model10 29.07.03, 12:14 wlasnie .... jak namowic dziewczyne aby sie rozebrala do aktu. czy latwiej przed obiektywem fotografa? czy przed malarzem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: daj sie namowic na akt IP: 195.92.39.* 29.07.03, 12:17 Malalujesz? Powiedz mi czego używasz do malowania? Odpowiedz Link Zgłoś
troll.krasnolud Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 12:22 model10 napisał: > wlasnie .... jak namowic dziewczyne aby sie rozebrala do aktu. > czy latwiej przed obiektywem fotografa? > czy przed malarzem? a ty bys sie rozebral??? zastanawiales sie kiedys co czuje kobieta??? jak nie wiesz jak namawiac, to zostaw kobiety w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
model10 Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 12:27 wyszedlem z wprawy czasy sie zmieniaja moze teraz jest tak ze dziewczyna sama namawia aby ja namalowac lub pstryknac? najfajniejsze sa te ktore juz w przedpokoju zrzucaja ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 12:33 model10 napisał: > wlasnie .... jak namowic dziewczyne aby sie rozebrala do aktu. > czy latwiej przed obiektywem fotografa? > czy przed malarzem? Wszystko zalezy od renomy fotografa/malarza... I od zaufania, ze naprawde chodzi o zdjecia, anie o to, zeby sie rozebrala :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Dorotko ;) 29.07.03, 12:38 dorotka1970 napisała: > Wszystko zalezy od renomy fotografa/malarza... I od zaufania, ze naprawde > chodzi o zdjecia, anie o to, zeby sie rozebrala :-) Jemu najwyraźniej tylko o to chodzi. Cytat: "...najfajniejsze sa te ktore juz w przedpokoju zrzucaja ciuchy..." Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Dorotko ;) 29.07.03, 12:56 aguszak napisała: > Jemu najwyraźniej tylko o to chodzi. > Cytat: "...najfajniejsze sa te ktore juz w przedpokoju zrzucaja ciuchy..." Moze nalezy do tych, co lubia w przedpokoju "pod plaszczykiem"... ze niby chodzi o fotki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 13:04 > czy latwiej przed obiektywem fotografa? > czy przed malarzem? Wiem, że przed kafelkarzem byłoby trudniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 13:05 remo29 napisał: > > czy latwiej przed obiektywem fotografa? > > czy przed malarzem? > > Wiem, że przed kafelkarzem byłoby trudniej ;) To zalezy od kafelkarza z kolei. Jak by sie ladnie usmiechnal i mial wszystkie zeby... :-)) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 13:07 remo29 napisał: > > czy latwiej przed obiektywem fotografa? > > czy przed malarzem? > > Wiem, że przed kafelkarzem byłoby trudniej ;) Natomiast najłatwiej przed listonoszem... podobno ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 13:08 aguszak napisała: > remo29 napisał: > > > > czy latwiej przed obiektywem fotografa? > > > czy przed malarzem? > > > > Wiem, że przed kafelkarzem byłoby trudniej ;) > > Natomiast najłatwiej przed listonoszem... podobno ;))) Ale tylko jesli zadzwoni 2 razy :-)) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 13:10 dorotka1970 napisała: > Ale tylko jesli zadzwoni 2 razy :-)) A jak ktoś nie ma dzwonka, to się nie będzie się miał szansy rozebrać... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: daj sie namowic na akt 29.07.03, 13:14 aguszak napisała: > dorotka1970 napisała: > > > Ale tylko jesli zadzwoni 2 razy :-)) > > A jak ktoś nie ma dzwonka, to się nie będzie się miał szansy rozebrać... > ... przed listonoszem. No chyba, ze straz pozarna przyjedzie. Oni zazwyczaj nie musza ani dzwonic ani pukac. I zawsze jest goraco :-)) BTW, na filmach strazacy to zawsze bardzo przystojne chlopaki. Myslisz, ze w realu tez? :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Myślę, że... 29.07.03, 13:23 ... znam jeden sposób, żeby się o tym przekonać na wybranej losowo grupie strażaków ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
strazak_listonosz Prosimy o adres..... 29.07.03, 13:46 ....kolega dostarczy list, a ja ugaszę pożar.... Odpowiedz Link Zgłoś