vicky_bro
05.12.07, 21:11
jestesmy ze soba od 2 miesiecy, a moj partner czesto nie ma ochoty na seks.. nie wiem z czego to wynika, poniewaz nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. kazdy mezczyzna z ktorym spalam, chcial to robic jak najczesciej.. przynajmniej na poczatku zwiazku. ja uwielbiam sie kochac, dawac duzo rozkoszy partnerowi, kombinowac.. jestem osoba ciepla, myslaca o swoim partnerze.. potrzebuje tych chwil czulosci, moze nawet czesciej niz zwykly czlowiek.. chociaz ostatnio slyszalam, ze zdrowy czlowiek kocha sie 2 razy dziennie.. co mam zrobic, zeby pobudzic swojego partnera? juz probowalam kuszacej bielizny, sama zaczynalam gre wstepna.. pachne sexownymi perfumami, jestem seksowna..ale on nadal czesto nie ma ochoty na kochanie sie ze mna.. ostatnio gdy znow zasnal, poczulam sie zle i smutno mi bylo.. nie odzywalam sie caly dzien, poniewaz stracilam poczucie wlasnej wartosci , ktore trudno bylo odbudowac..mowil ze faktycznie rozumie, ze powinnismy sie czesciej kochac, ze mamy za malo czulosci.. ale po tej rozmowie bylo jak zawsze.. dodam ze ja wyjezdzam za granice, do pracy na 5 miesiecy w styczniu. moj ukochany praacuje po 12 godzin, jednak nie czuje sie przemeczony, bo ma sile na wiele innych rzeczy.. ale dlaczego nie ma ochoty na kochanie sie ze mna np rano, gdy otworzy oczka? wieczorem, rozumiem, moze byc zmeczony..ale rano?
dodam tez ze nie lubie zmian pozycji.. klasyczna i juz..
co ja mam robic:(:(?? :( pomocy...
kocham go i nie chce zranic, ale zle mi z tym ze on nie lubi sie kochac.. aha ja mam 22 latka on 28