Dodaj do ulubionych

oziebly partner.. co robic? :(

05.12.07, 21:11
jestesmy ze soba od 2 miesiecy, a moj partner czesto nie ma ochoty na seks.. nie wiem z czego to wynika, poniewaz nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. kazdy mezczyzna z ktorym spalam, chcial to robic jak najczesciej.. przynajmniej na poczatku zwiazku. ja uwielbiam sie kochac, dawac duzo rozkoszy partnerowi, kombinowac.. jestem osoba ciepla, myslaca o swoim partnerze.. potrzebuje tych chwil czulosci, moze nawet czesciej niz zwykly czlowiek.. chociaz ostatnio slyszalam, ze zdrowy czlowiek kocha sie 2 razy dziennie.. co mam zrobic, zeby pobudzic swojego partnera? juz probowalam kuszacej bielizny, sama zaczynalam gre wstepna.. pachne sexownymi perfumami, jestem seksowna..ale on nadal czesto nie ma ochoty na kochanie sie ze mna.. ostatnio gdy znow zasnal, poczulam sie zle i smutno mi bylo.. nie odzywalam sie caly dzien, poniewaz stracilam poczucie wlasnej wartosci , ktore trudno bylo odbudowac..mowil ze faktycznie rozumie, ze powinnismy sie czesciej kochac, ze mamy za malo czulosci.. ale po tej rozmowie bylo jak zawsze.. dodam ze ja wyjezdzam za granice, do pracy na 5 miesiecy w styczniu. moj ukochany praacuje po 12 godzin, jednak nie czuje sie przemeczony, bo ma sile na wiele innych rzeczy.. ale dlaczego nie ma ochoty na kochanie sie ze mna np rano, gdy otworzy oczka? wieczorem, rozumiem, moze byc zmeczony..ale rano?
dodam tez ze nie lubie zmian pozycji.. klasyczna i juz..
co ja mam robic:(:(?? :( pomocy...
kocham go i nie chce zranic, ale zle mi z tym ze on nie lubi sie kochac.. aha ja mam 22 latka on 28
Obserwuj wątek
    • modliszka24 Re: oziebly partner.. co robic? :( 05.12.07, 21:21
      tak to już jest że jeden chce co chwile a jeden raz na miesiąc i już nic nie
      poradzisz
      • larry_jett Re: oziebly partner.. co robic? :( 06.12.07, 10:28
        Być może nie masz racji. Mężczyźni tez potrafia być oziębli w łóżku, a wcale nie
        musi to być spowodowane ich predyspozycjami psychicznymi, a fizycznymi. Często
        panowie są oziębli bo mają swoje 'męskie problemy'
        Mężczyzna może mieć niepełny wzwód, albo bardzo sie stresować i podczas seksu
        mieć problemy z erekcją
    • ansag Re: oziebly partner.. co robic? :( 05.12.07, 22:48
      Po 1. Piszesz jak 14-latka.
      Po 2. ''dodam tez ze nie lubie zmian pozycji.. klasyczna i juz..'' - jeśli wkradł się błąd, że to on nie LUBI, to nie próbuj zmieniać tego na siłę, a jeśli to Ty nie lubisz, to już masz odpowiedź na swoje pytania.
      A po 3. Wrzuć na luz, 12h dziennie pracuje biedak, postaraj się chociaż go zrozumieć.
    • lacido zmienić n/t 05.12.07, 22:49

• vicky_bro Re: oziebly partner.. co robic? :( 05.12.07, 23:11
      mialam napisac nie lubi..
      a to ze on pracuje 12 godzin.. to przeciez nie codzien a jak ma tydzien wolnego to jest tak samo..
      moze faktycznie powinnam sie nie przejmowac.. hmm
      nigdy wczesniej nie mialam tego problemu
      • ansag Re: oziebly partner.. co robic? :( 05.12.07, 23:18
        > mialam napisac nie lubi..

Wiesz no, ja lubię tylko 3 pozycje pod takim względem, że mam przyjemność, a inne praktykuję dlatego, że uwielbia je mój facet :)
        Może podsuń mu Kamasutrę ;)
        A może spróbuj Ty się powstrzymać i niech rozboli Cię głowa ;) Powinien się sam na Ciebie rzucić po jakimś czasie :P
      • dita.von.teese nie przejmowac sie? 05.12.07, 23:23
        hm, to chyba malo wykonalne w praktyce. glowa swoje,....hormony swoje. jesli
        masz duzy temperament to troche ciezko.czy wiesz/mozesz jakos wybadac czy zawsze
        tak mial,czy tylko w waszym zwiazku?
      • kroliczek_85 Re: oziebly partner.. co robic? :( 06.12.07, 11:21
        jesteście ze sobą bardzo krótko i jesli on nie chce sie kochac to
        znaczy ze macie poprostu inne potrzeby i raczej go nie zmienisz.albo
        to zaakceptujesz albo zmien partnera.
        • ciechannek Zacznj mu dosypywac tabletki na potencje do jedzen 07.12.07, 13:59
          sprobuj go troche pofaszerować tabletkami na poprawienie libido.
          O
        • ciechannek Zacznj mu dosypywac tabletki na potencje do jedzen 07.12.07, 14:00
          sprobuj go troche pofaszerować tabletkami na poprawienie libido.
          On nawet nie bedzie wiedzial ktorego dnia nagle zaczal Cie pożądać i wasze życie
          łóżkowe urośnie w siłę :)
    • micra ale w drugą stronę to norma 05.12.07, 23:29
      Jestem mężczyzną i z kim nie rozmawiam - z kolegów - każdy ma ten sam problem,
      że partnerki narzekają na brak zainteresowania seksem, że jest sporadycznie i
      nigdy nie wiadomo z jakiego powodu seksu brak:
      - głowa boli
      - zaraz zacznie
      - gdzieś jest za głośno
      - gdzieś jest za cicho
      - fryzura nie taka
      - fajny program w telewizji
      - zbyt wcześnie
      - zbyt późno
      - jest zmęczona
      - chwilę się zdrzemnie
      - ktoś ją zdenerwował
      - jaka ta firanka pomięta
      - ... i tak można w kółko

Tak więc nie dramatyzuj - duża część rodzaju męskiego musi z tym żyć i być
      szczęśliwa. A Twojemu partnerowi po prostu się nie chce - tak jak wielu kobietom
      po prostu się nie chce - tyle i tylko tyle.
    • simon_r Re: oziebly partner.. co robic? :( 06.12.07, 09:51
      gdyby mi kobieta wypominała brak seksu to prawdopodobnie zaciąłbym się w sobie..
      innymi słowy choćbym chciał to i tak bym nie mógł... miałbym taki stres z
      powodu, że POWINIENEM, że najzwyczajniej na świecie z tego stresu by mi nie stanął..

no.. to tyle na ten temat.
      Nie dziwię się gościowi, że nie daje rady.
      -------------------

SuDoKu... wciąga :)
    • kalina.tt Re: oziebly partner.. co robic? :( 06.12.07, 09:56
      Ja bym zastanowila się nad sensem takiego związku. Seks to ważna dziedzina
      życia. Jeśli po 2 miesiącach znajomości facet odmawia seksu, to co będzie za
      kilka lat? Już tracisz poczucie własnej wartości, jak się będziesz czuła potem?
      Wg mnie to do niczego dobrego nie prowadzi.
    • dr.strange.love Re: oziebly partner.. co robic? :( 10.12.07, 20:08
      Może ma zaburzenia libido, a z tym można sobie poradzić:
      menforum.pl/zdrowie-i-wyglad/zdrowie-mezczyzny/zaburzenia-libido.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka