prom_do_szwecji 26.10.07, 15:27 jak mi się nie chce dziś pracować. Chcę na zakupy. A potem na piwo i koncert. Nie chcę siedziec w pracy. Mogłabym sobie iść, jakbym skończyła to co robię. Ale nijak nie moge sie do roboty zmusić :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: Kurcze 26.10.07, 15:32 prom_do_szwecji napisała: > jak mi się nie chce dziś pracować. Chcę na zakupy. A potem na piwo i > koncert. Nie chcę siedziec w pracy. Mogłabym sobie iść, jakbym > skończyła to co robię. Ale nijak nie moge sie do roboty zmusić :( A ja miałam dzisiaj sporo do zrobienia. Wprawdzie rzygam już na tą chwilę formularzami zwrotu kosztów w ramach dofinansowania akcji marketingowej z jednej wielkiej firmy ale wszystko załatwiłam i dobrze mi:DDD Uwielbiam dużo pracy mieć!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kurcze 26.10.07, 15:35 a ja robie baze danych i juz mi sie nie chce, byle do 16 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kurcze 26.10.07, 15:49 iberia.pl napisała: > a ja robie baze danych i juz mi sie nie chce, byle do 16 :-) Ja robiłam bazę przed konferencją. Wtedy rzygałam excellem ale też byłam szczęśliwa ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kurcze 26.10.07, 15:36 ja mam dużo pracy we srody. A od dziś do środy to jeszcze tyleeeee czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kurcze 26.10.07, 15:42 ale ty na pewno od 7 rano siedziałeś w robocie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kurcze 26.10.07, 15:51 dobra, dobra wkręcasz mnie bo chcesz wygrać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Kurcze 26.10.07, 15:57 pracujesz dalej na mokotowie czy teraz w innej dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kurcze 26.10.07, 15:59 prace zmieniłam, ale dzielnicy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kurcze 26.10.07, 15:44 A ja jestem jakaś dziwna, bo nie chcę mi się właśnie dziś wychodzić. :/ Najchętniej bym sobie poleniuchowała. Ale może to dobry znak, bo zawsze jak myślę, że będzie jakoś niefajnie jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kurcze 26.10.07, 15:47 ja idę po raz trzeci od tygodnia na koncert tego samego kolesia. Dewiacja normalnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kurcze 26.10.07, 15:48 No to musi być coś na rzeczy z tym kolesie.;P A śpiewa, gra? :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kurcze 26.10.07, 15:50 śpiewa i gra. i fajnie mu się oczy błyszczą jak śpiewa. I sie cieszy jak przychodzę na jego koncerty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kurcze 26.10.07, 15:51 Fajnie. Też mam słabość do muzyków. Zwłaszcza do basistów i gitarzystów.;P A znamy go czy to raczej taki underground? :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kurcze 26.10.07, 15:53 underground ;) ja rok walczyłam ze słabością do muzyków i myślalałam, zem już wyleczona a tu g.... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kurcze 26.10.07, 15:58 Muzycy to poczciwe stworzonka są. Moja pierwsza izraelska miłość była basistą właśnie. A sama kiedyś śpiewałam co nieco w takim undergroundzie właśnie, więc moi wszyscy koledzy są muzykami, w tym najlepszy przyjaciel. To zazwyczaj są porządni chłopcy.;) Aczkolwiek....wielcy idealiści. :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Kurcze 26.10.07, 16:02 po poprzednim skrzypku mam o muzykach jak najgorsze zdanie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kurcze 26.10.07, 15:49 ;P;P;P Dziadzio Jaro przegrał, więc po co? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Kurcze 26.10.07, 15:55 zima idzie mozna go jakos wykorzystac np do osniezania albo do noszenia wegla Odpowiedz Link Zgłoś