dzejes 25.10.07, 01:09 Wypijmy za okrucieństwo kobiet. Tylko kobieta potrafi snuć plany na wspólną przyszłość tylko po to, bo następnego dnia kopnąć człowieka w dupę. A teraz oddalę się do barku, by go opróżnić w celu zap(b)icia się na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 pewnie!! 25.10.07, 08:36 rasgeea napisała: > no nie?? !! Witaj! Gdzieżeś była, jak Cię nie było? P.S. Za jakiś czas nawiedzę Twoje okolice. Szykuje mi się wyjazd do Pawłowic :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: pewnie!! 25.10.07, 08:38 > Witaj! Gdzieżeś była, jak Cię nie było? > P.S. Za jakiś czas nawiedzę Twoje okolice. Szykuje mi się wyjazd do > Pawłowic :D > a tęskniłeś??? !! :-) gdzie byłam? jak zwykle się szlajałam :] a poważnie to miałam taki ogrom roboty, że masakra :O ale już sięreaktywowałam :D a cóż Ty mój Drogi w Pawłowicach robić bedziesz? na groby ?:D mejbi a lite bir?:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: pewnie!! 25.10.07, 08:42 rasgeea napisała: > > > Witaj! Gdzieżeś była, jak Cię nie było? > > P.S. Za jakiś czas nawiedzę Twoje okolice. Szykuje mi się wyjazd > do > > Pawłowic :D > > > > > a tęskniłeś??? !! :-) Pewnie! > gdzie byłam? jak zwykle się szlajałam :] CHWDP i w góry? > a poważnie to miałam taki ogrom roboty, że masakra :O aaaaaaa. No, cos wszedzie teraz tak jest. :( > ale już sięreaktywowałam :D Good :) /by Bruce Almighty/ > a cóż Ty mój Drogi w Pawłowicach robić bedziesz? na groby ?:D > > mejbi a lite bir?:D > Urząd Gminy :D Trza pobrać mapki, rzuty i inne takie, zeby miejsce stacjonowania karetek wyrychtować :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: pewnie!! 25.10.07, 08:46 > Pewnie! przynajmniej Ty :D > CHWDP i w góry? też:)) > aaaaaaa. No, cos wszedzie teraz tak jest. :( daj spokój, ja nie wiem co mam zrobić z rękami, roboty mi dołożyli że ja pierniczę, ale zdolna jestem to sem radzem :] > Good :) /by Bruce Almighty/ aj noł :D > Urząd Gminy :D Trza pobrać mapki, rzuty i inne takie, zeby miejsce > stacjonowania karetek wyrychtować :) > czyli, ze służbowo?! :)) ja służbowo do KRS gliwickiego muszem sie wybrać, ale narazie zwlekam :] "wyrychtować" haha, jak ja dawno nie słuyszałam tego słwoa :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 A musze się pochwalić 25.10.07, 08:53 Że dokładnie tydzień temu też przejazdem nawiedziłem Twoje strony. Wybraliśmy się z Moją A. do Cieszyna, tylko pogód był taki sobie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 08:56 oooo i w polskim i w czeskim?:)))) cieszyn jest ładny:-) hahaha ja najpierw przeczytałam "poród" a nie pogód!! haha padło mi na oczy normalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 09:10 rasgeea napisała: > oooo i w polskim i w czeskim?:)))) > cieszyn jest ładny:-) > Tak jest. Całodniowa wycieczkę po obu stronach sobie zrobiliśmy. > > hahaha ja najpierw przeczytałam "poród" a nie pogód!! haha > padło mi na oczy normalnie:) Podświadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 09:14 lupus76 napisał: > Tak jest. Całodniowa wycieczkę po obu stronach sobie zrobiliśmy. Lubie odwiedzać cieszyn jak mam chandrę! Lubię chadzać tamtejszymi ulicami, na rynek, wzdłuż rzeki... > Podświadomość? Poważnie ?:O Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 09:31 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Tak jest. Całodniowa wycieczkę po obu stronach sobie zrobiliśmy. > > Lubie odwiedzać cieszyn jak mam chandrę! Lubię chadzać tamtejszymi > ulicami, na rynek, wzdłuż rzeki... Też lubię Cieszyn. W naszym województwie drugim tak urokliwym miasteczkiem jest Pszczyna. Też ją lubię. > > > Podświadomość? > > Poważnie ?:O > > Nie wiem. Zastanów się. Ale, zaraz, zaraz - czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 09:38 lupus76 napisał: > Też lubię Cieszyn. W naszym województwie drugim tak urokliwym > miasteczkiem jest Pszczyna. Też ją lubię. tak, Pszczyna ma swój urok. Tam też są w tym parku koło zamku łądne ścieżki i ścieżynki. A pioważnie, wiele jest takich miejsc:) U mnie w Jastrzebiu w praku tez jest cudnie. Jest ogromny park i mnóstwo alejek i alejeczek:) Kto nie zna parku chodzi tylko po tych główniejszych, natomiast dla wtajemniczonych istny labirynt :-) > > > Nie wiem. Zastanów się. Ale, zaraz, zaraz - czyżby? hehe, czyliże zostaniesz tatusiem??? :p bo chyba nie myślałeś, że chodzi o mnie :p :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 10:19 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Też lubię Cieszyn. W naszym województwie drugim tak urokliwym > > miasteczkiem jest Pszczyna. Też ją lubię. > > tak, Pszczyna ma swój urok. Tam też są w tym parku koło zamku łądne > ścieżki i ścieżynki. A pioważnie, wiele jest takich miejsc:) U mnie > w Jastrzebiu w praku tez jest cudnie. Jest ogromny park i mnóstwo > alejek i alejeczek:) Kto nie zna parku chodzi tylko po tych > główniejszych, natomiast dla wtajemniczonych istny labirynt :-) > > Zieleni w naszym województwie jest multum. Bez problemu da się przejść z Katowic do Pszczyny praktycznie nie wyłażąc z lasu :) > > Nie wiem. Zastanów się. Ale, zaraz, zaraz - czyżby? > > hehe, czyliże zostaniesz tatusiem??? :p Niedoczekanie :D > bo chyba nie myślałeś, że chodzi o mnie :p :D > Innej opcji nie brałem pod uwagę :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 10:36 lupus76 napisał: > Zieleni w naszym województwie jest multum. Bez problemu da się > przejść z Katowic do Pszczyny praktycznie nie wyłażąc z lasu :) oooo poważnie?? ja to muszę obejść sama!! Przeszedłeś juz taką traskę?? kurcze... muszę to zaplanowac :D > > hehe, czyliże zostaniesz tatusiem??? :p > > Niedoczekanie :D phii, a juz myslalam ze zostanę ciocią :P W ogóle nie dbasz o przyrost :P > Innej opcji nie brałem pod uwagę :D heh, powiedzmy ze mam na ten temat takie samo zdanie co i Ty :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 10:49 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Zieleni w naszym województwie jest multum. Bez problemu da się > > przejść z Katowic do Pszczyny praktycznie nie wyłażąc z lasu :) > > oooo poważnie?? ja to muszę obejść sama!! Przeszedłeś juz taką > traskę?? kurcze... muszę to zaplanowac :D > > Na rowerze. Przy takiej trasie trzeba niestety przejechać przez Tychy poza lasem. Jakieś 4 kilosy. Ale za to obok browaru ;P > > > hehe, czyliże zostaniesz tatusiem??? :p > > > > Niedoczekanie :D > > phii, a juz myslalam ze zostanę ciocią :P Dobry menager zawsze dba o dywersyfikację źródeł :P W ogóle nie dbasz o przyrost :P > Kto jest bez winy, niech pierwszy rzucie kamieniem :DD Poza tym, przyrost czego, hę? > > Innej opcji nie brałem pod uwagę :D > > heh, powiedzmy ze mam na ten temat takie samo zdanie co i Ty :D > No widzisz? :P > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 11:43 lupus76 napisał: > Na rowerze. Przy takiej trasie trzeba niestety przejechać przez > Tychy poza lasem. Jakieś 4 kilosy. Ale za to obok browaru ;P ooo koło browaru?? Juz mi sie podoba :D Ty to wiesz jakie trasy wymyślać:D >> > Dobry menager zawsze dba o dywersyfikację źródeł :P ooo jakie trudne słowo haha :D ezykiem, wężykiem podkreśliłam :D > Kto jest bez winy, niech pierwszy rzucie kamieniem :DD > Poza tym, przyrost czego, hę? przyrost siwych włosów z powodyu stresu o wychowanie latorośli :P > No widzisz? :P widzę ciemność :] Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A musze się pochwalić 25.10.07, 14:03 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Na rowerze. Przy takiej trasie trzeba niestety przejechać przez > > Tychy poza lasem. Jakieś 4 kilosy. Ale za to obok browaru ;P > > ooo koło browaru?? Juz mi sie podoba :D Ty to wiesz jakie trasy > wymyślać:D > >> Się wie! :D > > Dobry menager zawsze dba o dywersyfikację źródeł :P > > ooo jakie trudne słowo haha :D ezykiem, wężykiem podkreśliłam :D > Wężykiem, to dalsza trasa rowerem mija, jak się przejedzie obok browaru :) > > Kto jest bez winy, niech pierwszy rzucie kamieniem :DD > > Poza tym, przyrost czego, hę? > > przyrost siwych włosów z powodyu stresu o wychowanie latorośli :P A jak ktoś jest łysy, to tez osiwieje? > > > No widzisz? :P > > widzę ciemność :] > > A jakiego koloru jest ta ciemność? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A musze się pochwalić 26.10.07, 08:20 lupus76 napisał: > Się wie! :D mądrala :0 > Wężykiem, to dalsza trasa rowerem mija, jak się przejedzie obok > browaru :) takie węzyki to ja lubię :D Mam nadzieje tylko, ze nikt mnie nie spotka i nie każe spuścić powietrza z oponek :D > A jak ktoś jest łysy, to tez osiwieje? eeee wycwaniles sie!! w takim razie śmiało mozesz starac sie o powiekszenie klanu :D > A jakiego koloru jest ta ciemność? koloru niekolorwego :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A musze się pochwalić 26.10.07, 08:40 rasgeea napisała: > > mądrala :0 > Gdzie? > > Wężykiem, to dalsza trasa rowerem mija, jak się przejedzie obok > > browaru :) > > takie węzyki to ja lubię :D Mam nadzieje tylko, ze nikt mnie nie > spotka i nie każe spuścić powietrza z oponek :D > Kumpel miał przygodę z autobusem. Ja już wolałbym chyba miec zerowy poziom powietrza w oponach. Inna rzecz, że kumplowi nic nie było, a autobus miał zdarty lakier :D > > > A jak ktoś jest łysy, to tez osiwieje? > > > eeee wycwaniles sie!! w takim razie śmiało mozesz starac sie o > powiekszenie klanu :D > > Nie będę powiększał ani kalnu, ani złotopolskich, ani innego badziewia > A jakiego koloru jest ta ciemność? > > koloru niekolorwego :D a to w skupie nieduzo za taką dostaniesz :P > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A musze się pochwalić 26.10.07, 08:59 lupus76 napisał: > Kumpel miał przygodę z autobusem. Ja już wolałbym chyba miec zerowy > poziom powietrza w oponach. Inna rzecz, że kumplowi nic nie było, a > autobus miał zdarty lakier :D i takie syuacje sa najlepsze :) kiedyś czekałam na ojca w samochiodzie a dwa inne mialy stłuczkę, I jeden miał niewielką szramę a drugi wgnieciony na maksa. ha! jaja! > Nie będę powiększał ani kalnu, ani złotopolskich, ani innego > badziewia łe, a ja myślałam, ze Ty aktorem chciałeś keidyś zostać. Pomyśl tylko o tych rzeszach fanek :D > a to w skupie nieduzo za taką dostaniesz :P ale ciężka bardzo jest!! To może jednak... :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A musze się pochwalić 26.10.07, 09:25 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Kumpel miał przygodę z autobusem. Ja już wolałbym chyba miec > zerowy > > poziom powietrza w oponach. Inna rzecz, że kumplowi nic nie było, > a > > autobus miał zdarty lakier :D > > i takie syuacje sa najlepsze :) kiedyś czekałam na ojca w > samochiodzie a dwa inne mialy stłuczkę, I jeden miał niewielką > szramę a drugi wgnieciony na maksa. ha! jaja! > > Koleżanka kiedyś peugeotem 106 tramwaj skasowała. Do teraz nie wiemy jak. > > > Nie będę powiększał ani kalnu, ani złotopolskich, ani innego > > badziewia > > łe, a ja myślałam, ze Ty aktorem chciałeś keidyś zostać. Ale tylko w ujęciu Goffmana :P Pomyśl > tylko o tych rzeszach fanek :D > Ilość nie przechodzi w jakość. Wystarczy mi ta jedna, która juz jest moją fanką ;) > > a to w skupie nieduzo za taką dostaniesz :P > > ale ciężka bardzo jest!! To może jednak... :D > > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: A musze się pochwalić 26.10.07, 10:56 lupus76 napisał: > Koleżanka kiedyś peugeotem 106 tramwaj skasowała. Do teraz nie wiemy jak. bo to Tylko kobietki takie zdolniutkie są :D:D:D i potrafią czynić cuda:D > Ale tylko w ujęciu Goffmana :P bo już myślałam :] > Ilość nie przechodzi w jakość. Wystarczy mi ta jedna, która juz jest moją fanką ;) i przyznam CI sie ze na taka właśnie odpowiedź czekałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Napijmy się 25.10.07, 08:34 oj przesadzasz !!człowiek nie świnia wszystko zniesie głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 25.10.07, 08:39 to prawda, człowiek ma spore zdolności przystosowawcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się 25.10.07, 08:40 modliszka24 napisała: > oj przesadzasz !!człowiek nie świnia wszystko zniesie głowa do góry Człowiek nie świnia - wody pić nie będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 25.10.07, 08:47 no tak, trzeba doprecyzować, nie człowiek ogólnie a facet to świnia :p browarka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się 25.10.07, 09:09 rasgeea napisała: > no tak, trzeba doprecyzować, nie człowiek ogólnie a facet to > świnia :p > No nie wiem, świnia jest jednak rodzaju zeńskiego :D > browarka? :D Chrum? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 25.10.07, 09:16 lupus76 napisał: > No nie wiem, świnia jest jednak rodzaju zeńskiego :D ale sie kojarzy :p > Chrum? ;D nie martw się, duzo osób w dzisiejszych czasach nie zna języków obcych :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się 25.10.07, 09:29 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > No nie wiem, świnia jest jednak rodzaju zeńskiego :D > > ale sie kojarzy :p > Z czym? ;P > > Chrum? ;D > > nie martw się, duzo osób w dzisiejszych czasach nie zna języków > obcych :D:D:D > > No co ty? Ja pytałem, czy napijemy się winka bułgarskiego. Khan Chrum taki gatunek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 25.10.07, 09:33 lupus76 napisał: > Z czym? ;P wolałbyś nie wiedzieć :P > No co ty? Ja pytałem, czy napijemy się winka bułgarskiego. Khan > Chrum taki gatunek ;P o jacie! wpadłam! no dobra, nie znam się. Bo wiesz, o browarkach to wiem wszystko...ale o winach.. :p wiesz... ale chętbie spróbuję :) w sumie dawno niepiłam winka. Dziś po pracy sobie kupię a wieczorkiem zorganizuję miły wieczorek :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się 25.10.07, 10:10 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Z czym? ;P > > wolałbyś nie wiedzieć :P > Ja lubię wiedzieć. Nawet, jeśli wiedza - to przekleństwo ;P > > No co ty? Ja pytałem, czy napijemy się winka bułgarskiego. Khan > > Chrum taki gatunek ;P > > o jacie! wpadłam! no dobra, nie znam się. Bo wiesz, o browarkach to > wiem wszystko...ale o winach.. :p wiesz... ale chętbie spróbuję :) > w sumie dawno niepiłam winka. Dziś po pracy sobie kupię a > wieczorkiem zorganizuję miły wieczorek :D > > Dobra. Trochę Cię nabrałem. Winko nazywa się Khan Khrum. I jest pyszne. Ale u nas niedostępne - nie wiedzieć czemu :( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 25.10.07, 10:17 lupus76 napisał: > Ja lubię wiedzieć. Nawet, jeśli wiedza - to przekleństwo ;P masochista :P ale ja mam to samo zboczenie :D > Dobra. Trochę Cię nabrałem. Winko nazywa się Khan Khrum. I jest > pyszne. Ale u nas niedostępne - nie wiedzieć czemu :( eee to nie dobrze. ALe wiesz co? wybieram się do Bułgarii wiec Ic flaszke przywiozę :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się 25.10.07, 10:34 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Ja lubię wiedzieć. Nawet, jeśli wiedza - to przekleństwo ;P > > masochista :P > ale ja mam to samo zboczenie :D > Czyli się rozumiemy. To przyjemny rodzaj masochizmu :) > > > Dobra. Trochę Cię nabrałem. Winko nazywa się Khan Khrum. I jest > > pyszne. Ale u nas niedostępne - nie wiedzieć czemu :( > > eee to nie dobrze. ALe wiesz co? wybieram się do Bułgarii wiec Ic > flaszke przywiozę :P > > Musisz dowieźć. A droga jest dłuuuuga i nie wiadomo, czy butelczyna prztrwa tą podróż :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 25.10.07, 10:38 lupus76 napisał: > Czyli się rozumiemy. To przyjemny rodzaj masochizmu :) też tak myślę:) a mówią, ze zboczenia są niedobre! phhhi :P > Musisz dowieźć. A droga jest dłuuuuga i nie wiadomo, czy butelczyna > prztrwa tą podróż :D > no wąłśnie zawsze mam ten dylemat. Obojętnie gdzie jadę i jaki trunek transportuję. ALe będę sie starać, obiecuję :D hihi Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się 25.10.07, 10:50 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Czyli się rozumiemy. To przyjemny rodzaj masochizmu :) > > też tak myślę:) a mówią, ze zboczenia są niedobre! phhhi :P > > > > Musisz dowieźć. A droga jest dłuuuuga i nie wiadomo, czy > butelczyna > > prztrwa tą podróż :D > > > no wąłśnie zawsze mam ten dylemat. Obojętnie gdzie jadę i jaki > trunek transportuję. ALe będę sie starać, obiecuję :D > hihi > > Polecam również ichniejsze winiaki. I czerwonego szampana... yyy .. wino musujące. a teraz - do Pawłowic go! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 25.10.07, 11:50 lupus76 napisał: > Polecam również ichniejsze winiaki. I czerwonego szampana... yyy .. > wino musujące. > a teraz - do Pawłowic go! a to Ty juz dzisiaj tam jedziesz? łeee :p Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się 25.10.07, 13:58 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Polecam również ichniejsze winiaki. I czerwonego szampana... > yyy .. > > wino musujące. > > a teraz - do Pawłowic go! > > a to Ty juz dzisiaj tam jedziesz? łeee :p > > Uż sem vratil :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 26.10.07, 09:00 lupus76 napisał: > Uż sem vratil :D Szybko żeś sie wczoraj vratil :P Kurna, Jak Ty tak szybko te pomiary robią, to moze byc krucvho z tymi karetkami :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się 26.10.07, 09:28 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > Uż sem vratil :D > > Szybko żeś sie wczoraj vratil :P Kurna, Jak Ty tak szybko te pomiary > robią, to moze byc krucvho z tymi karetkami :P > Nie bedzie krucho. Trza tylko było odebrać uzgodnienia. Teraz my musimy wykonać projekty i w najbliższym planie pięcioletnim bedziecie mieć nowy zespół wyjazdowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 26.10.07, 10:56 lupus76 napisał: > Nie bedzie krucho. Trza tylko było odebrać uzgodnienia. Teraz my > musimy wykonać projekty i w najbliższym planie pięcioletnim > bedziecie mieć nowy zespół wyjazdowy ;) eeeeee to trzebabyło tak od razu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Napijmy się 25.10.07, 09:43 ooo nareszcie jakis poszkodowany facet przez babę..:D jak narazie to tu tylko kobiety szlochały przez okropnych facetów.. Chłopie weź się w garść, masz lekcje życia... tylko pamietaj nie wszytskie kobiety sa okrutne... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Napijmy się 25.10.07, 15:24 hahahha nie mogę gość chce się zapić na śmierć a cały wątek lupus z rasgeą się na piwko umawiają:D coś pięknego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się 26.10.07, 08:33 nutopia napisała: > hahahha nie mogę > gość chce się zapić na śmierć a cały wątek lupus z rasgeą się na > piwko umawiają:D > coś pięknego!:) no ba!!! Ciebie nam brakowało do kompletu!!!!! gdzie Ty sie podziewasz, hę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Napijmy się 25.10.07, 15:25 dzejes napisał: > Wypijmy za okrucieństwo kobiet. Tylko kobieta potrafi snuć plany na wspólną prz > yszłość tylko po to, bo następnego dnia kopnąć człowieka w dupę. > >widocznie zasłużyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Napijmy się 25.10.07, 15:35 rosane1 napisała: > Każdy ma chyba prawo się rozmyślić. no coś ty! nie wg panów skoro raz powiedziałaś, że kochasz i układasz plany to już nie patrzysz, że w międzyczasie twój facet zaczyna cię np szpiegowac, robić sku..syństwa i zdradzać powiedziałaś ze kochasz to kochasz i już i zdania zmienić nie możesz! Odpowiedz Link Zgłoś
dzejes Re: Napijmy się 25.10.07, 18:22 No niestety za mało alkoholu, żyję. Głupio mi, i to nie dlatego, że w ogóle coś napisałem, tylko za to co napisałem. To nie ona jest okrutna, tylko sytuacja chora. Za to miałem niepowtarzalną okazję obserwować reakcję na mój wątek. Mógłbym w zasadzie napisać, że to była prowokacja "ha ha, mam was!" - ale tak nie jest. Naprawdę podziwiam niektóre osoby za tak bezkompromisowe podejście do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
elle1000 Re: Napijmy się za zdrowie świń 25.10.07, 18:59 A może tak wypijemy za facetów, którzy myśla tylko o seksie nie licząc się z uczuciami i traktują kobiety jak przedmioty. Wszyscy panowie tacy są i jak tu życie sobie ułożyć z jakimś mężczyzną jak traktują kobiety jak kur... dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się za zdrowie świń 25.10.07, 19:02 elle1000 napisała: > A może tak wypijemy za facetów, którzy myśla tylko o seksie nie > licząc się z uczuciami i traktują kobiety jak przedmioty. Wszyscy > panowie tacy są i jak tu życie sobie ułożyć z jakimś mężczyzną jak > traktują kobiety jak kur... dosłownie Wiesz co? Na śmierć się nie zapiję, ale wypije Twoje zdrowie. Trzeba, bo masz wyjatkowego pecha w doborze partnerów/poznawaniu facetów. Pyrsk! Ludkowie... Odpowiedz Link Zgłoś
elle1000 Re: Napijmy się za zdrowie świń 25.10.07, 20:40 Miło mi:) Wiesz ja nie mam wyjątkowego pecha, ja mam wyjątkowe szczęście:)))) A panowie mają problem ze sobą. Jestem osobą, która ma powodzenie u mężczyzn (lecą do mnie jak muchy do lepu, aż cieżko mi ich odgonić od siebie). Zapytasz jaki mają problem? Szukają szczęścia u boku kobiety ale nie mogą z nią być na dłużej bo mają złe podejście do pań. Szukając wrażeń obierają jeden ze sposobów wyrwania panienki: 1 zawijają panince makaron na uszy co z niej za wspaniała kobieta nadzwyczajna, wyjątkowa itd 2 mówią prosto z mostu ze mają z nia ochote na seks, ponieważ ich pociaga Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Napijmy się za zdrowie świń 25.10.07, 21:26 elle1000 napisała: > Miło mi:) Wiesz ja nie mam wyjątkowego pecha, ja mam wyjątkowe > szczęście:)))) A panowie mają problem ze sobą. Jestem osobą, która > ma powodzenie u mężczyzn (lecą do mnie jak muchy do lepu, aż cieżko > mi ich odgonić od siebie). Zapytasz jaki mają problem? Szukają > szczęścia u boku kobiety ale nie mogą z nią być na dłużej bo mają > złe podejście do pań. Szukając wrażeń obierają jeden ze sposobów > wyrwania panienki: > 1 zawijają panince makaron na uszy co z niej za wspaniała kobieta > nadzwyczajna, wyjątkowa itd > 2 mówią prosto z mostu ze mają z nia ochote na seks, ponieważ ich > pociaga No to jeszcze raz Twoje zdrowie! I szczerze współczuję, ze sp [otykasz wyłącznie mężczyzn chcących obcowac z twoim ciałem, a nie z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Napijmy się za zdrowie świń 26.10.07, 08:25 własnie! Moze akurat na takich drani trafiasz. Ja tam uważam, ze to zależy od człowieka i nie wolno generalizować. Osobiście mam wiecej kolegów niz kolezanek i z facetami mam naprawde super kontakt. I nieuwazam by wszyscy mysleli tylko o seksie. Może akurat źle trafiasz. a z autorem wątku też się chętnie napiję :-) Odpowiedz Link Zgłoś