wiecej niz u mamy.
    • Gość: MłotNaKurwySamotne Re: Podziwiam samotne matki! IP: 200.76.76.* 13.07.03, 22:37
      Tzw. samotne matki to zwykłe dziwki które dawały dupy na lewo i prawo i skazały
      swoje dzieci na los pogardzanych przez społeczeństwo bękartów! Dodatkowo te
      kurwy chcą zamiast z pracy utrzymywać się z alimentów czyli uprawiać ukryte
      kurestwo!
      Na pohybel kurwom samotnym matkom!!!!
      • moniorek1 Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 22:41
        Ale z ciebie ciula! Nie byloby samotnych matek gdyby nie takie durne mloty jak
        ty!!!!
        • soczewica moniorek sprawdz @ nt 13.07.03, 22:42

• Gość: MłotNaKurwySamotne Re: Podziwiam samotne matki! IP: 200.76.76.* 13.07.03, 22:58
          moniorek1 napisała:

> Ale z ciebie ciula! Nie byloby samotnych matek gdyby nie takie durne mloty
          jak
          > ty!!!!

Nie dymam samotnych kurew-matek! Nigdy w życiu. Żeby sie potem związać z babą
          która ma bękarta?! I patrzeć na ten chodzący wyrzut sumienia którego nie ma
          możliwości pokochać?
          • hal9000 Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 23:00
            Ty naprawdę jesteś młot...
          • moniorek1 Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 23:03
            Gość portalu: MłotNaKurwySamotne napisał(a):

>
            > Nie dymam samotnych kurew-matek! Nigdy w życiu. Żeby sie potem związać z
            babą
            > która ma bękarta?! I patrzeć na ten chodzący wyrzut sumienia którego nie ma
            > możliwości pokochać?

WIesz o wszystkich swoich dzieciach? Watpie, te kobiety pewnie wolaly byc
            samotnymi matkami niz mialby skazac swoje dzieci na takiego ojca jak ty.
            • Gość: MłotNaKurwySamotne Re: Podziwiam samotne matki! IP: 200.76.76.* 13.07.03, 23:18
              moniorek1 napisała:
              > WIesz o wszystkich swoich dzieciach? Watpie, te kobiety pewnie wolaly byc
              > samotnymi matkami niz mialby skazac swoje dzieci na takiego ojca jak ty.

Mylisz się Droga! Jestem potencjalnie tatusiem z górnej półki. Zarobki
              klasyfikują mnie w górnych 0,7% Polaków. Gdybym coś zmajstrował napewno
              płaciłbym niebotyczne alimenty, bo żadna kurwa nie popuściłaby takich
              pieniędzy. Ale ja po prostu nie tykam NIEPEWNYCH kobiet. Wolałbym pójść na
              dziwki bo to i taniej i przyjemniej i bezpieczniej.
              • moniorek1 Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 23:28

>
                > Mylisz się Droga! Jestem potencjalnie tatusiem z górnej półki. Zarobki
                > klasyfikują mnie w górnych 0,7% Polaków. Gdybym coś zmajstrował napewno
                > płaciłbym niebotyczne alimenty, bo żadna kurwa nie popuściłaby takich
                > pieniędzy. Ale ja po prostu nie tykam NIEPEWNYCH kobiet. Wolałbym pójść na
                > dziwki bo to i taniej i przyjemniej i bezpieczniej.

Skoro tak, to wypada mi tylko zyczyc ci HIV-a , bron boze dziecka.
                • Gość: MłotNaKurwySamotne Re: Podziwiam samotne matki! IP: 200.76.76.* 13.07.03, 23:37
                  moniorek1 napisała:
                  > Skoro tak, to wypada mi tylko zyczyc ci HIV-a , bron boze dziecka.

Spierdalaj kurwo szmato!!!
                  • hal9000 Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 23:38

> Spierdalaj kurwo szmato!!!

Nerwy puściły? :)))))))))))))))))))
                    • Gość: MłotNaKurwySamotne Re: Podziwiam samotne matki! IP: 200.76.76.* 13.07.03, 23:42
                      Ano puściły, bo nie lubię takich bułgarskich tirówek jak ta moniorka.
                      • moniorek1 Re: Podziwiam samotne matki! 14.07.03, 18:57

> Ano puściły, bo nie lubię takich bułgarskich tirówek jak ta moniorka.

Czyzby juz do meksyku zawedrowaly bulgarskie kurwy?
                        Poza tym wez sie zdecyduj fiucie czy jestes kobieta czy mezczyzna bo raz
                        piszesz jako kobieta innym razem jako mezczyzna.Chyba ,ze jestes transwestyta
                        i sam(a) juz nie wiesz kim jestes.
              • hal9000 Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 23:30

> Ale ja po prostu nie tykam NIEPEWNYCH kobiet. Wolałbym pójść na
                > dziwki bo to i taniej i przyjemniej i bezpieczniej.

Bezpieczniej? A kiedy robiłeś sobie ostanio badania? :)))
              • Gość: moboj Re: Podziwiam samotne matki! IP: 62.233.250.* 14.07.03, 08:57

> Zarobki
                > klasyfikują mnie w górnych 0,7% Polaków.

za to poziom twojego wychowania, umiejętności kulturalnego wyrażenia swoich
                opinii sytuuje Cię gdzieś obok żuli dworcowych, albo i gorzej. to poziom godny
                politowania. kompleksy leczysz tymi wyzwiskami?
                • Gość: MłotNaKurwySamotne Re: Podziwiam samotne matki! IP: 200.76.76.* 14.07.03, 11:13
                  Pytał cie ktoś kurwa o zdanie pedale?!
                  • moboj Re: Podziwiam samotne matki! 14.07.03, 12:00

> Pytał cie ktoś kurwa o zdanie pedale?!

jestem kobietą proszę "źle_wychowanego_pana"
                    ciebie zdaje się też nikt nie pytał o zdanie w tej dyskusji, a mimo to sie
                    odezwałeś. w dodatku bardzo wulgarnie.
              • Gość: ... Re: Podziwiam samotne matki! IP: 195.193.202.* 14.07.03, 12:24
                ale jestes zalosny. ZADNA kobieta (chyba ze ta kurwa) nie dotknelaby takiego
                KUTASA...
      • kryniagr Re: Podziwiam samotne matki! 14.07.03, 18:49

> Tzw. samotne matki to zwykłe dziwki które dawały dupy na lewo i prawo i
        skazały
        >
        > swoje dzieci na los pogardzanych przez społeczeństwo bękartów! Dodatkowo te
        > kurwy chcą zamiast z pracy utrzymywać się z alimentów czyli uprawiać ukryte
        > kurestwo!
        > Na pohybel kurwom samotnym matkom!!!!
        no.. no.... ale mocne slowa,pewnie jestes tym tatusiem ktory placi alimenty nic
        dziwnego ze tyle jadu w tobie pozdr
    • ulalka Re: Podziwiam samotne matki! 13.07.03, 23:16
      ekhem... a samotnych ojcow niee?? oni tez sa dzielni :)))
    • mamalgosia Re: Podziwiam samotne matki! 14.07.03, 11:56
      Też podziwiam samotne matki. Mam męża i tylko jedno dziecko, a czasem
      autentycznie padam na pysk.
    • baiteczeg A samotnych ojcow???? 14.07.03, 11:59
      Wiesz, ze tez sa tacy? Chyba nie wiesz, alez to wasze zycie jest okropne,
      kobityki, tylko wy macie problemy, faceci nie, faceci to tylko kurwiarze,
      babiarze, cwaniaki , zimni i w ogole.
      • mamalgosia Re: A samotnych ojcow???? 14.07.03, 12:03
        Samotnych ojców też, ale tytuł wątku był inny
    • Gość: RegulatrKwasowosci Podziwiam poziom tej dyskusji :) n/t IP: *.ip.tor.radiant.net 14.07.03, 22:15
    • luiza-w-ogrodzie Podziwiam samotnych rodzicow 15.07.03, 04:36
      Samotne matki zazwyczaj nie tylko maja dzieci ale ponosza za nie calkowita
      odpowiedzialnosc wychowawcza i finansowa wysluchujac przy okazji uwag w
      stylu "to musi byc okropna baba skoro maz ja rzucil", ze nie wspomne o
      komentarzach, ktorych probke dal tu mlot. Trzeba miec duzo sily zeby przejsc
      przez etap gdy dzieci sa male i potrzebuja opieki, pieniedzy nie starcza do
      pierwszego, rodzina jest daleko a znajomi maja wlasne problemy (a znajome
      mezatki "na wszelki wypadek" nie zapraszaja samotnej matki do domu, gdy ich
      mezowie sa obecni). Na emigracji wyglada to jeszcze gorzej - wiele samotnych
      matek sie zalamuje.

Pozdrawiam wszystkich samotnych rodzicow
      Luiza-w-Ogrodzie

Zawieszona na teczy pod gwarancja wizji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka