Dodaj do ulubionych

Poronienie to tez rodzaj aborcji

IP: *.its.unimelb.edu.au 24.07.03, 11:50
Jak wykazaly najnowsze (rok 2003) badania naukowcow z Papieskiej Katolickiej
Akademii Medycznej im. Jana Pawla II, kobiety wywoluja poronienia, kiedy nie
chca zajsc w ciaze, zabijajac w ten sposob zycie swiezo poczete.
Ponad 99% poronien to (wedlug naukowcow z PKAM im. JP II) poronienia chciane
(swiadomie badz czesciowo podswiadomie). Pora wiec, aby kazde poronienie bylo
sprawdzane przez policje, aby stwierdzic, czy bylo to poronienie naturalne,
czy tez nienaturalne, a wiec rodzaj aborcji, czyli przestepcze.
Medyk z Papieskiej Katolickiej Akademii Medycznej im. Jana Pawla II
Obserwuj wątek
    • ydorius Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji 24.07.03, 11:54
      Gość portalu: Medyk napisał(a):

(ciach) kobiety wywoluja poronienia, kiedy nie chca zajsc w ciaze, (ciach)

wydaje mi się mało logiczne, by wywoływać poronienia, kiedy się nie chce zajsć
      w ciążę. Może i kiepski jestem w wypatrywaniu związków przyczynowo-skutkowych,
      ale to trochę jak wyrzucanie ogryzków, bo się nie chce jeść jabłek...

m,
      .y.

----------------------------------
      What is home without Plumtree's Potted Meat?
      Incomplete.
      • Gość: Medyk Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.its.unimelb.edu.au 24.07.03, 12:52
        ydorius napisał:
        (ciach) kobiety wywoluja poronienia, kiedy nie chca zajsc w ciaze, (ciach)
        - wydaje mi się mało logiczne, by wywoływać poronienia, kiedy się nie chce
        zajsć w ciążę. Może i kiepski jestem w wypatrywaniu związków przyczynowo-
        skutkowych, ale to trochę jak wyrzucanie ogryzków, bo się nie chce jeść
        jabłek...
        M: W tobie po prostu nie ma wiary katolickej, stad bladzisz i nic nie
        rozumiesz...
        • Gość: moboj Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: 62.233.250.* 24.07.03, 12:54

> M: W tobie po prostu nie ma wiary katolickej, stad bladzisz i nic nie
          > rozumiesz...

za to tobie rzekoma wiara chyba odebrała zdolność logicznego myslenia:)
          • Gość: Lekarz Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:01
            Gość portalu: moboj napisał(a): za to tobie rzekoma wiara chyba odebrała
            zdolność logicznego myslenia:)
            L: Jestem wierzacy i praktykujacy i mysle tez logicznie! Dla mnie poronienie to
            tez rodzaj aborcji!

• Gość: moboj Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: 62.233.250.* 26.07.03, 11:03
              Gość portalu: Lekarz napisał(a):

> L: Jestem wierzacy i praktykujacy i mysle tez logicznie! Dla mnie poronienie
              to
              >
              > tez rodzaj aborcji!

bos głupi i tyle. spytaj się tych kobiet, które poroniły, jakie to dla nich
              jest wielkie nieszczęscie debilu.
    • Gość: a Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.almainternet.pl 24.07.03, 13:04
      Odwalcie się wreszcie od kobiecych tyłków szanowni panowie!!!!!!!!!!!!
      • ydorius Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji 24.07.03, 13:13

od tyłków..?
        chodzi o ciąże pozamaciczne..?

m,
        .y.

----------------------------------
        What is home without Plumtree's Potted Meat?
        Incomplete.
    • Gość: bobo Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: 195.193.202.* 24.07.03, 13:19

> Jak wykazaly najnowsze (rok 2003) badania naukowcow z Papieskiej Katolickiej
      > Akademii Medycznej im. Jana Pawla II, kobiety wywoluja poronienia, kiedy nie
      > chca zajsc w ciaze, zabijajac w ten sposob zycie swiezo poczete.
      > Ponad 99% poronien to (wedlug naukowcow z PKAM im. JP II) poronienia chciane
      > (swiadomie badz czesciowo podswiadomie). Pora wiec, aby kazde poronienie bylo
      > sprawdzane przez policje, aby stwierdzic, czy bylo to poronienie naturalne,
      > czy tez nienaturalne, a wiec rodzaj aborcji, czyli przestepcze.
      > Medyk z Papieskiej Katolickiej Akademii Medycznej im. Jana Pawla II

No wreszcie ktos to wyartykuowal! Nie moglam sie doczekac, kiedy ktos wpadnie
      na to, ze poronienia tez powinny byc zabronione/karalne z punktu wiedzenia
      wiary katolickiej!

Gratuluje humoru!

b.
      • Gość: Anton A świstak siedzi... IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 14:02
        ...dostał za poronienie.
      • Gość: Lekarz Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:03
        Gość portalu: bobo napisał(a):
        No wreszcie ktos to wyartykuowal! Nie moglam sie doczekac, kiedy ktos wpadnie
        na to, ze poronienia tez powinny byc zabronione/karalne z punktu wiedzenia
        wiary katolickiej!
        Gratuluje humoru!
        b.
        L: Dziekuje! Jest rzecza oczywista, iz kazde przerwanie zycia ludzkiego, ktore
        jest przeciez rzecza swieta (res sacrum) jest zabronione z punktu wiedzenia
        jedynie prawdziwej wiary rzymskokatolickiej, a wiec powinno byc sadownie
        karane!
    • Gość: miłka Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.chello.pl 24.07.03, 14:01

Pora wiec, aby kazde poronienie bylo
      > sprawdzane przez policje, aby stwierdzic, czy bylo to poronienie naturalne,
      > czy tez nienaturalne, a wiec rodzaj aborcji, czyli przestepcze.

A po co? Niech każdy wierzący trzyma klechę w łóżku. I bezrobocie zniknie.
      • Gość: Anton Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 14:03
        Gość portalu: miłka napisał(a):
        > A po co? Niech każdy wierzący trzyma klechę w łóżku. I bezrobocie zniknie.

E tam, klechów to czeba roszczelać, na pewno spadnie od tego bezrobocie i
        wzrośnie produkt narodowy.
        • aise anton 24.07.03, 17:06
          nie masz wrażenia, że niektorym antyklerykalizm zaburza zdolnośc normalnego
          myslenia?
          • Gość: Anton Otóż to! IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 17:48
            Antyklerykalizm to taki antysemityzm dla inteligencji. Wystarczy tylko
            zamiast "ksiądz" podstawić "żyd" i jestesmy w domu.
            • aise Re: Otóż to! 24.07.03, 17:54
              albo "czarnuch"
              albo dowolne słowo...

• Gość: Lekarz Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:05
        Gość portalu: miłka napisał(a): Niech każdy wierzący trzyma klechę w łóżku. I
        bezrobocie zniknie.
        L: Dobry pomysl! Przy okazji kosciol bedzie mogl sprawdzac, czy ludzie robia
        to "po bozemu", czy tez, bron Boze, inaczej.
    • oberver Jaką metodą robią to niby te kobiety ? 24.07.03, 14:31
      Madyku, wg naukowców katolickich? Swoje lata mam i o podobnych bzdurach nie
      słyszałam, może się wreszcie dowiem, to za kilka lat bedę mogła wstapić do
      Klubu Dewotki, lub LPR - Ligi pooskich ramoli, i z taka wiedzą głosic jedyne
      słuszne prawdy.
      Taaak, wiedzy nigdy nie za wiele.
      • aise oberver naprawdę wierzysz w te brednie?(nt) 24.07.03, 17:56
    • oberver Zapomniałabym ... 24.07.03, 14:34
      może chodzi Ci o jakieś czary mary typu wyginanie wzrokiem widelca? albo picie
      dziurawca?
      • anahella Re: Zapomniałabym ... 24.07.03, 15:15
        oberver napisała:

> może chodzi Ci o jakieś czary mary typu wyginanie wzrokiem widelca? albo picie
        > dziurawca?

i niezdrowy tryb zycia. Kobieta, ktora w ciazy nie dba o
        siebie tez powinna isc siedziec. Poniewaz nigdy nie
        wiadomo co ciezarnej wpadnie do glowy to kazda - od
        momentu poczecia dziecka - wsadzac do pudla;) Prosze
        zauwazyc, ze i tu jest czynnik niwelujacy bezrobocie:
        sektor budowniczy - ile wiezien trzeba wybudowac no i
        pracownicy placowek penitencjarnych beda poszukiwani.
        • Gość: Lekarz Re: Zapomniałabym ... IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:06
          anahella napisała: Kobieta, ktora w ciazy nie dba o
          siebie tez powinna isc siedziec. Poniewaz nigdy nie
          wiadomo co ciezarnej wpadnie do glowy to kazda - od
          momentu poczecia dziecka - wsadzac do pudla;) Prosze
          zauwazyc, ze i tu jest czynnik niwelujacy bezrobocie:
          sektor budowniczy - ile wiezien trzeba wybudowac no i
          pracownicy placowek penitencjarnych beda poszukiwani.
          L: Bardzo dobry pomysll! Od razu wzrosl by nam przyrost naturalny, i skrobanki
          byly by wreszcie w 100% niemozliwe!

• dorotka1970 Poroniony pomysl! 24.07.03, 16:09
      Nie wierze w to. A poza tym w jaki sposob mozna by bylo skazac kogos za
      podswiadomosc?
      Ok. 50% ciaz konczy sie poronieniem w 1 trymestrze. Kobiet do rodzenia
      zabraknie jak wszystkie powsadzaja do kicia!

Pozdrawiam trzezwo myslacych :-)
      Dorotka

--------
      Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat
      • Gość: Lekarz Re: Poroniony pomysl! IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:08
        dorotka1970 napisała:
        Nie wierze w to. A poza tym w jaki sposob mozna by bylo skazac kogos za
        podswiadomosc?
        L: Dr Freud dawno dowiodl, ze podswiadomosc to integralna czesc naszego "ja".

D: Ok. 50% ciaz konczy sie poronieniem w 1 trymestrze. Kobiet do rodzenia
        zabraknie jak wszystkie powsadzaja do kicia!
        L: Bo one chca tych poronien, stad zasluguja na zamkniecie. Beda rodzic w
        szpitalach wieziennych, aby nie mogly zabijac zycia poczetego, a pozniej na
        wolnosc, aby mogly znow zajsc w ciaze!

>
        > Pozdrawiam trzezwo myslacych :-)
        > Dorotka
        >
        > --------
        > Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat
        • dorotka1970 Re: Poroniony pomysl! 26.07.03, 17:47

> D: Ok. 50% ciaz konczy sie poronieniem w 1 trymestrze. Kobiet do rodzenia
          > zabraknie jak wszystkie powsadzaja do kicia!
          > L: Bo one chca tych poronien, stad zasluguja na zamkniecie. Beda rodzic w
          > szpitalach wieziennych, aby nie mogly zabijac zycia poczetego, a pozniej na
          > wolnosc, aby mogly znow zajsc w ciaze!

Malo logiczne, bo bardzo duzy idsetek poronien nastepuje ZANIM kobieta jest w
          stanie nawet ODCZUC, ze jest w ciazy, nie mowiac o objawach. I wyglada to jak
          miesiaczka. Jakim cudem moga chciec poronienia jesli nie maja pojecia, ze sa w
          ciazy?

--------
          Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat
    • Gość: Wojtuś Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.acn.pl 24.07.03, 17:01
      Bzdury
    • alsu Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji 24.07.03, 17:40
      Ludzie, dajcie sobie spokój z polemiką na tak bzdurny temat. Facet umieścił ten
      wątek chyba na wszystkich możliwych forach. Widocznie jest przerwa w mszy i
      bardzo się nudzi.

Alsu
      • Gość: Anton To chyba czarnej mszy. nt. IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 17:50
        :(====== o =====)
    • lyche1 Re: A co z ...... 24.07.03, 18:15

> Akademii Medycznej im. Jana Pawla II, kobiety wywoluja poronienia, kiedy nie
      > chca zajsc w ciaze, zabijajac w ten sposob zycie swiezo poczete.

A co szlachetni naukowcy mówią na temat utraty nasienia przez mężczyzn
      podczas :
      1. Stosunku z prezerwatywą,
      2. Stosunku przerywanego,
      3. Onanizowania się ( itd)

Przecież to w połowie aborcja i dużo częstrza niż poronienia. Myślę, że czas
      najwyższy się tym tematem zająć, nie tylko na FK :))))
      • Gość: Lekarz Re: A co z onanizmem? IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:10
        lyche1 napisała: A co szlachetni naukowcy mówią na temat utraty nasienia przez
        mężczyzn podczas :
        1. Stosunku z prezerwatywą,
        2. Stosunku przerywanego,
        3. Onanizowania się ( itd)
        Przecież to w połowie aborcja i dużo częstrza niż poronienia. Myślę, że czas
        najwyższy się tym tematem zająć, nie tylko na FK :))))
        L: Ad 3
        THE AGE (theage.com.au) 17/07/2003 - Judy Skatssoon "Doing your prostate a
        favour".
        W skrocie: Zespol lekarzy z Cancer Council of Victoria, pod kierunkiem mego
        dobrego znajomego prof. Grahama Gilesa doszedl do wniosku, iz czesta
        masturbacja chroni przed rakiem prostaty. Zbadano w latach 1994-1999 ponad 2000
        mezczyzn w wieku 40-69 i stwierdzono, ze masturbacja, prowadzaca do wytrysku
        nasienia, zmniejsza ryzyko zachorowania na raka prostaty. 5 masturbacji na
        tydzien obniza to ryzyko okolo trzykrotnie. Wnioski wyciagnijcie sami.
        Prof. Giles uwaza tez, iz masturbacja jest normalnym ludzkim zachowaniem, na
        dodatek poprawiajacym stan zdrowia mezczyzny.
        Lekarz (dr nauk medycznych, seksuolog) z The University of Melbourne

• Gość: Aga Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - IP: 62.233.197.* 24.07.03, 22:57

> Akademii Medycznej im. Jana Pawla II....

Nigdy nie słyszałam o takiej uczelni. To jakaś bzdura. Nazwa jest absurdem
      samym w sobie. Medyk to psychol, ignorujcie go!!! A.
      • Gość: DocDrMed Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - IP: 203.22.18.* 25.07.03, 07:07
        Gość portalu: Aga napisał(a):
        Jak wykazaly najnowsze (rok 2003) badania naukowcow z Papieskiej Katolickiej
        Akademii Medycznej im. Jana Pawla II....

- Nigdy nie słyszałam o takiej uczelni. To jakaś bzdura. Nazwa jest absurdem
        samym w sobie. Medyk to psychol, ignorujcie go!!! A.
        D: A o Katolickim Uniwersytecie Lubelskim nie slyszalas?
        I jeszcze jedno. Zgoda, mezczyzni tez traca plemniki, ale one sa o wiele
        mniejsze od jajeczka, i nie sa dzidziusiem dopoki nie spotkaja jajeczka kobiety-
        matki! Stad kazda kobieta co nie rodzi raz na rok powinna udowodnic na policji,
        i to ponad wszelka watpliwosc, ze nie popelnila grzechu i przestepstwa aborcji
        pprzez poronienie wywolane niekatolicka niechecia do posiadania potomstwa!
        Doc. Dr. Hab. Medycyny z Katolickiej Akademii Medycznej im. Jana Pawla II
        • lyche1 Re: :)))) 25.07.03, 07:36
          Gość portalu: DocDrMed napisał(a):

> I jeszcze jedno. Zgoda, mezczyzni tez traca plemniki, ale one sa o wiele
          > mniejsze od jajeczka, i nie sa dzidziusiem dopoki nie spotkaja jajeczka
          kobiety matki! Stad kazda kobieta co nie rodzi raz na rok powinna udowodnic na
          policji i to ponad wszelka watpliwosc, ze nie popelnila grzechu i
          przestepstwa aborcji

.....i jeszcze powinna zostać oskarżona o kradzież owych plemników :))))
          Zapomniałeś dodać :))))
          • Gość: Lekarz Re: :)))) IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:11
            lyche1 napisała:
            I jeszcze jedno. Zgoda, mezczyzni tez traca plemniki, ale one sa o wiele
            mniejsze od jajeczka, i nie sa dzidziusiem dopoki nie spotkaja jajeczka
            kobiety matki! Stad kazda kobieta co nie rodzi raz na rok powinna udowodnic na
            policji, i to ponad wszelka watpliwosc, ze nie popelnila grzechu i
            przestepstwa aborcji.
            - .....i jeszcze powinna zostać oskarżona o kradzież owych plemników :))))
            Zapomniałeś dodać :))))
            L: Tylko kiedy sa one pozamalzenskie!
        • alsu Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - 25.07.03, 08:07

> Gość portalu: Aga napisał(a):
          > Gość portalu: Medyk napisał(a):
          > Akademii Medycznej im. Jana Pawla II....
          >
          > - Nigdy nie słyszałam o takiej uczelni. To jakaś bzdura. Nazwa jest absurdem
          > samym w sobie. Medyk to psychol, ignorujcie go!!! A.
          > D: A o Katolickim Uniwersytecie Lubelskim nie slyszalas?
          > I jeszcze jedno. Zgoda, mezczyzni tez traca plemniki, ale one sa o wiele
          > mniejsze od jajeczka, i nie sa dzidziusiem dopoki nie spotkaja jajeczka
          kobiety
          > -
          > matki! Stad kazda kobieta co nie rodzi raz na rok powinna udowodnic na
          policji,
          >
          > i to ponad wszelka watpliwosc, ze nie popelnila grzechu i przestepstwa
          aborcji
          > pprzez poronienie wywolane niekatolicka niechecia do posiadania potomstwa!
          > Doc. Dr. Hab. Medycyny z Katolickiej Akademii Medycznej im. Jana Pawla II

Wal się na ryj przygłupie. Nie po się zabezpieczam pigułkami, żeby co rok
          rodzić dzieci i Tobie nic do tego, zwłaszcza, że nie jestem katoliczką, więc
          możesz mi naskoczyć, bo Twoja wiara mnie nie obowiązuje.

Alsu
          • Gość: Lekarz Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:14
            alsu napisała: Wal się na ryj przygłupie. Nie po się zabezpieczam pigułkami,
            żeby co rok rodzić dzieci i Tobie nic do tego, zwłaszcza, że nie jestem
            katoliczką, więc możesz mi naskoczyć, bo Twoja wiara mnie nie obowiązuje.
            Alsu
            L: Droga Alsu. Nie przeklinaj, bo obrazasz tym Pana Jezusa! A poniewaz Wiara
            Katolicka jest Wiara Uniwersalna, Jedynie Prawdziwa, stad opowiazuje ona tez i
            Ciebie. A twym obowiazkiem, jako kobiety i Polki, jest rodzic co roku nowego
            dzidziusia, ku chwale Pana Jaszego, Jezusa Chrystusa i Maryi Zawsze Dziewicy,
            Krolowej Polski!

• Gość: moboj Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - IP: 62.233.250.* 26.07.03, 11:16

> L: Droga Alsu. Nie przeklinaj, bo obrazasz tym Pana Jezusa! A poniewaz Wiara
              > Katolicka jest Wiara Uniwersalna, Jedynie Prawdziwa, stad opowiazuje ona tez i
              > Ciebie. A twym obowiazkiem, jako kobiety i Polki, jest rodzic co roku nowego
              > dzidziusia, ku chwale Pana Jaszego, Jezusa Chrystusa i Maryi Zawsze Dziewicy,
              > Krolowej Polski!

wiesz, gdzie mi możesz podskoczyć z tymi swoimi durnymi postami?
              taki z ciebie lekarz jak z koziej dupy trąbka. chyba upały ci zaszkodziły, no i
              jeszcze rozdwojenie jaźni macie, towarzyszu....

• anahella Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - 26.07.03, 11:27
                Gość portalu: moboj napisał(a):

> jeszcze rozdwojenie jaźni macie, towarzyszu....

a jakie to niekatolickie;)
            • Gość: melmire Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 26.07.03, 12:34
              Nie chcialabym nikogo oskarzac, ale o ile wiem Maryja byla mezatka, a Pismo
              milczy o tych 32 dzieciach ktore powinny ja byly otaczac pod krzyzem........

PS mam nadzieje ze normalni katolicy sie na mnie nie obraza :)

• alsu Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - 28.07.03, 08:13

> alsu napisała: Wal się na ryj przygłupie. Nie po się zabezpieczam
              pigułkami,
              > żeby co rok rodzić dzieci i Tobie nic do tego, zwłaszcza, że nie jestem
              > katoliczką, więc możesz mi naskoczyć, bo Twoja wiara mnie nie obowiązuje.
              > Alsu
              > L: Droga Alsu. Nie przeklinaj, bo obrazasz tym Pana Jezusa! A poniewaz Wiara
              > Katolicka jest Wiara Uniwersalna, Jedynie Prawdziwa, stad opowiazuje ona tez i
              > Ciebie. A twym obowiazkiem, jako kobiety i Polki, jest rodzic co roku nowego
              > dzidziusia, ku chwale Pana Jaszego, Jezusa Chrystusa i Maryi Zawsze Dziewicy,
              > Krolowej Polski!

Facet nie rozumiesz, że ja nie jestem wiary katolickiej, więc swoje duperele
              zachowaj do rozmodlonych ciot w kościele. Nie rozumiesz, że nie można kogoś
              zmusić do wiary katolickiej? Całe szczęście, że w tym kraju takich fanatyków
              jest niedużo i stosowanie środków antykoncepcyjnych zależy ode mnie a nie od
              jakiegoś powalonego klechy (a jak już nie będzie można stosować to wyjadę z
              tego kraju). Co jest moim obowiązkiem sama wiem a Tobie nic do tego, decydować
              będę sama i lepiej, żeby takie bezmózgi nie wchodziły w moją drogę dla swojego
              dobra.

Alsu

• raszefka Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji - 28.07.03, 08:21
                :)) nie irytuj się, gość jest z antypodów i widać wiszenie głową w dół mu
                zaszkodziło ;)))
    • droga66 Ty, medyk ... 25.07.03, 07:03
      A powiedz no nam Waść, gdzie miesci sie takowa akademia ...
      • Gość: Lekarz Re: Ty, medyk ... IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:15
        droga66 napisał:
        A powiedz no nam Waść, gdzie miesci sie takowa akademia ...
        Idz na google.com i szukaj pod John Paul the Second Medical Academy.
    • moboj Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji 25.07.03, 09:05
      co za oszołomy ten wątek wymysliły? na zdrowiu jest jakaś Lekarka o takim samym
      IP co ten tu obecny drhab:) to jest banda oszołomów, olejcie ich.
      nie ma nawet takiej uczelni.
      • Gość: Lekarz Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 07:59
        moboj napisała: co za oszołomy ten wątek wymysliły? na zdrowiu jest jakaś
        Lekarka o takim samym
        IP co ten tu obecny drhab:) to jest banda oszołomów, olejcie ich.
        nie ma nawet takiej uczelni.
        L: Jest! Nazywa sie John Paul the Second Catholic Medical Academy. Zatrudnia
        prawie setke lekarzy z tytulami doktora lub doktora habilitowanego medycyny
        (oczywiscie wszyscy z nich to praktykujacy Katolicy).
    • Gość: polishAM Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.nas58.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 26.07.03, 08:12
      Tu się mówi o aborcji. Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest aborcja.
      • Gość: Lekarz Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.its.unimelb.edu.au 26.07.03, 08:18
        Gość portalu: polishAM napisał(a):
        Tu się mówi o aborcji. Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest aborcja.
        L: To kazdy zamach na swietosc (res sacrum), jakim jest zycie poczete, a
        jeszcze nie narodzone.

• Gość: Prof/ Nauk Med. Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.slv.vic.gov.au 26.07.03, 09:22
          Gość portalu: polishAM napisał(a):
          Tu się mówi o aborcji. Czy ktoś może mi wyjaśnić co to
          jest aborcja.
          L: To kazdy zamach na swietosc (res sacrum), jakim jest
          zycie poczete, a jeszcze nie narodzone.
          - Zgoda! Zycie ludzkie to swietosc! Wara od niego,
          aborcjonisci!
          • Gość: polishAM Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.nas58.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 26.07.03, 10:24
            Życie, kojarzy mi się z czymś wesołym i pozytywnym. Jestem całkowicie za.
    • Gość: czarnabiala Re: Poronienie to tez rodzaj aborcji IP: *.who.vectranet.pl / 10.6.2.* 26.07.03, 10:06
      nie czaje takich gosci twierdzacych ze sprawy poronien powinny byc sprawdzane
      przez policje!!!tylko facet moze cos takiego wymyslic.sama jestem po
      poronieniu i nigdy w zyciu nie chcialam tego,a juz napewno nie chcialabym zeby
      ktos mi zarzucil mord na wlasnym ,splodzonym dziecku!!debilny pomysl...policja-
      do poronien!!
      • anahella Nie przejmuj sie czarno-biala 26.07.03, 11:00
        ktos ma poczucie humoru na poziomie mojego okienka do piwnicy i dlatego zaklada
        takie watki.
    • Gość: rozbita Do medyka IP: *.il.waw.pl / 10.0.0.* 06.08.03, 12:40
      Szkoda, ze nie jestes kobieta i nigdy nie poronisz....bo jest to najgorsze
      przezycie. Ja poronilam chociaz cieszylam sie z tego dziecka a Pan Jezus
      zabral go do siebie.....moze to do niego powinienes miec pretensje a nie do
      nas. Poza tym ty tez produkujesz plemniki i wedlug piosenki z Monthy Pytona to
      wielkie marnotrastwo jesli co rok nie masz z niego potomstwa:)

rozbita
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka