kurpianeczka 24.10.07, 09:58 Macie jakieś ciekawe pomysły jak zabić nudę w pracy ?:)) Forum na Gazecie...to po pierwsze.. Co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:07 możesz sobie poszukać skórek do telefonu na przykład. Jeśli masz Sony Ericssona to mogę coś zrobić... Dłubanie w nosie to domena szefa,zaraz po sprawdzeniu cen samochodów terenowych w salonach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:10 krzysiek1042 napisał: > możesz sobie poszukać skórek do telefonu na przykład. Jeśli masz Sony Ericssona > to mogę coś zrobić... > Dłubanie w nosie to domena szefa,zaraz po sprawdzeniu cen samochodów terenowych > w salonach :) Nie bawię się w unowocześnainie swojego telefonu, żadne nowe dzwonki i tapetki :)) U mnie on spełnia tylko funkcję dzwoniącą i smsową, a no i oczywiście jako budzik :D Mojego szefa ciągle nie ma, więc chyba nawet nie ma czasu żeby w pracy podłubać w nosie, a samochód terenowy to chyba wyszukał, bo zauważyłam, że lansuje się jakimś Nissanem Navarą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:10 no to masz fajną prace też bym tak chciała nie wiem masz komputer może gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:13 Modliszka z tą nudą to nie do końca tak jak myślisz :) Robota czeka i się piętrzy, ale mi się nie chcę nic robić i dlatego szukam zajęcia :) To nie nuda tylko brak chęci do pracy, chyba tak powinnam sprecyzować wątek :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:23 Nawet na gg nikogo nie ma, się wzięli za robotę Ci moi znajomi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norka84 Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:26 U mnie to samo, praca jest ale chęci nie ma... :/ Poszłabym spać najchętniej... ZZZZZzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZz... Odpowiedz Link Zgłoś
max.kolankoo Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:28 Może się zajmij pracą. Gdzie Wy pracujecie, że macie czas przesiadywać na forum? U mnie w pracy strony takie jak ta są blokowane i widzę w tym sens czytając takie wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:29 hahahahaha, a kiedy tobie zablokują? Rozumiem, że są blisko?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
max.kolankoo Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:32 Dziś idę na godzinę 16.00 dopiero. Całe biuro ma zablokowane wejście do prywatnych poczt, forum, stron, które nie przydadzą się nam w pracy. W końcu ktoś za tą pracę nam płaci, a nie za pisanie pierdół na forum. Ale zazdroszczę...widać nic nie zmieniło się od czasów PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: Nuda w pracy 24.10.07, 11:00 Daruj sobie ten PRL. W tej chwili mam zrobione wszystko co należy, pewne dalsze ewentualne działania uzależnione są od: przybyłych z zewnątrz osób, nadesłanych faxem dokumentów. To co ma robić jak jest luka nieraz nawet dłuższa??????? Rzucać się po biurze i robić dobre wrażenie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:31 max.kolankoo napisał: > Może się zajmij pracą. Gdzie Wy pracujecie, że macie czas przesiadywać na forum > ? > U mnie w pracy strony takie jak ta są blokowane i widzę w tym sens czytając > takie wątki. Max nie przesadzaj :) Człowiek nie może żyć tylko pracą, nawet jeśli jest właśnie w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
max.kolankoo Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:33 Nie przesadzam. Piszę co myślę. Z mojego biura byś wyleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:38 max.kolankoo napisał: > Nie przesadzam. Piszę co myślę. Z mojego biura byś wyleciała. Hehe...a mnie nie chcą wywalić :)) Chyba nawet bym chciała dostać takiego kopa żeby zmobilizować się do jakichś zmian, a tak to siedzę tutaj od kilku lat...ciąglę myślę sobie co by tu zrobić żeby się nie narobić :) Ale mam to szczęście, że nie ma zastępcy na moje miejsce :D Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: Nuda w pracy 24.10.07, 11:02 ooooooooooo ludzie patrzcie - WARIAT!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:29 Wejdź na www.kurnik.pl i dalej w kulki :) Wciąga - całe dnie przewalam te kulki :P Albo rozwiązuję sudoku na stronie radia Karolina (Złote przeboje). Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 24.10.07, 10:33 figa.kw napisała: > Wejdź na www.kurnik.pl i dalej w kulki :) Wciąga - całe dnie > przewalam te kulki :P Albo rozwiązuję sudoku na stronie radia > Karolina (Złote przeboje). Czasami grywam na kurniku w literaki, ale niestety przegrywam ze względu na uciekający czas...pomimo, że jestem znudzona pracą to nie znaczy, że mogę kompletnie nic nie robić i przeciwnicy to wykorzystują :D Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Nuda w pracy 24.10.07, 11:06 a ponoć inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 25.10.07, 09:18 Pozdrawiam z rana i na tą nudę to może po łyczku czegoś ? :) Kawka.. Herbatka z pigwą i cytryną... Może nawet z rumem, jak ktoś może :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Nuda w pracy 25.10.07, 09:21 nuda w pracy? a co to jest? ja juz zapomnialam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 25.10.07, 09:24 Taka lekka niechęć do pracy, brak motywacji żeby się zabrać za robotę...z dnia na dzień dokładam pracę na jutro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Nuda w pracy 25.10.07, 09:30 oh, pamiętam, pamietam.... miałam to kiedyś :D Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish Re: Nuda w pracy 25.10.07, 09:36 Czytam horoskopy z różnych stron, klikam w Pajacyka (cos dobrego dla innych :) pisze na forum, sprawdzam giełdę :) pisze maile, uczę sie angielskiego, no i gadam przez telefon :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 25.10.07, 09:50 Forum to podstawa, odpisuję na zaległe maile, klikam od strony do strony....ale ile można ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: Nuda w pracy 25.10.07, 09:59 Granie w literaki na kurniku dobrze zabija nude :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 25.10.07, 10:02 makaluu napisała: > Granie w literaki na kurniku dobrze zabija nude :) Niżej już o tym pisałam, że grywam w literaki na kurniku, ale przegrywam bo czas mi ucieka, a niestety nei mogę w pełni się poświęcić grze :) Możemy zrobić mały pojedynek na literki kiedyś :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiarkar Re: Nuda w pracy 25.10.07, 10:10 kurnik owszem bywam ;) gry na onecie :) allegro no i www.nasza-klasa.pl to podstawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 25.10.07, 10:58 Teraz popijam herbatkę, koleżanka zaserwowałą o smaku grzanego winka :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Nuda w pracy 26.10.07, 12:26 jesli juz mi sie uda znalezc troche czasu... :) ale nie no, ludzie nie oszukujmy sie - na 8godzin pracy pracujemy tak naprawde 5! wiadomo, sa takie dni, ze siedze 10godzin i jeszcze biore do domu... ale sa tez takie chwile, ze przyjezdzam i nie ma nic do roboty :) dlatego wlasnie lubie piatki - szef ma z reguly od poludnia spotkania z klientami i jesli jeszcze wraca do firmy, to ok. 17ej :) generalnie oprocz forum kobieta i moda (no, jak mam NAPRAWDE duzo czasu to jeszcze uroda i proadnik domowy czasami :) to gg (ale ze strony!), szukam sobie roznych materialow do szkoly w necie (potem je formatuje i drukuje), czasami telefony (ale siedze biurko w biurko z kolega i tak naprawde to on slyszy wtedy nie tylko mnie ale i glos osoby z ktora gadam...), planuje zakupy, sprzatanie... aha - i jem i pije sto litorw herbaty :] Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Nuda w pracy 26.10.07, 15:09 jesli Wam się nudzi to chodzcie do mnie, zapraszam mnie się ostatnio wcale nie nudzi bo nie wiem w co ręce włożyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Re: Nuda w pracy 30.10.07, 23:56 graj na forexie, tylko ostrożnie, bo można uwalić, ale emocje gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Nuda w pracy 31.10.07, 07:57 Żebym jak wiedziała co to forex :D Odpowiedz Link Zgłoś