Dodaj do ulubionych

zostalem wczoraj usynowiony!:)

30.11.07, 17:44
mam juz dwoch tatusiow -prawdziwego i wujek z niemiec przygarnal
mnie jak prawdziwego pierworodnego (zapisalem date w kalendarzu).
szkoda, ze nie mam ani jednej mamusi, zeby nawet o dwoch nie
wspomniec

nie chcialaby mnie jakas mamusia choc na chwile za-adaptowac?:)

m.s.

Obserwuj wątek
    • nuova Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:10
      ja tam jestem zdania, że chwilowe rzeczy/sytuacje nie mają sensu, wiec przykro
      mi, ale ja się na chwilowa adopcje nie piszę ;)
      • mathias_sammer Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:17
        nie piszesz sie na mamusie czy tatusia:D?

zaraz, zraz najpierw musze na siebie spojrzec, bo domalowalem sobie
        ogon.
        m.s.
        • mathias_sammer Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:18
          hmm, nie dziala.
          • mathias_sammer Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:21
            a teraz?
            m.s
            • mathias_sammer Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:21
              hmmm, nie dziala. dlaczego nie moge zamiescic sygnaturki skoro
              wstawilem znak <*>
              m.s.
              • nuova Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:23
                mathias_sammer napisał:

> hmmm, nie dziala. dlaczego nie moge zamiescic sygnaturki skoro
                > wstawilem znak <*>
                > m.s.

ja tam u ciebie zadnej sygnaturki niet :P
                a jesli masz problem z nowa sygn., to wyloguj sie i zaloguj na nowo - powinno
                pomooc :)
                • mathias_sammer Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:28
                  no to jeszcze raz! raz dwa trzy!
                  • mathias_sammer Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:29
                    nie ma! ale w tej gazecie maja gupie komutery i programy- no bo
                    przeciez ja nie moge byc taki ciemny!

nawet do chwilowej adaptacji sie nie nadaje, a tak sie ojczulek
                    wczoraj cieszyl!:)))
                    m.s. bez sygnaturki
            • mathias_sammer tatusiu pomoz synkowi:) 30.11.07, 18:22
              zamiescic sie . bez adaptacji:)
              m.s.
              • mathias_sammer Re: tatusiu pomoz synkowi:) 30.11.07, 18:33
                mathiasie pomalutku, dziadu, pomalutku. ustawienia sa? sa. widzisz
                cos w ustawieniach? widze. wyswietla sie

fotoforum.gazeta.pl/k/pilka%2520nozna.html
                instrukcje obslugi przeczytal? przeczytal i te znaczki tez wrzucil.
                zapisal jak trzeba? mysli, ze tak, pewnie nie. no wiec niech lepiej
                idzie do domu. z przyjacielska rada prawa polkula mathiasa
                • mathias_sammer Re: tatusiu pomoz synkowi:) 30.11.07, 18:35
                  no ale tu sie wyswietla, prawa polkulo.

juz wiem co zrobie. jak nastepnym razem bede pisal w watku dla
                  redaktora wielinskiego to udam, ze mam sygnaturke i pokaze mu
                  zdjecia, ze nieby tak od niechcenia, zeby sobie obejrzal. boze jak
                  ja jestem madry! lewa polkula mathiasa
                • kowianeczka adaptuje cie 30.11.07, 19:26
                  mathiasie, bo cie lubie- lubie cie od stop do glow.

czasy warszawskie ollie morgan (jego pub, drugi miescie po irischu
                  przy miodowej) i oni:) tup tup
                  www.youtube.com/watch?v=F_17dCtHEOM
                  • kowianeczka Re: adaptuje cie 30.11.07, 19:32
                    i jeszcze cos z debestow dla strebera!
                    www.youtube.com/watch?v=vZPMJCmBfi4&feature=related
                    uuuuuuu
                    • kowianeczka Re: adaptuje cie 30.11.07, 19:36
                      a to dedykacja dla tych, gdyby komus przeszkadzala moja
                      (kowianeczki) i twoja (mathiasa) obecnosc na forum. swietny tekst

www.youtube.com/watch?v=3ufvnbdNmQs&feature=related

yeah!
                      • kowianeczka Re: adaptuje cie 30.11.07, 19:37
                        genitiv=dativ=narzednik=celownik
                      • kowianeczka Re: adaptuje cie 30.11.07, 19:40
                        genitiv=dativ=narzednik=celownik

swoja droga daj tacie prezent pod choinke. moze sie przyda na cieple
                        zimowe wieczory z mamusia, ktorej nigdy nie bedziesz miec.
                        tatusiowie zyja dlugo, mamy krotko. zawsze umieraja za wzcesnie

www.youtube.com/watch?v=9D2nuzhIfHY
                        • kowianeczka a teraz 30.11.07, 19:43
                          juz na full!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=AaU9DpSGSg4

• mathias_sammer Re: a teraz 30.11.07, 19:49
                            jaki bylem wtedy mlody. mam jeszcze jedne piwo i urzne sie jak
                            nic:)))))))
                            www.youtube.com/watch?v=PBxCYfNkT1o&feature=related

jaki ja bylem wtedy mlody!
                            • mathias_sammer Re: a teraz 30.11.07, 19:50
                              i nie czytalem jeszcze knata ani schopehauera!
                              bum bum
                              • mathias_sammer Re: a teraz 30.11.07, 19:51
                                auc, kanta, lolool, jestem juz w ostatniej fazie utworu,++++++++++++
                                • mathias_sammer Re: a teraz 30.11.07, 19:53
                                  dla pozytywnej pani

www.youtube.com/watch?v=6VEsoPN7rrw

fotoforum.gazeta.pl/k/pilka%2520nozna.html
                                • mathias_sammer Re: a teraz 30.11.07, 20:07
                                  cos dla twej czarnej i czarnobialej polowki mozgowej

www.youtube.com/watch?v=mnVhw5o_j_4&feature=related

yes!
                                  www.youtube.com/watch?v=SkiTkuQFgcc
                                  • mathias_sammer Re: a teraz 30.11.07, 20:10
                                    a to jest najlepszy kawalek franka blacka z calej plyty(lepiej
                                    studyjnie, bo inna gitara wiec przerzucam sie na plyty cd i winyle)

kowianeczko, caluje, dziekuje i ide dalej oblewac moj maly wielki
                                    sukces!
                                    m.s.
                                    • kowianeczka Re: a teraz 30.11.07, 20:14
                                      Zla wersja piosenki. To juz bylo, ale musze sobie zagrac.
                                      k.
                                    • kowianeczka Re: a teraz 30.11.07, 20:17
                                      waiessduallesewasdiebesteinderkrnakenweltististdiefreiheit!
                                    • kowianeczka misia a misia be 30.11.07, 20:21
                                      www.youtube.com/watch?v=CR99pyKBN1o
                                    • kowianeczka misia a misia be 30.11.07, 20:30
                                      www.youtube.com/watch?v=qDuW3NvjqJY
                                      czasy rzucania butelek w czoki i zomo.
                                      • kowianeczka Re: misia a misia be 30.11.07, 20:31
                                        tak bylo mathiasie, w czoki i w czolgi:))))))) krecilam butelki z
                                        denaturatem na balkonie
                                        • kowianeczka the best of america 30.11.07, 20:38
                                          wiesz, pomyslalam sobie, ze nalezy kiedy zalozyc watek na forum
                                          (jesli nie zdechniemy jak zaplanowalismy przed swietami)o tym co
                                          najlepsze w niektorych krajach np polsce, niemczech, usa, szwajcarii
                                          itd.

poza piosenka jednego z najlepszych tworcow usa, piekne jest to, ze
                                          ty mathiasie ozeniles sie w las vegas. ameryka to po afryce moj
                                          nastepny kontynent na chwilowa emigracje

www.youtube.com/watch?v=xE5k2euahDI
                                          • kowianeczka Re: the best of america 30.11.07, 20:40
                                            :-)
                                            on jest po prostu genialny!

-www.youtube.com/watch?v=1NvgLkuEtkA&feature=related-
                                            brak
                                          • kowianeczka Re: the best of america 30.11.07, 20:40
                                            :-)
                                            on jest po prostu genialny!

www.youtube.com/watch?v=1NvgLkuEtkA&feature=related-
                                            brak
                                          • mathias_sammer Re: the best of america 30.11.07, 20:50
                                            jak zaplanowalismy tak zdechniemy, ale jedno musze przyznac, bo
                                            robie sie tez sentymentalny. jest wiele miejsc na swiecie do
                                            zobaczenia, wiele juz odwiedzonych, ale jest kilka miejsc, do
                                            ktorych bede wracal. pewnie, ze do las vegas i hotelu bellagio- musi
                                            byc tez lazienka z widokiem na wieze eiffla, musi byc marriott przy
                                            z obrotowa restauracja i serwetka wymalowanych budynkow w ny, bedzie
                                            zawsze berlin, dallas, huston nuda. kuba. azja. chce teraz do
                                            afryki. tam nie bedzie internetu. zona jeszcze nie wie. musimy
                                            poczekac az skoncze dot. obrobke skrawaniem. w afryce sie przydam.
                                            • mathias_sammer Re: the best of america 30.11.07, 20:56
                                              no comments
                                              www.youtube.com/watch?v=mUnM5SV9trk&feature=related
                                              • mathias_sammer Re: the best of america 30.11.07, 20:58
                                                2 klamstwa w wywiadzie (co najmniej). nienawidzi wywiadow, piekne,
                                                jak na tacy:)))
                                              • mathias_sammer Re: the best of america 30.11.07, 21:02
                                                na dobranoc, kowienaczeko zegnam cie, zegnam sie.

zmeczony jestem. ciesze sie, ze zyje i zyc chce. bylem gosciem,
                                                czegos, w czyms uczestniczylem. dziwne ale i piekne uczucie.

wypije jeszcze
                                                www.youtube.com/watch?v=o0FnyRpZOWA
                                                do tych, ktorym przeszkadzal moj watek dzis- mozecie go skoasowac.
                                                wam bedzie lzej, ale dla mnie nie ma znaczenia.
                                                • kowianeczka Re: the best of america 30.11.07, 21:13
                                                  Wysluchalam Twoich starej plyty. Powodzenia mathiasie w drodze do
                                                  zakonczenia specjalizacji lekarskiej drugich studiow podyplomowych
                                                  po niemiecku. Zagram jeszcze dedykacje.
                                                  • kowianeczka Re: the end 30.11.07, 21:24
                                                    www.youtube.com/watch?v=W3-VZxkmmtI
                                                    Do zobaczenia kiedys w Afryce i zamknij wreszcie rok 2007 i kazdy
                                                    kolejny na forum. Powodzenia i mam nadzieje, ze Twoja zona tez
                                                    pojedzie do Kapsztadu. Trzymaj sie. Koncze pisanie na forum tak jak
                                                    bulterierka, walpurga, kardiolog i wielu innych. Jesli chcesz dalej
                                                    pisac wiedz, ze zostaniesz sam. Robie to swiadomie. Ten dialog
                                                    mozesz wiec dalej prowadzic gdzie indziej. Nie pomoge Ci juz wiecej.

Mathiasie odchodze, zostajesz juz tylko Ty m.s- pamietja by, zawsze
                                                    odwiedzac red, z ktorym pryw. koreposndeujesz, bo to fajny chlopak.
                                                    Twoje zdjecia i wystawa, nie te, ale po co. Zycia sie nie udawadnia,
                                                    zyciem sie zyje. Do widzenia w Kapsztadzie.

Bez odbioru.
                                                    kowianeczka
    • nuova Re: zostalem wczoraj usynowiony!:) 30.11.07, 18:10
      za-adaptowac czy zaadoptować?

;D
    • mathias_sammer no to ide juz sobie 30.11.07, 18:36
      bo weekend i egzamin zdalem!

zebys mi tylko pozniej nie jeczal, ze synka nie ma!
      m.s.
      • kowianeczka Re: no to ide juz sobie 30.11.07, 19:16
        Poczekaj jeszcze chwile, bo slucham wlasnie muzyki i ptrzytupuje
        nozka!

www.youtube.com/watch?v=TaHMG_SvUkw
        Swoja droga ja nie mam obowiazku czytania tego, co ludzie poca w
        trudzie czola. Tytuly wystarcza!
      • kowianeczka to jeden z moich ulubionych 30.11.07, 19:18
        www.youtube.com/watch?v=kVUZuVZWHkk&feature=related

lalalala dirty old town
        brak
        • kowianeczka Re: to jeden z moich ulubionych 30.11.07, 19:20