Dodaj do ulubionych

Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego...

IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:10
...stowarzyszenia. Ja chciałbym należeć do jakiegoś. Te dziwne uściski dłoni,
talizmany, tajne narady jak wpływać na los świata. To mnie kręci. Tylko nie
do masonów, bo ich każdy zna... :))
Kto chce mnie przyjąć? :))
Obserwuj wątek
    • Gość: yoda Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 81.210.53.* 01.08.03, 14:22
      Co prawda, niechętnie bardzo, ale już cię przyjmujemy.
      • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:25
        Mistrzu yoda będę rycerzem Jedi? A dostane taką świetlówkę co nią Vader machał?
        Chcę zieloną.
    • kasia.lomanczyk Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... 01.08.03, 14:25
      Ja swego czasu nalezalam do Feministycznego Kola Antygospodyn Domowych.
      • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:26
        kasia.lomanczyk napisała:

> Ja swego czasu nalezalam do Feministycznego Kola Antygospodyn Domowych.

Ooo i słusznie. Spełniam kryteria? A jakie macie tajne znaki?
        • kasia.lomanczyk Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... 01.08.03, 14:35
          Nie moge Ci powiedziec, to tajne. ;)
          Ale zajmujemy sie glownie wysadzaniem w powietrze siedlisk szowinistycznych
          swin oraz miejsc ucisku kobiet. Jesli slyszales/as o przypadkach podlozenia
          bomb pod warzywniaki, magle, piwiarnie i stadiony zuzlowe - TO MY!
          Mamy tez takie tajne haslo - samiec Twoj wrog ;)
          • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:37
            Każdy samiec? że każdy samiec to wróg? hmm te kryteria :))
            • kasia.lomanczyk Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... 01.08.03, 14:38
              Nie, to tylko takie zawolanie dodajace otuchy w walce ;) Generalnie nie mamy
              nic naprzeciw samcom.
    • Gość: suri diamentowa droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 14:31
      moze do sangi buddyjskiej? sa wtajemniczenia (pierwsze to przyjecie
      schronienia, jedno z kolejnych to sztuka umierania), sa praktyki, male na
      szyje, sznurki na reke...
      • Gość: Xanatos Re: diamentowa droga IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:36
        A kto przyjmuje? Umierać umiem jak mało kto... zła wiara. Ale ja chcę rządzić
        światem i ludzkimi duszami? Czy w tym stowarzyszeniu robi się takie rzeczy od
        ręki, czy trochę trzeba poczekać?
        • Gość: suri Re: diamentowa droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 14:40
          nieEe, tych zapedow tu nie zrealizujesz, moze powinienes pomyslec o jakichs
          bojowkach?;)
          • Gość: Xanatos Re: diamentowa droga IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:44
            To spodnie, czy buty? Nigdy nie pamiętam hmm, chwila ciszy i zastanowienia... :)
    • niedzwiedziczka Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... 01.08.03, 14:35
      To ja ci proponuję zgromadzenie ojców pijarów różnych
      trunków, bo do sióstr przytualnek nie nadajesz ze względu
      na coponiekóre odstające części ciała :)
      • kasia.lomanczyk Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... 01.08.03, 14:36
        Ja mysle ze siostry przytulanki nie mialyby nic przeciwko ;)
        • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:39
          kasia.lomanczyk napisała:

> Ja mysle ze siostry przytulanki nie mialyby nic przeciwko ;)

Mówisz o mizianiu? :))
      • Gość: yoda Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 81.210.53.* 01.08.03, 14:37
        właśnie tym bardziej nadaje się do sióstr !!!
      • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:38
        niedzwiedziczka napisała:

> To ja ci proponuję zgromadzenie ojców pijarów różnych
        > trunków, bo do sióstr przytualnek nie nadajesz ze względu
        > na coponiekóre odstające części ciała :)

Faktycznie siostra ze mnie średnia, ale tatuś ze mnie git :))
        • niedzwiedziczka Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... 01.08.03, 14:40
          No, zwłaszcza, że ojcowie i siostry mają "modły"
          koedukacyjne 2 razy tygodniowo :)
          • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:46
            niedzwiedziczka napisała:

> No, zwłaszcza, że ojcowie i siostry mają "modły"
            > koedukacyjne 2 razy tygodniowo :)

Czy to zdrowe? :)) Nigdy nie znałem się na tej terminologi kościelnej -
            nieszpory, modły koedukacyne hmm...
            • niedzwiedziczka Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... 01.08.03, 14:48
              Gość portalu: Xanatos napisał(a):

>
              > Czy to zdrowe? :)) Nigdy nie znałem się na tej
              terminologi kościelnej -
              > nieszpory, modły koedukacyne hmm...

A kto powiedział, że to ma coś wspólnego z kościołem? Te
              "modły" to się odbywają w refektarzu :)
    • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:48
      ...i co Mistrzu dostanę tę świetlówkę, czy nie? Firmy Osram proszę... podobno
      trwałe.
      • Gość: yoda Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 81.210.53.* 01.08.03, 14:52
        Na razie świetlówka tak samo tajna jest, jak stowarzyszenie do której należeć
        pragniesz.
        Przemyśl to i prawdziwego oświecenia oczekuj.
        • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 14:55
          Ja już jestem stracony dla światła (nie, nie... nie żenie się - mówię
          ogólnie)... Przeszedłem na stronę ciemności.
          • Gość: yoda Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 81.210.53.* 01.08.03, 15:02
            po jednej stronie jestem ja
            a po drugiej ty.
            • Gość: Xanatos Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 195.92.39.* 01.08.03, 15:05
              Ale czy mrok nie jest piękny? hmm? Mistrzu nie dostrzegasz jego zalet...
              spojrzyj.
              • Gość: yoda Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 81.210.53.* 01.08.03, 15:10
                dark side nie dla mnie,
                ale jak Ci tam dobrze,
                to mi też.
    • Gość: yoda Re: Czy ktoś tutaj należy do jakiegoś tajnego... IP: 81.210.53.* 01.08.03, 22:37
      Działa już Stowarzyszenie Kultur Pierwotnych "Godzamba" założone między innymi
      przez Wojciecha Jóźwiaka. Z pewnością tajne nie jest, ale może kogoś to
      interesuje, to znaczy upowszechnianie wiedzy ludów pierwotnych i jej adaptacja
      do dzisiajszych czasów. Z informacji na stronie stowarzyszenia wynika, że
      "Godzamba to heros z legendy herbu Godzięba. Legenda opowiada, że rycerz o tym
      imieniu brał udział w wyprawie wojewody krakowskiego Sieciecha na Morawy w
      1094 r. ...Kiedy straż przednia wojsk polskich starła się z czatującymi w
      zasadzce Morawianami, Godzamba utracił broń i ratował się ucieczką do
      pobliskiego lasu. Ścigający go morawski wojownik nie poniechał jednak pogoni i
      nadal polował na życie Godzamby. Polak w rozpaczy ostatecznej zeskoczył z
      konia, wyrwał z korzeniami sosnę i tak uzbrojony stanął do walki. Mimo że wróg
      mieczem odrąbał dwie gałęzie z zaimprowizowanej maczugi, strącił Morawianina z
      konia oraz wziął go w niewolę".

'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka