carlabruni 12.12.07, 15:16 facet mojej przyjaciolki czasem tak do niej mowi jak sie pokluci. co byscie zrobily na jej miejscu? ja to bym zamknela za soba drzwi i tyle. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozica111 Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 15:18 PokłÓci! Błagam pisz to odwrotnie niz ci sie wydaje ;) A to jej sprawa skoro lubi sluchac, to dodaje pikanterii;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 15:40 kozica111 napisała: > Błagam pisz to odwrotnie niz ci sie wydaje ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni oczywiscie mas z racje poklOcI:) 12.12.07, 15:42 kozica111 napisała: > PokłÓci! > Błagam pisz to odwrotnie niz ci sie wydaje ;) > > A to jej sprawa skoro lubi sluchac, to dodaje pikanterii;) czekam teraz az iberia sie doczepi, boprzeciesz nie daruje mi tego bledu ortograficznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 15:27 Może najpierw ustalmy co ona mówi do niego. Bo, jeżeli mają zgodnosć stylów, to nie ma co się wtrącać. I tak wieczorem łózko ich pogodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 15:46 nemo1968 napisał: > Może najpierw ustalmy co ona mówi do niego. Bo, jeżeli mają zgodnosć > stylów, to nie ma co się wtrącać. I tak wieczorem łózko ich > pogodzi ;) nie maja zgodosci stylow. dla mnie to ozncza, ze jesli facet tak mowi teraz, to kiedys moze podniesc reke. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 15:51 Niekoniecznie, agresja słowna nie musi generowac w przyszłości fizycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 15:58 kozica111 napisała: > Niekoniecznie, agresja słowna nie musi generowac w przyszłości > fizycznej. nie jestem przekonana. nie chcialabym zeby moj facet mowil do mnie sp..dalaj nawet jak jest bardzo zdenerwowany. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 15:54 Samo używanie takich określeń, chociaż poniżające nie musi być wystarczającym powodem do rozstania, ale napewno do wyrażenia dezaprobaty/strzelenia focha/obrazy wartej niezłego ciucha lub jakiejś biżuterii. Gorzej jak jest to kropla, która przepełnia czarę goryczy. Wtedy chyba lepiej się wypisac z takiego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 16:08 nemo1968 napisał: > Samo używanie takich określeń, chociaż poniżające nie musi być > wystarczającym powodem do rozstania, ale napewno do wyrażenia > dezaprobaty/strzelenia focha/obrazy wartej niezłego ciucha lub > jakiejś biżuterii. Gorzej jak jest to kropla, która przepełnia czarę > goryczy. Wtedy chyba lepiej się wypisac z takiego klubu. to fakt. czasem ta czara jest bardzo przepelniona, ale to trwa juz 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: gdy facet mowi sp...dalaj 12.12.07, 16:09 carlabruni napisała: > to fakt. czasem ta czara jest bardzo przepelniona, ale to trwa juz > 10 lat. 10 lat? On do niej 'spie.dalaj' a ona nic? Lubi to moze? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl po co powielasz watki? 12.12.07, 15:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=73180776 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=72309410&a=72309410 Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: po co powielasz watki? 12.12.07, 16:03 hmmm. pomyslmy. moze dla tego, ze dotyczy to MOJEJ przjaciolki, a nie kogos innego? pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: po co powielasz watki? 12.12.07, 18:09 od takich prywatnych dywagacji jest forum PRYWATNE albo blog. Klikam kosz. Odpowiedz Link Zgłoś