Dodaj do ulubionych

Pogadajmy o biustonoszach

04.08.03, 10:37
i innych rzeczach bliskich cialu.

Jedna z forumowiczek zalozyla forum bielizniane:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12357
Obserwuj wątek
    • Gość: Nina Re: Pogadajmy o biustonoszach IP: *.toya.net.pl / 10.0.227.* 04.08.03, 11:32
      Brr,nie znosze tej czesci garderoby,choc nosze...Kupuje glownie triumpha,choc
      nie sa super wygodne, ale za to, gdy jest napisane 80C to znaczy,ze jest to
      taki wlasnie rozmiar. Nie cierpie fiszbin ale wiekszosc jest wlascie z drutami.
      Raz jeden w zyciu kupilam sobie super wygodny staniczek,firmy nie pametam ale
      mozliwe,ze la perla,bo drogi byl.I co zrobilam? Pierwsze pranie wykonalam w
      pralce, gdzie do bialych rzeczy przyplatala sie jedna granatowa skarpetka...Z
      bialego zrobil sie brudno szary.
      No i nie kupuje zadnych koronkowych i super ozdobnych-podobaja mi sie, ale na
      modelkach.Poza tym okropnie kluja :(
      O metodach sciagania przez rekawy juz bylo ;-)
      Pozdrawiam.
    • Gość: Ru Re: Pogadajmy o biustonoszach IP: *.crowley.pl 04.08.03, 11:38
      nie znoszę i gdy tylko mogę - nie noszę :-))))
      niech zyje wolny biust!!
      • Gość: wybredna Re: Pogadajmy o biustonoszach IP: *.krapkowice.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:06
        A ja nie znoszę chodzić bez!Od razu jest mi niewygodnie,gorąco,biust zaczyna mi
        przeczkadzać(chociaż nie "wala" się po ziemi:)).Kupuję Felinę i Tryumpha.
        Zaglądałam na avocado.pl,ale ceny są zbyt wysokie by kupować w ciemno(jak nie
        przymierzę to może przecież nie pasować).
    • Gość: podnoszenie Re: Pogadajmy o biustonoszach IP: *.localhost / 192.168.1.* 04.08.03, 22:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka