u25 31.07.03, 08:14 Poniewaz jestem sliczna, inteligentna, dowcipna i mam klase i mam to "cos" :) wiec wymyslilam sobie, ze wyjde za milionera:). Macie jakis pomysl gdzie go moge znalezc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Milioner 31.07.03, 08:20 u25 napisała: > Poniewaz jestem sliczna, inteligentna, dowcipna i mam klase i mam to "cos" :) > wiec wymyslilam sobie, ze wyjde za milionera:). Macie jakis pomysl gdzie go > moge znalezc? a jest jeszcze taki teleturniej "Milionerzy"? Moze tam?;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: http://milionerzy.onet.pl/ 31.07.03, 08:35 u25 napisała: > Ziewam. masz klasę Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: http://milionerzy.onet.pl/ 31.07.03, 08:43 a jak ziewasz, to widać "to coś", czy zasłaniasz usta wachlarzem ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: http://milionerzy.onet.pl/ 31.07.03, 08:40 Znam jednego milionera, ale jest brzydki, łysy, pod sześdziesiątkę, ma dwie dorosłe córki, elegancką żonę, dwie fabryki i własnie remontuje pałac w stylu eklektycznym. Bierzesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: http://milionerzy.onet.pl/ 31.07.03, 08:44 Dzieki za checi, ale na samo slowo zonaty wlosy mi deba staja. A wolnego nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: http://milionerzy.onet.pl/ 31.07.03, 08:50 u25 napisała: > Dzieki za checi, ale na samo slowo zonaty wlosy mi deba staja. A wolnego nie > znasz? *** Sorki, nie znam... Jeszcze sie rozejrzę, ale chyba jednak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Milioner IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 08:39 ... u25 napisala... .. ma to cos.. - otoz nie masz tego czegos - to cos trudno okreslic sklada sie na nie wiele czynnikow, ale z cala pewnoscia jednym z nich jest bycie uczuciowym, czulym, delikatnym - a TY... jestes i potwierdzasz to - PASOZYTEM - a w pewnym sensie tez kupczysz swoim cialem - milioner za pusta lalke barbi - sztuczna powloka.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Milioner 31.07.03, 08:45 Zabolalo, przepraszam. > ... u25 napisala... > > .. ma to cos.. - otoz nie masz tego czegos - to cos trudno okreslic sklada sie > na nie wiele czynnikow, ale z cala pewnoscia jednym z nich jest bycie > uczuciowym, czulym, delikatnym - a TY... jestes i potwierdzasz to - PASOZYTEM - > > a w pewnym sensie tez kupczysz swoim cialem - milioner za pusta lalke barbi - > sztuczna powloka.. > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Milioner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 09:10 u25 napisała: > Poniewaz jestem sliczna, inteligentna, dowcipna i mam klase i mam to "cos" :) > wiec wymyslilam sobie, ze wyjde za milionera:). Macie jakis pomysl gdzie go > moge znalezc? A nie ma przypadkiem takiego realityszoł, w którym panienki walczą o głowna nagrode- bogatego macho? cos mi sie o uszy obiło, moze tam spróbuj o ile nie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Milioner 31.07.03, 09:24 > A nie ma przypadkiem takiego realityszoł, w którym panienki walczą o głowna > nagrode- bogatego macho? cos mi sie o uszy obiło, moze tam spróbuj o ile nie > za późno Jest, ale podobno to ściema. Tzn. w Niemczech w finale okazało się, że facet nie jest żadnym milionerem, tylko murarzem :) Gdzies tutaj na forum była o tym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Milioner 31.07.03, 09:46 Gość portalu: lola napisał(a): > A nie ma przypadkiem takiego realityszoł, w którym panienki walczą o głowna > nagrode- bogatego macho? cos mi sie o uszy obiło, moze tam spróbuj o ile nie > za późno bogaty macho to jeszcze nie milioner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Milioner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 11:22 anahella napisała: > Gość portalu: lola napisał(a): > > > A nie ma przypadkiem takiego realityszoł, w którym panienki walczą o głow > na > > nagrode- bogatego macho? cos mi sie o uszy obiło, moze tam spróbuj o ile n > ie > > za późno > > bogaty macho to jeszcze nie milioner. > No ale dla tej co szuka lepszy taki jak zaden , sądze ze wybór bedzie miała bardzo ograniczony, a konkurencje duza Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Samochwała 31.07.03, 09:24 Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga, Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała Polecam ku przemysleniu Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Samochwała 31.07.03, 09:32 Jakie czasy, tacy ludzie. Ten wierszyk sie juz troche zdezaktualizowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Milioner 31.07.03, 09:26 Ja znam jednego milionera. Jest strasznym skurwysynem, zone ma podobna do siebie plus dwojke dzieci, ktore poza czubkiem nosa niczego nie widza. Teraz wlasnie jest na etapie "zalatwiania" coreczce magistra. Chyba go nie lubie, jakos lepiej mi obraca sie w moim przedziale dochodow :))) Podac numer na "komureczkie tego byznesmena"? K. Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Milioner 31.07.03, 09:44 Ale dlaczego ?!? Okrecic, wyssac i pomoc w zejsciu :))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Milioner 31.07.03, 09:51 Wrzuc mi ten nr na kom. na gazete, (jak masz ochote) Jak nic lepszego nie znajde, to zadzwonie. Raz sie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Milioner 31.07.03, 09:56 Niech no tylko znajde. Kiedys w napadzie milosci do blizniego wszystkie namiary na tego pana poszly wontoprecz do smietnika. Pros pana jerzego, tfutfu :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Milioner IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 09:40 Kiedys juz na tym forum pisalem - ze tak sie jakos sklada, iz bogaci obracaja sie w towarzystwie podobnych sobie, jest to poprostu naturalna kolei rzeczy... ja sam nie zarabiam malo, ale tez nie jestem bogaty, ani tym bardziej milionerem.. jednak - urwaly mi sie kontakty z kilkoma znajomymi a powody byly prozaiczne... wraz ze wzrostem wysokosci zarobkow, stac mnie bylo na lepsze ciuchy, lepszy samochod, to gryzlo w oczy, czulem sie niezrecznie spotykajac sie w pubie ze znajomymi, ktorzy, chcac nie chcac w pewien sposob zazdroscili... czuli zawisc tych uczuc i odczuc nie sposob ukryc... ja sam nie zmienilem sie charakterem... teraz spotkam sie z ludzmi, ktorzy czuja sie rowni mnie, nie maja kompleksow, nie czuja zawisci... .. gdy spotykalem sie z tamtymi starymi kumplami, stawialem im piwo jak dawniej gdy nawzajem sobie stawialismy, jednak ten gest z mojej strony tym razem byl odczytywany inaczej.. coz powiedziec wiecej przykre to jest... .. i tak zle i tak nie dobrze... aha na koniec... odnawia sie kilka starych znajomosci (czestsze spotkania) - bo oni w koncu tez awansuja, tez zaczynaja lepiej zarabiac... pokrecone to jest i przykre :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Milioner IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 09:32 ... jeszcze jedno... przez kobiety prezentujace taka postawe jaka Ty prezentujesz oraz mezczyzn - osoba naprawde bogata - bedaca samotna, nigdy nie bedzie w 100% pewna uczuc parterki/partnera. ...kolega, ktorego ojciec jest bardzo bogaty - ukrywal swoj stan posiadania na studiach (obce miasto), pomimo zycia na zwyklym poziomie (standarowym)pokochal i zostal pokochany. Gdy przekonal sie o prawdziwosco uczuci swojej partnerki, zrobil jej piekna niespodzianke - robiac z niej bogata kobiete... ...ona pokochala go jednak takim jakim byl przedtem i nie jest z nim dla pieniedzy... Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Milioner 31.07.03, 09:43 To może zamiast tak kombinować jak to złapać bogatego męza wysiliłabys szare komórki w kierunku zarobienia tych pieniązków????? Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Milioner 31.07.03, 10:04 jak to żekł bodajże Lec - Jej droga do kariery ma cztery litery Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Milioner 31.07.03, 10:08 Wiesz ja mu dam po slubie:) A zeby zone prostytutka tytulowac, to juz naduzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Milioner 31.07.03, 10:13 Charakterystyka pewnej głowy W tej głowie... Pustkowie Jan Sztaudynger Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Milioner 31.07.03, 10:31 Trafić ??? - wydaje ci się..... Poprostu kto sieje wiatr ten zbiera burzę Po nicku domniemuje, że masz 25 lat - prawie każda z nas w tym wieku miała marzenia o bogatym zamązpójciu , a zycie przeważnie weryfikuje te mzonki. Zresztą pieniądze powinny byc drogą do celu , a nie celem samym w sobie. I gwarantuje ci szczęścia nie dają. Zamązpójcie za pieniążki to taka współczesna forma niewolnictwa, ale skoro lubisz złote klatki.. Poza tym nie wiele daje taką satysfakcję jak własne zarobione pieniądze, na pewno nie daje jej bycie zona swojego męża. Przemyśl to czy chcesz byc kolejnym dobrem w kolekcji swojego męża i nie licz na to że będzie inaczej - mężczyźni kobiety z takim podejściem posiadają a nie szanują Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Milioner 31.07.03, 10:38 Bede jego partnerka:) > Przemyśl to czy chcesz byc kolejnym dobrem w kolekcji swojego męża i nie licz > na to że będzie inaczej - mężczyźni kobiety z takim podejściem posiadają a > nie szanują Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Milioner 31.07.03, 10:53 Wybacz, ale dosłownie pokładam sie ze smiechu - do czego parnerką do łożka??? czy do brydża w najlepszym wypadku???? Czy ty naprawde w swojej prostocie uważasz, że facet do krórego przyjdziesz "na gotowe" będzie cie miał za partnerkę??? Będziesz własnością i tylko własnością, ewentualnie matką dziedzica fortuny. Myśl - myslenie nie boli To ostatni post - poprostu szkoda czasu na ciebie Żona do męża Jeśli nie chcesz mojej zguby, Daj mi banknot, ale gruby. Jan Sztaudynger Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Milioner 31.07.03, 11:20 Nie masz patentu na madrosc, nieomylnosc. Rownie dobrze mozesz stracic zrodlo dochodu,jak moj milioner majatek. Nawet nie probujesz zrozumiec innego punktu widzenia, a co dopiero zaakceptowac. Zyj tak jak chcesz i pozwol na to innym. Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Milioner 31.07.03, 11:33 oczywiście że nie mam patentu na mądrość i nieomylność, ale jest cos jeszcze po pierwsze - jestem zona faceta z kasa po drugie - mam swoja kase po trzecie - oprócz kasy oboje mamy solidne wykształcenie i nawet jeśli on zbankrutuje, a ja strace pracę to zgłodu nie zdechniemy , powiem więcej na szynke jeszcze zostanie i po kolejne co niektórzy nasi znajomi maja za żony takie "kwiatki do korzucha" a jak owe zony zyja to sobie poczytaj jeszcze raz moje posty powyżej. Oczywiście to twój wybór - ja jedynie chciałam ci uświadomić że jesli nie wniesiesz NIC do tego małżeństwa i nie mówie tu o kasie tylko o miłości intelekcie itp niemierzalnych wartościach to będziesz tylko ptaszkiem w złotej klatce. Ale jak powiedziałaś to twój wybór wiec mi pozostaje jedynie szczęścia ci życzyć. Baw sie dobrze!!! P/s1 oby się ewentualny mąż nigdy nie dowiedział, że podstawowym kryterium wg którego go wybrałaś była ilośc zer na kącie P/s2 znasz pojęcie intercyzy ???? czasy coraz cięższe i nie jeden tak się zabezpiecza P/s3 sukcesów zycze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Milioner 31.07.03, 09:50 romanowa napisała: > To może zamiast tak kombinować jak to złapać bogatego męza wysiliłabys szare > komórki w kierunku zarobienia tych pieniązków????? romanowa, nic nie kumasz: po co robic kase i bac sie ze jakis sliczniutki chlopczyk poleci na nia wlasnie a nie na wlascicielke? Kasa to balast. Lepiej miec posiadacza kasy niz bym nim samemu. Ot taka pokretna logika, bo jeszcze dzis kawy nie pilam. Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Milioner 31.07.03, 09:58 anahella napisała: > romanowa napisała: > > > To może zamiast tak kombinować jak to złapać bogatego męza wysiliłabys sza > re > > komórki w kierunku zarobienia tych pieniązków????? > > romanowa, nic nie kumasz: po co robic kase i bac sie ze > jakis sliczniutki chlopczyk poleci na nia wlasnie a nie na > wlascicielke? Kasa to balast. Lepiej miec posiadacza kasy > niz bym nim samemu. Ot taka pokretna logika, bo jeszcze > dzis kawy nie pilam. > > No tak i wyszło szydło z wora, ze ja taka głupia niedzisiejsza jestem i sprawia mi satysfakcję osobiście zarobiona kasa o związku opartym na uczuciu a nie kasie nie wspone .... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Milioner 31.07.03, 10:05 romanowa napisała: > > No tak i wyszło szydło z wora, ze ja taka głupia niedzisiejsza jestem i > sprawia mi satysfakcję osobiście zarobiona kasa o związku opartym na uczuciu a > nie kasie nie wspone .... No trzeba byc trendy! Ale to mozna naprawic. Ja naprawiam naprawiam ale wcale mi nie wychodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Milioner 31.07.03, 10:10 No tak coolowa to ja nie jestem - lubie sie narobic i jeszcze innych gonie , ale za to jak mi w morde z tym dobrze!!!! I co najlepsze, nie zyje w strachu że "mój milioner" zbankrutuje, albo nie daj boże zamienie na "lepszy model" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Milioner 31.07.03, 10:26 romanowa napisała: > I co najlepsze, nie zyje w strachu że "mój milioner" zbankrutuje No a moze o to chodzi autorce watku? On wnosi kase a ona staranie o to zeby nie zbankrutowal? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Milioner 31.07.03, 10:09 wonsz napisał: > A pijasz taka z fusami, zuzelkiem zwana? nienienie. pijam tylko capuccino, ktora uwielbiam sobie robic. Nie ma wiekszej radosci rano, niz obserwowanie jak scieka do dzbanuszka a potem pierwszy jej lyk. Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Milioner 31.07.03, 10:11 anahella napisała: > nienienie. pijam tylko capuccino, ktora uwielbiam sobie > robic. Nie ma wiekszej radosci rano, niz obserwowanie jak > scieka do dzbanuszka a potem pierwszy jej lyk. I to wszystko z jeszcze zamknietymi oczami? Ja ledwie do czajnika trafiam... :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Milioner 31.07.03, 10:25 wonsz napisał: > I to wszystko z jeszcze zamknietymi oczami? Ja ledwie do czajnika > trafiam... :) No pare razy o malo nie zabilam sie o kota:) Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Milioner 31.07.03, 10:27 No wlasnie, moj kot tez kladzie sie nie tam gdzie powinien. Kiedys zle to sie skonczy (wizyta u dentysty?). Psa wiem przynajmniej gdzie rano szukac: sypia w koszu z praniem :))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Milioner 31.07.03, 11:05 wonsz napisał: > Psa wiem przynajmniej gdzie rano szukac: sypia w > koszu z praniem :))) Gdybym ja w swoim koszu z praniem znalazla to bym sie mocno zdziwila,ale dlatego ze nie mam psa:) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Wonszu!!! 31.07.03, 10:15 taka z fusami najlepiej w tygielku parzona ..... o matko jeszcze tak źbło kardamonu i jestem w niebie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Wonszu!!! 31.07.03, 10:17 Przestan! Przestan!!! Druga w nocy a ja zaraz polece kawe parzyc i noc z glowy bedzie :))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wonszu!!! 31.07.03, 10:28 capa_negra napisała: > taka z fusami najlepiej w tygielku parzona ..... o matko jeszcze tak źbło > kardamonu i jestem w niebie :-)) ej! a wiecie, ze kardamon to afrodyzjak? Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Wonszu!!! 31.07.03, 10:34 anahella napisała: > ej! a wiecie, ze kardamon to afrodyzjak? Niebezpieczenstwo czai sie wszedzie :))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Wonszu!!! 31.07.03, 10:40 no wiesz .... nie na darmo tak się do niej slinie no i ostatecznie taka kawa pochodzi z kregów kultury arabskiej wiec nic dziwnego :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella a przy okazji 31.07.03, 11:08 gdzie sie kardamon kupuje? w supermarketach bywa? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: a przy okazji 31.07.03, 11:14 w supermarketach nie kupowałam, ale znajomi wspominali że podobno tak - ja osobiście kupuje w takim małym sklepiku w którym sa tylko herabaty, kawy i rózne dodatki do owych - niestety nie jest on w wa-wie wiec nie moge służyc pomoca :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Milioner IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 09:44 .. czego chcesz?? byc pijawka ? czy twoj rozum i twoja inteligencja nie ida w parze z uroda? czy nie stac ciebie na cos ambitnego? Tez stapam twardo po ziemi, i daze do tego wykorzystujac swoje umiejetnosci, intelekt kariere zawodowa. Ludzie bez ambicji, staja sie po pewnym czasie posmiewiskiem innych, staja sie drugorzednymi istotami - "osobami bez kregoslupa". Nie chcialbym cie spotkac w swoim zyciu, jesli jestes taka jak piszesz naprawde - wielu ludzi bedzie przez ciebie plakalo. Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Milioner 31.07.03, 09:48 Nie wyladowuj sie na mnie bo nie jestem przyczyna twojej frustracji. Ponial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Milioner IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 09:55 ... nie jestem sfrustrowany... raczej okazuje ci brak szacunku... powiem tylko jedno... gdy trafisz na bardziej egoistycznego i sprytniejszego faceta od ciebie - to Ty bedziesz ofiara i to Ty bedziesz plakala... zlo wyrzadzone innej istocie (czlowiekowi, zwierzeciu) wroci do nas ze zdwojona sila, nie za rok nie za dwa, zly los wybiera zawsze njemniej odpowiednie momenty... Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Milioner 31.07.03, 09:59 Sluchaj, to ze szukam mezczyzny(milionera) nie oznacza, ze chce i bede krzywdzic. To ty masz problem, nie ja. > ... nie jestem sfrustrowany... raczej okazuje ci brak szacunku... powiem tylko > jedno... gdy trafisz na bardziej egoistycznego i sprytniejszego faceta od > ciebie - to Ty bedziesz ofiara i to Ty bedziesz plakala... zlo wyrzadzone innej > > istocie (czlowiekowi, zwierzeciu) wroci do nas ze zdwojona sila, nie za rok nie > > za dwa, zly los wybiera zawsze njemniej odpowiednie momenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Milioner IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 10:06 u25 napisała: > Sluchaj, to ze szukam mezczyzny(milionera) nie oznacza, ze chce i bede > krzywdzic. To ty masz problem, nie ja. śmieszna jesteś. wg mnie to jednak ty masz problem. myślisz że znajdziesz tego milionera? będziesz szukała i nic. frustracja będzie rosła. nagle zdasz sobie sprawe ile okazji na szczęście przepuściłaś bokiem szukając luksusu. a właśnie - po co ci ten milioner? chcesz być z nim szczęśliwa, czy tylko z jego kasą? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Milioner IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 09:49 eee tam... coś misie zdaje, że najwięcej to ona będzie płakała. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaisog Re: Milioner IP: *.kapuscinska.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 10:13 Staram sie nie oceniać ludzi i ciebie też oceniać nie chcę. Rozumiem, że można chcieć mieć w życiu wszystko i to się udaje. Ale ty nie piszesz, że chcesz miłego, dowcipnego, inteligentnego, czułego, przystojenego... milionera. Dla ciebie ważne jest tylko żeby był bogaty, to mnie zastanawia. Więc po co wychodzić za mąż? Wystarczy tylko być ekskluzywną kochanką, z tego co piszesz predyspozycje masz właśnie na taką, nie na żonę. Bo w małżeństwie to związek na dobre i na złe, a czasem szybko zdobyte pieniądze i pozycję równie szybko się traci. I co wtedy? Rozwody przecież kosztują... I jeszcze jedno, pamiętaj że nie zawsze będziesz śliczna, uśmiechnięta i zdrowa, a wtedy możesz zapragnąć po prostu kogoś kto będzie cię kochał pomimo to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaisog Re: Milioner IP: *.kapuscinska.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 10:21 dziękuję i życzę szczęścia z milionami lub bez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Milioner IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 10:32 a wracając do pytania (pomijając komentaże) - szukałaś już gdzieś? spróbuj może w juracie :) aha - ale ma znaczenie czy milioner jest legalny czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Milioner 31.07.03, 10:36 Zaczne od ekskluzywnego klubu tenisowego. Masz lepszy pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Milioner IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 10:41 dobry pomysł, jeszcze lepiej jakbyś grała. dobrze się też wkręcić na jakąś konferencję biznesową, ale teraz wakacje, więc odpada. ale tenis jest ok - śmigaj do sopotu, teraz tam niezły turniej, śmietanka fibakowo-kulczykowa tam siedzi. aaa - może upolujesz synusia pana kulczyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Milioner IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 10:41 kilku z pewnością znajdziesz we Wrocławiu na Łąkowej (areszt i prokuratura) lub na Kleczkowskiej (więzienie) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Masz szansę... 31.07.03, 11:26 Teraz ogłaszają casting w którejś ze stacji komercyjnych: Polsat, albo TVN, do programu, gdzie będą szukali żony dla milionera... Zgłoś się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Masz szansę... IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 11:28 a tego... ten... w drugą stronę nie ma? bo tego.. no.. też bym może poszukał jakiejś milionerki?.. ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Masz szansę... 31.07.03, 11:31 Rola utrzymanka Ci odpowiada...? Nie słyszłam, żeby... tego... w drugą stronę był taki program... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Masz szansę... IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 11:44 aguszak napisała: > Rola utrzymanka Ci odpowiada...? > Nie słyszłam, żeby... tego... w drugą stronę był taki program... > ;) wszędzie ta dyskryminacja... ;) ale po namyśle - faktycznie, już nie chcę. milionerki - możecie nie pisać. bo - w moim ograniczonym męskim szowinistycznym umyśle :) - milionerka to kto? 1)albo jakaś bizneswoman od świtu do zmierzchu (a i nie rzadko na opak też) spędzająca czas w pracy (znaczy czasu dla mnie by nie miała) 2)albo dziedziczka fortuny spędzająca czas w salonach kosmetycznych (znaczy czasu dla mnie by nie miała) 3)albo żona gangstera śp. spędzająca czas na przejmowaniu interesu po mężu (znaczy czasu dla mnie by nie miała) :) a w ogóle to milionerek nie ma - słyszał ktoś o nich - zawsze piszą że to facet - na liście najbogatszych polaków też sami faceci... hm.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milionerszukazony Re: Milioner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 15:30 Ktos czegos ode mnie chce?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Milioner IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 31.07.03, 19:50 U25 ja znam Milionerow, jeden juz zony szuka od 5 lat, ale ma swoj ideal, wiec jak wygladasz i z kad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Milioner IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 31.07.03, 20:00 Powaznie mowie, nie zmyslam. On chce mnie, ale ja jego nie bo mam mojego ukochanego, wiec szukam mu od kilku lat dziewczyny, ale zadna mu sie jeszcze nie spodobala, ma wysokie wymagania, ONA musi byc piekna, ale w zamian daje wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Milioner IP: 80.48.96.* 31.07.03, 20:50 W Emiratach Arabskich w 7-gwiazdkowym hotelu przejdziesz w krótkich spodenkach i topie i poczujesz na sobie spojrzenia wielu milionerów naftowych. Tam naprawdę masz szansę. Hotele drogie ale w końcu to inwestycja. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Milioner 31.07.03, 21:25 Znajdź instytucję, gdzie wypłacają wygrane z lotto. Tam przynajmniej raz na tydzień trafi sie milioner ;) Odpowiedz Link Zgłoś