Dodaj do ulubionych

Sprzedam faceta

IP: 134.65.105.* 31.07.01, 13:57
facet ma 2 rece i 2 nogi, szczuply, pracowity, anglosas, ciut mowi i wciut wiecej kuma po polsku
kochliwy (latwo go w sobie rozkochac) chetny do malzenstwa i splodzeniaq co najmniej jednego
potomka -od zaraz. Wiek po 40 stce -ale malo uzywany. Dobrze zarabia i wlasnie zrobil prawo jazdy.
W Polsce (W-wie) od roku. Uczciwy, cieply, dzentelman, ma poczucie humoru, z gustem ...nalogi -pali.
oferty z cena prosze nadsylac na adres
doizy@hotmail.com
Posrednik
Obserwuj wątek
    • Gość: jolka Re: Sprzedam faceta IP: 10.10.41.* 31.07.01, 14:06
      jak z wawy to dziekuje
    • malwinamalwina Re: nie kupie 31.07.01, 14:06
      na pierwszy rzut oka oferta wyglada zachecajaco, problem tylko z tym potomkiem - komu w tym wieku
      chce sie szkraba wychowywac ! po 40 to sie zaczyna zycie ! ten facet cos kryje ! czy on umie z
      kobietami postepowac (i w dodatku mowisz ze nie przechodzony, to podejrzane ! zadna go nie chciala
      ?!)
      • Gość: posredni dlaczego? to okazja. IP: 134.65.105.* 31.07.01, 14:14
        dlaczego?
        facet jest OK. Bialy -Afrykaner. Mial panne, ale zyl w niespokojnym kraju i obydwoje zdecydowali sie na
        niemanie dzieci. Po kikunastu latach sie rozstali. Zostawil swoj kraj i przyjechal do Polski. Przyjezdzajac
        wiedzial gdzie bedzie pracowac. Jego kraj przechodzi ostatnio burzliwe momenty. Jest tam cieplo i
        wydobywaja diamenty ... piekna przyroda.
        caly czas czekam na oferty.
        • Gość: jola Re: dlaczego? to okazja. IP: 10.10.41.* 31.07.01, 14:16
          czy to oli?
        • malwinamalwina Re: dlaczego? to okazja. 31.07.01, 14:19
          u mnie tez cieplo, wspaniala przyroda, wydobywaja kraby, co mi tam kraj, ja o facecie. W dodatku
          kochliwy tzn bede musiala caly czas pilnowac ?!
          do przywiazywania mam rower (i psa)
          i jaka to to ma cene ?
          • Gość: wrusha Re: dlaczego? to okazja. IP: *.punkt.pl 31.07.01, 14:54
            tak Cię wkurzył że chcesz go opchnąc czy masz problemy finansowe i liczysz na
            konretną kasę?
            • Gość: jola Re: dlaczego? to okazja. IP: 10.10.41.* 31.07.01, 14:55
              nie padla jeszcze cena do negocjacji
          • Gość: posredik jednak okazja. IP: 134.65.105.* 31.07.01, 15:04
            malwinamalwina napisał(a):
            Malwino, ale imie??? niesamowite.
            > u mnie tez cieplo, wspaniala przyroda, wydobywaja kraby,
            u mnie kraby sa na targu, a nad morze mam 1,5 godziny samochodem. Tez pieknie. Ja raczej nie jestem na
            sprzedaz.
            co mi tam kraj, ja o f
            > acecie. W dodatku
            > kochliwy tzn bede musiala caly czas pilnowac ?! nie nie musisz, tylk oraz trzeba sie postarac aby sie zadurzyl. on sie zakochuje i jest wierny swoim uczuciom. Do tej pory wzdycha za ta panna z Johanesburga. Ona juz dawno znalazla pocieszenie. Ja mu mowie -znajdz sobie kogos -najlepszym lekarstwem na milosc jest nowa milosc ... no i musze go sprzedac.
            > do przywiazywania mam rower (i psa).
            A ja mam suke , a wlasciwie to dwie (nie mowiac o czterech rowerach) ,ktore karmie i wyprowadzam na
            spacer .. ale nie chce poruszac tego tematu, bo jest zbyt dazliwy a ja nie mam lancucha i nic w zyciu nie
            przywiazywalem na sile
            > i jaka to to ma cene ?
            ile dasz za idealiste, romantyka z poczuciem humoru, ktory umie docenic piekno? ...jesli jestes
            zainteresowana.
            Ja gdybym byl kobieta, bym go sobie wybral, bo on reprezentuje wartosci ktorych malo ostalo sie w
            POLSCE. Kroluje cos co nazwalbym skrzyzowaniem prostytucji z biznesem i polityka. Ale moze to temat do
            innego forum.
            Tak wiec drogie Panie wyjatkowa okazja - DINOZAUR! Nie s kazony , zdrowy, majacy pewnosc i nadzieje ze
            znajdzie wsrod Was wybranke , partnerke na reszte zycia. Do kupienia. Oferty prosze nadsylac
            doizy@hotmail.com
            • malwinamalwina Re: jednak okazja. 31.07.01, 15:26
              za ile ? powiedz nam do licha, bo niedosyc ze kota w worku (czy zgodzi sie z moim psem ?) mam
              kupowac to jeszcze do tego bezcenny !
              Daj mu moj adres, niech mi pisze wiersze milosne po francusku a potem sie zobaczy.....:)
    • Gość: zuza Re: Sprzedam faceta IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 16:09
      Gość portalu: psrednik napisał(a):

> facet ma 2 rece i 2 nogi, szczuply, pracowity, anglosas, ciut mowi i wciut wiec
      > ej kuma po polsku
      > kochliwy (latwo go w sobie rozkochac) chetny do malzenstwa i splodzeniaq co na
      > jmniej jednego
      > potomka -od zaraz. Wiek po 40 stce -ale malo uzywany. Dobrze zarabia i wlasnie
      > zrobil prawo jazdy.
      > W Polsce (W-wie) od roku. Uczciwy, cieply, dzentelman, ma poczucie humoru, z g
      > ustem ...nalogi -pali.
      > oferty z cena prosze nadsylac na adres
      > doizy@hotmail.com
      > Posrednik

OOOOOOO ! Co za okaz ! A ... czy w grę muszą wchodzić pieniądze ?!
      Czy nie wystarczy sama radość ze znalezienia "pozaziemskiej" istoty dla twojego
      kumpla ??? Bo jeśli tak to jestem chetna !
      Psa, kota ani faceta nie mam ! Za to mam sklonności do obcokrajowców !
      Zuza
    • Gość: Malwina Re: Sprzedam faceta IP: *.abo.wanadoo.fr 01.08.01, 11:17
      i co, upchneliscie faceta ?

ciekawska
      • Gość: Lillang Re: Sprzedam faceta IP: *.waw.cdp.pl 01.08.01, 12:00
        zaopiekuję się tym zagubionym man. Proszę o dalsze informaccje i detale
        osobowości...
    • Gość: Jaca Re: Sprzedam faceta IP: *.waw.cdp.pl 01.08.01, 12:05
      Ja mam do oddania w dobre ręce siorę.Ostatnio trafia na samych
      popaprańców.Super dziewczyna, kocha dzieci (w posiadaniu jedno), jest ciepła
      kobitką a do tego niczego sobie, 172 cm sportowy typ, z inteligencja też
      nieżle, no i do tego cały czas się śmieje. Aha i jeszcze jedno wiek 34 lata (
      ale ponoć kobitki to tak jak wino - dopiero po 30 sa warte....
      • Gość: zuza Re: Sprzedam faceta IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 13:45
        Dzieki za piękny ukłon w stronę trzydziestek !zuza
      • Gość: posrednk do Zuzy i Lillang i Jacy IP: 134.65.105.* 01.08.01, 13:49
        no i zaczelo sie ... jesli Panie jestescie zainteresowane to napiszcie choc slowko o sobie
        facet jet srednio wysoki wagi piorkowej bez brzucha 180 /70
        w swoim zyciu nosil wasy i dlugie wlosy
        maluje/wal obrazy i zyje z branzy pokrewnej sztuce
        jest bardzo wrazliwy
        inteligentny
        samodzielny
        daje sobie rade
        wedlug mnie nie jest supermanem ale jest w nim cos ciekawego
        trzyma sie prosto
        pracuje na Mac''u
        nie gada od rzeczy
        nie podrywa panienek
        idealista
        lubi wina z RPA ktore wszystkie zna bardzo dobrze
        zarabia w miare dobrze i na pewno nie rozrzuca pieniedzmi
        jest skromny
        jak wyglada?
        czesto usmiechniety
        podobny jest do ... musze sie zastanowic i zapytac kobiety ktore go znaja z pracy
        napiszcie na moj adres internetowy
        doizy@hotmail.com
        a w sprawie siostry Jacy ...
        moze ja bylbym zainteresowany? ciekawi mnie czy ma chlopca czy dziewczynke
        ja mam 2 synow. Jaco moze podpowiesz jakis adres do siebie lub siostry ????
        bez adresu w tlumie jej nie odnajde. ...
        • Gość: Malwina Re: no nie ! to ideal ! IP: *.abo.wanadoo.fr 01.08.01, 14:04
          a ja szukam artysty ktory jednoczesnie nie jest marginesem !
          jak on sie moze zaadoptowac zawodowo w kraju smierdzacego sera to go wezme na probe ;)

nie moge wyjsc ze zdumienia : idealisci istnieja !
          • Gość: posrednk ideal ? ... moze- gdyby to byl Brat Pit z W-wy IP: 134.65.105.* 01.08.01, 14:54
            Malwino
            jestes jak slonko na niebie, ale niestety na zachodnim ... we Francji. Tam artystow , wbrod ... po co
            drzewo do lasu wozic? poszukaj sobie sama. Ja chce miec kolege, gdzies obok, aby moc sie z nim spotkac
            od czasu do czasu, a nie tylko na wakacjach. Chyba ze zamierzasz osiedlic sie w W-wie w co watpie.
            Sciskam i serdeczniepozdrawiam.
            Gdzie we Francji jestes? moze okolice Grenoble/ Nicea???
            • malwinamalwina Re: ideal ? ... moze- gdyby to byl Brat Pit z W-wy 01.08.01, 14:58
              aha !(to odpowiedz na ostatnie pytanie)
              • Gość: posrednk James Bond IP: 134.65.105.* 01.08.01, 15:25
                Kolezanka z pracy mowi ze on jest troche w typie ostatniego Jamesa Bonda.
                cos z niego ma, ale ne do konca na 100% (wedlug mnie na 100% ma polowe z Jamesa Bonda)
                kobiety oceniaja inaczej i inaczej widza, slysza ...
                na pewno nie szuka drugiej Scorupco.
                • Gość: Ellen Re: James Bond IP: *.wardynski.com.pl 01.08.01, 15:28
                  A którą połowę ma z Bonda? Górną czy dolną?
                  • malwinamalwina Re: James Bond 01.08.01, 15:29
                    ja sie chyba do tej w-wy zdecyduje ....;)
                    • Gość: wrusha Re: James Bond IP: *.punkt.pl 01.08.01, 15:55
                      kiedy finał licytacji?
                      kto ponosi koszty przesyłki i opakowania,gdyby tak wygrała jakaś nie-
                      warszawianka ?
                      aaa, może być tylko warszawianka? szkoda
                • Gość: zuza Re: James Bond IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 16:45
                  To ja sie chyba zdecyduje ! Bo obecny James Bond jest Irlandczykiem a ja wprost
                  uwielbiam Irlandczyków (byłam z jednym)! Mój drogi jak tak dalej pójdzie to
                  albo wyslesz kolegę do Francji, albo do jakiegoś innego polskiego miasta !
                  Coś ta licytacja kiepsko idzie ! Wszyscy chyba szukają ideału a nie normalnego
                  człowieka ?! A jak oferty e-mailowe ? Zgłosił sie ktoś ?
                  PZDR
                  • Gość: posrdnik Re: James Bond IP: 134.65.105.* 01.08.01, 17:27
                    mam jedno zgloszenie.
                    sprawa w toku ale caly czas otwarta
                    jako ze to bezcenny okaz na razie nie bylo mowy o kasie
                    moze wynegocjuje chociaz kolacje ????
                    • Gość: jola Re: James Bond IP: 10.10.41.* 02.08.01, 13:24
                      James Bond ? HMMMMMM
                      ale ktory bylo przeciez kilku
                      • Gość: ........ Re: James Bond IP: *.sympatico.ca 03.08.01, 08:12
                        Czy Ty przypadkiem nie zbierasz tutaj na piwko? Wyprowadz
                        go na bazar. Tam tez sa kobiety. Pamietaj doczepic mu
                        cene, bedzie ladniej wygladal i bardziej zauwazalny.
                      • Gość: Hiacynt Re: James Bond is only one IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 08:35
                        Gość portalu: jola napisał(a):

> James Bond ? HMMMMMM
                        > ale ktory bylo przeciez kilku

Za dużo filmów Jolu oglądasz. James był tylko jeden.

• Gość: Jola Re: James Bond is only one IP: 10.10.41.* 05.09.01, 15:46
                          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Za dużo filmów Jolu oglądasz. James był tylko jeden.
                          >
                          Ciekawe ktorego jestes zwolennikiem?
                          Moore czy Brosnan? A moze jednak Connery?

• Gość: zuza Re: James Bond IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 10:55
                      Tylko jedno ? Gdzie te samotne kobiety ???!!
                      Zawsze wydawało mi sie, ze takich facetów już nie ma! A tu proszę jest i
                      jeszcze nikt (prawie) go nie chce !
                      Kolacja ? To juz lepiej brzmi !
                      Zuza
                      • Gość: posredk nikt go nie chce IP: 134.65.105.* 03.08.01, 11:40
                        Zuzo
                        nikt go nie chce. Ty tez nie do konca. Nikt mi tez nie da choc na piwo, nikt tez nie pojdzie ze mna na
                        kolacje.
                        Nikt nie chce idealisty. Moze jakie muzeum? w przeciwnym wypadku trzeba faceta zlomowac.
                        zna ktos miejsce gdzie sie zlomuje idealistow?
                        posrednik
                        • Gość: Malwina Re: nikt go nie chce IP: *.abo.wanadoo.fr 03.08.01, 13:05
                          U mnie.
                          • Gość: monika Re: nikt go nie chce IP: *.calixo.net 07.08.01, 11:05
                            kochana,a jak to robia francuzi?,mysle ze masz doswiadzenie,
                            moze sie z nami podzielisz?
                            • malwinamalwina Re: francuzi i zlomowisko 09.08.01, 21:51
                              kaza sobie placic aby na zlomowisko grata przyjac !
                        • Gość: zuza Re: nikt go nie chce IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:39
                          Gość portalu: posredk napisał(a):
                          Ależ nie bądź taki smutny !Dam Ci na to piwo i pójde z tobą na kolację i do
                          muzeum (tam jest zazwyczaj chłodno) ! I nikogo nie wysyłaj na złomowisko !!!!
                          Teraz mi jest smutno (z powodu jeszcze jednego niechcianego)!
                          zuza
                          > Zuzo
                          > nikt go nie chce. Ty tez nie do konca. Nikt mi tez nie da choc na piwo, nikt t
                          > ez nie pojdzie ze mna na
                          > kolacje.
                          > Nikt nie chce idealisty. Moze jakie muzeum? w przeciwnym wypadku trzeba facet
                          > a zlomowac.
                          > zna ktos miejsce gdzie sie zlomuje idealistow?
                          > posrednik

• Gość: psrdk Re: nikt go nie chce IP: 134.65.105.* 06.08.01, 19:10
                            Zuzo
                            piwo i kolacja?
                            z dojazdem?
                            a jak daleko?
                            zrozumialem ze jest Ci goraco ...gdzie to jest?

mam juz pewne doswiadczenie w sprawie zlomowania ...
                            mam tez doswiadczenie w sprawie sprzedazy ... zamiany
                            nie kazdy, kto nie chce byc zlomowany , nie zdaje sobie sprawy jez juz go zgruzowali.
                            tesknimy za przeszloscia
                            za czasem ktory ulecial
                            za chwilami ktore minely
                            to nie wroci
                            moze w e snie ....
                            bierzmy pigulki! na sen.
                            tesknoty
                            posrednik
                            • zuzzka do smutnego posrednika 07.08.01, 10:11
                              Gość portalu: psrdk napisał(a):

> Zuzo
                              > piwo i kolacja?
                              #OOO ! Nie wszystko na raz, bo nie dotrwasz do końca wieczora !
                              > z dojazdem?
                              #Dojazd na koszt własny !
                              > a jak daleko?
                              #Warszawa !?
                              > zrozumialem ze jest Ci goraco ...gdzie to jest?
                              # Nie jest mi gorąco (bo siedzę w pracy) tylko powietrze na zewnatrz jest
                              okropnie gorące (dzisiaj akurat nie) i dlatego pomyślałam sobie, że muzeum jest w
                              sam raz na upały !
                              > mam juz pewne doswiadczenie w sprawie zlomowania ...
                              #A może ty pracujesz na złomowisku !?

> mam tez doswiadczenie w sprawie sprzedazy ... zamiany
                              #A rozumiem handlowiec...... pośredjik...
                              > nie kazdy, kto nie chce byc zlomowany , nie zdaje sobie sprawy jez juz go zgru
                              > zowali.
                              Bez przesady - po prostu nie każdy potrafi cieszyć się życiem i umiera
                              przedwczesnie.
                              > tesknimy za przeszloscia
                              > za czasem ktory ulecial
                              > za chwilami ktore minely
                              > to nie wroci
                              > moze w e snie ....
                              > bierzmy pigulki! na sen.
                              > tesknoty
                              # Tylko bez używania słowa przeszłość, proszę ! Tak długo uwalniałam sie od
                              przeszłości, aż zabrało mi to pięć lat życia !
                              > posrednik
                              # Pozdrawiam
                              PS. A co z pierwotnym planem !?
                              • Gość: posredni Re: do Zuzzy IP: 134.65.105.* 07.08.01, 12:29
                                Napisalem (ale nie doszlo) ze nie jestem smutny tylko tesknie.
                                Nie wiem - portal sie zacina i nic do Ciebie nie dochodzi.
                                Moze sprobuj Ty , choc slowo ...
                                doizy@hotmail.com
                                posrednik
                                • zuzzka Re: do pośrednika od zuzy 07.08.01, 13:58
                                  Gość portalu: posredni napisał(a):
                                  Ja też napisałam ! Niestety mój email do ciebie z poczty wyborczej wrócił !
                                  I pewnie nie dostałeś ode mnie nic !
                                  postaram sie napisać z mojego normalnego konta !
                                  PZDR. zuza
                                  > Napisalem (ale nie doszlo) ze nie jestem smutny tylko tesknie.
                                  > Nie wiem - portal sie zacina i nic do Ciebie nie dochodzi.
                                  > Moze sprobuj Ty , choc slowo ...
                                  > doizy@hotmail.com
                                  > posrednik

• Gość: niewinna Re: Sprzedam faceta IP: *.telia.com 09.08.01, 23:07
      Mam jedno pytanie, czy mozna na raty lub karta kredytowa ? Czy jest mozliwosc zaplacenia
      a la natura? Czy dochodzi do tego gwarancja i czy wolno na okres probny?
      Koszta utrzymania, czy wchodza w cene? Jestem zainteresowana w takim razie czekam na
      odpowiedz z niecierpliwoscia. Buzia!!
      • Gość: ........ Re: Sprzedam faceta IP: *.sympatico.ca 09.08.01, 23:44
        Gość portalu: niewinna napisał(a):

> Mam jedno pytanie, czy mozna na raty lub karta kredytowa ? Czy jest mozliwosc z
        > aplacenia
        > a la natura? Czy dochodzi do tego gwarancja i czy wolno na okres probny?
        > Koszta utrzymania, czy wchodza w cene? Jestem zainteresowana w takim razie czek
        > am na
        > odpowiedz z niecierpliwoscia. Buzia!!

Wprawdzie to sprawa "posrednika" ale ja mysle ze Twoje
        wymagania zostana spelnione i przestaniesz w koncu byc ta
        niewinna. Pozdrawiam
      • Gość: ........ Re: Sprzedam faceta IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 21:25
        Gość portalu: niewinna napisał(a):

> Mam jedno pytanie, czy mozna na raty lub karta kredytowa ? Czy jest mozliwosc z
        > aplacenia
        > a la natura? Czy dochodzi do tego gwarancja i czy wolno na okres probny?
        > Koszta utrzymania, czy wchodza w cene? Jestem zainteresowana w takim razie czek
        > am na
        > odpowiedz z niecierpliwoscia. Buzia!!

Ty nie badz taka odwazna a to Ci sie beda podstawiac chlopy
        az stracisz ta swoja karte kredytowa i moze cos wiecej.
        • Gość: elmele Re: Sprzedam faceta IP: *.telenergo.pl 17.08.01, 10:06
          No to jak w końcu, ktoś go bierze?
          Czekam z niecierpliwością na finał...
          • Gość: bomba Re: Sprzedam faceta IP: 62.88.128.* 17.08.01, 10:24
            no dawaj go! ja biore, niech tam...
            • Gość: ........ Re: Sprzedam faceta IP: *.sympatico.ca 19.08.01, 16:29
              Wyglada na to ze ten facet sprzedal posrednika i jest cicho
              sza.
              • Gość: posrednk Re: Sprzedam faceta IP: 134.65.105.* 20.08.01, 11:33
                facet jest niewolnikiem swoich wspomnien.
                przetarg upadl i obecnie jest zamkniety
                przyjmuje zgloszenia na poete z Australii (Sydney)
                Pisze po angielsku.

Polak, na imie ma Krzysztof, 175 wzrostu, sportowiec, po rozwodzie (kilka lat) , spokojna praca,
                pali, pije (????) ma gest, typ rycerza - zawsze staje w obronie slabszych nawet wobec mnogosci
                przeciwnika, czasem przejezdza skrzyzowania swiadomie na czerwonym swietle, ...
                jakies pytania?
                • Gość: ........ Re: Sprzedam faceta IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 11:40
                  Ty "posrednik" mi sie podobasz. Masz co sprzedac. Szkoda ze
                  Twoje oferty tylko sa dla kobiet ( chociaz......). Nie jestem
                  kupcem ale jezeli juz chodzi o sprawe biznesu to powinienes
                  zaoferowac cos i dla tej "brzydkiej" plci. Pozdrawiam
                • malwinamalwina Re: Sprzedam faceta 22.08.01, 23:01
                  a niech cie szlag ! jak nie warszawa to australia ! nic lepszego mi nie
                  znajdziesz !
                  tylko nie z demobilu, bo dosyc juz tego ! cos pogodnego, z usmiechem , po
                  udanej psychoterapii i z grubo zabliznionymi ranami, wiesz takiego
                  zrownowazonego faceta ktory nic nie ma nikomu do udowodnienia, ani ze wart, ani
                  ze nie wart, ktory tylko noge za noga stawia , krok za krokiem , naprzod
                  idzie , a nie jakies cholerne pas de deux ! ktore sie skonczy salto mortale !

Zlap sie prawa reka za lewy przegub ! Bije ??????????????
                  to fajnie.........;
                  M.
                  • Gość: posrdnik Re: Sprzedam faceta IP: 134.65.105.* 23.08.01, 08:22
                    bije.
                    A jak wakacje? dobiegaja konca?
                    bylem tydzien w W -wie . Szukalem czegos do sprzedania, ale nawet z demobilu nie ma.
                    chyba wymarlo albo zostalo wybite. Bo przeciez tak naprawde, to nikomu niepotrzebny zlom
                    epoka lodowcowa
                    • malwinamalwina Re: kupie 28.08.01, 20:08
                      jezozwierz w kupie zlomu na lodowcu ! miej litosc nad nami ! (ostatni dzien
                      wakacji :( - jutro ja bede w glebokiej depresji :((((( )

• Gość: elemele Re: kupie IP: *.el-4100100.acn.pl 28.08.01, 21:16
                        no wiesz, zdawać się na pośrednika w tak delikatnej materii, chcesz sama za
                        parę lat (może mniej)być z demobilu?????????? ;-))))))
                        • malwinamalwina Re: elemele jestem ciele 29.08.01, 09:38
                          na zlomowisku lezy co sie da pokotem - tu czolg a tam testa rossa, z tej ostatniej mozna cos jeszcze
                          zrobic, no ale jak trafie na czolg rosyjski to rzeczywiscie bedzie problem. Pocieszam sie ze chyba latwo
                          odroznic (po lufie ?)
                          a moze atomowa lodz podwodna ...?
                          w kazdym razie znam ludzi ktorzy robia na demobilu biznessssssssss

jak by nie bylo, dziekuje za troske (bezinteresowna ?), co do depresji to mi JUZ nic nie grozi :)
    • mariposa UWAGA! PROWOKACJA!!! 29.08.01, 13:40
      faceci na sprzedaz to przykrywka!!!

posrednik chce wybadac rynek!!!

przypisujac swoje (pojete subiektywnie) zalety innym osobnikom sprawdza na co
      najlatwiej zlapac panienke (moze byc z odzysku) w sieci!!!

kobiety umeczone i zrozpaczone! nie dajcie sie zlapac w jego sidla!!!

OTO JAK CZARNA MAGIA ZOSTALA ZDEMASKOWANA!!!

a co z tego wyniklo, dowiemy sie wkrotce...
      • malwinamalwina Re: UWAGA! PROWOKACJA!!! 29.08.01, 14:00
        Ja ciebie bardzo przepraszam ale czy naprawde myslalas choc sekunde ze jestes jedyna osoba ktora to
        wie ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
        nie doceniasz mnie
        :-)
        • Gość: igga Re: UWAGA! PROWOKACJA!!! IP: 10.9.65.* 05.09.01, 17:03
          A ja oddam za darmo w dobte ręce wysokiego , sczuplego mężczyznę, kawalera, wolny zawód, niezależny, OK
          ogólnie, samotny.
          • Gość: ........ Re: UWAGA! PROWOKACJA!!! IP: *.sympatico.ca 06.09.01, 07:44
            Posrednik! Wiesz co? Ja go od Ciebie chyba wezme. Te
            kobiety naprawde sa wybredne i na facetach wcale sie nie
            znaja. Jak sam widzisz nie wiedza czego chca. Zanim go
            kupie chce wiedziec czy on na alfonsa sie nadaje. Powiedz
            ze tak i juz jest kupiony. Dopiero (ten sprzedawany) zacznie
            kobietami handlowac i nawet ceny ustalac. Koniec przepychanek!
            Pieniadze zaplacone! Przeslane tranzytem banku swiatowego ktory
            Polske i Poludniowa Afryke szczegolnie obdarza sympatia.
            Pozdrawiam wszystkie kobiety niezalapane tranzytem i klauzula
            transakcji.
            • Gość: posrednk Re: UWAGA! PROWOKACJA!!! IP: 134.65.105.* 10.09.01, 19:32
              niestety ten z RPA na alfonsa sie nie nadaje
              to idealista. Juz o tym pisalem
              a poza tym kto sobie wyobraza Jamesa Bonda jako alfonsa?
              do kina nie chodzicie?
              czy moze idealista to niejasne i slabo sprecyzowane nieaktualne zapomniane okreslenie?
              posrednik
              DLA CIEKAWYCH:
              doszlo do mojego (-Posrednika) spotkania z Malwina
              z nikim wiecej z calej tej bujnej korespondencji nic nie wyniklo .....
              • Gość: ........ Re: UWAGA! PROWOKACJA!!! IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 20:10
                Gość portalu: posrednk napisał(a):

> niestety ten z RPA na alfonsa sie nie nadaje
                > to idealista. Juz o tym pisalem
                > a poza tym kto sobie wyobraza Jamesa Bonda jako alfonsa?
                > do kina nie chodzicie?
                > czy moze idealista to niejasne i slabo sprecyzowane nieaktualne zapomniane okre
                > slenie?
                > posrednik
                > DLA CIEKAWYCH:
                > doszlo do mojego (-Posrednika) spotkania z Malwina
                > z nikim wiecej z calej tej bujnej korespondencji nic nie wyniklo .....

Wiesz, ja o te mozliwosc alfonsa poprostu tylko zapytalem,
                chociaz tez watpilem w te wlasnie jego mozliwosci. Chcialem
                pomoc facetowi, chcialem zeby chociaz cokolwiek zaczal robic z
                kobietami tzn. w jakis sposob je zatrudniac. Przeciez one
                to uwielbiaja. Teraz wycofuje swoje zainteresowanie kupnem. Jako
                powod ku temu podaje to, ze do niczego mi sie nie przyda.
                Teraz jeszcze tylko i wylacznie z wlasnej ciekawosci zapytam.
                Z ta Malwina nic nie wyniklo, czyzby byla az tak
                wymagajaca, a moze troche niegrzeczna? Pozdrawiam
    • dreptak2k Re: Sprzedam faceta 07.09.01, 04:57
      Widze, ze masz klopoty ze sprzedaza. Sprobuj innym sposobem. Zajzyj pod:
      http://onet.allegro.pl/showitem.php?item=2130742.
      Pozdrowienia
      • malwinamalwina Re: Sprzedam faceta 21.09.01, 11:27
        i dlaczego ten chlop jest taka gadula !?
        • Gość: psrdnik Re: Sprzedam faceta IP: 134.65.105.* 21.09.01, 12:13
          gadu gadu

kazda istota myslaca chce sie dzielic swoimi myslami
          a rozmawiajac masz szanse ze zmienisz zdanie albo uslyszysz kogos kto mowi podobnie lub choc patrzy
          w te sama strone
          • Gość: ? Re: Sprzedam faceta IP: *.abo.wanadoo.fr 21.09.01, 13:17
            ale dlaczego, do diaska ! , masz te niepowsciagnieta potrzebe informowania calego forum o jakis
            randkach ???????????????
    • Gość: bubu Re: Sprzedam faceta IP: *.unregistered.formus.pl 21.09.01, 11:38
      No a jaki ma przebieg ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka