jeremi333 13.12.07, 15:25 Jaką fryzure wybrac na zime. Mam wlasnie w reku magazyn Your Hair and Body - z fryzurami. ogladnelam juz kilkanascie fryzur i nie wiem czy krotko, cz dlugo zostawic?? jak jest trendy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerwine Re: Fryzurki na zimę 13.12.07, 18:46 nie obcinaj szkoda wlosow ja obcialam i zaluje a facetom i tak zazwyczaj podobaja sie dlugie Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Fryzurki na zimę 13.12.07, 18:54 Nie ścinaj włosów na krótko, tylko z powodu trendów. Nigdy nie wiadomo, czy będzie Ci dobrze w takiej fryzurze. I będziesz żałować :/ Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Fryzurki na zimę 13.12.07, 18:57 nie wiem co nosisz bo ja krótkie i one są zawsze dla mnie trendy Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Fryzurki na zimę 13.12.07, 19:14 jeremi333 napisała: > Jaką fryzure wybrac na zime. Mam wlasnie w reku magazyn Your Hair and Body - z > fryzurami. ogladnelam juz kilkanascie fryzur i nie wiem czy krotko, cz dlugo > zostawic?? jak jest trendy.... zacytuję: "najlepsza fryzura, jeśli jeszcze nie wiecie, z tyłu długo, z przodu krótko i wąsy na przedzie". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Fryzurki na zimę 14.12.07, 12:09 Wdl mnie dlugie sa : *wery seksi *wery komfortowe *można duzo z nimi zroibć Jak mialam dlugie zachcialo mi sie krotkich obcielam potem zalowalam, i juz zapuszczam znow, zauwazylma ze teraz mam wieksze pole manewru jesli chodzi o zmiane wygladu. Niestety moje sa meggga proste i sztywne i wogole sie hcca sie krecic to tez loczki nie wchodza w gre a tego bardzo zaluje:) Taka dygresja na temat moich herow :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Fryzurki na zimę 14.12.07, 17:46 Podobno te z prostymi chca miec krecone, te z kreconymi proste ;-) I zrozum kobiete :D Ale ja powiem, ze dlugie i proste sa dla mnie mega super, fantastyczne i sexi :-). Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Fryzurki na zimę 14.12.07, 13:46 jeremi333 napisała: > Jaką fryzure wybrac na zime. a ta fryzura to gdzie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo nie mowi sie ogladnelam tylko ogladlam. n/t 14.12.07, 13:53 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: nie mowi sie ogladnelam tylko ogladlam. n/t 14.12.07, 17:47 A nie obejrzalam? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie mowi sie ogladnelam tylko ogladlam. n/t 14.12.07, 17:50 oboje się nie znacie mówi się oblukałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: nie mowi sie ogladnelam tylko ogladlam. n/t 14.12.07, 18:02 oblukalas i co?:DDD jak fryzurka? m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie mowi sie ogladnelam tylko ogladlam. n/t 14.12.07, 18:04 jedna krótka, druga jeszcze krótsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: nie mowi sie ogladnelam tylko ogladlam. n/t 14.12.07, 20:07 niee, jak juz, to oblukłam. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie mowi sie ogladnelam tylko ogladlam. n/t 14.12.07, 20:47 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > niee, jak juz, to oblukłam. chorera, faktycznie... <wstydzi się> ;p Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: nie mowi sie ogladnelam tylko ogladlam. n/t 14.12.07, 20:09 pawel1940 napisał: > A nie obejrzalam? ;-) serio?? no normalnie swiat mi zawaliles :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Fryzurki na zimę 14.12.07, 15:21 czemu kierujesz sie tym co jest "trendy"? moze wybierz taka dlugosc w jakiej czujesz sie najlepiej i jaka pasuje TOBIE czyli do twojej twarzy i gatunku wlosow. Ja mam akurat jutro fryzjera, skroce troche moje dlugie wlosy(ale i tak beda dlugie)na zime, dlatego ze pod wplywem ogrzewania- suchego powietrza itp.-elektryzuja sie, zima wygladaja niestety troche gorzej,czapka tez swoje robi niestety, a przyciecie doda(tfu:co za slowo;)im troche lekkosci i po prostu odzyja. Odpowiedz Link Zgłoś
cy-nick Re: Fryzurki na zimę 14.12.07, 17:59 podobno w londynie jest teraz trend na "hairy". im wiecej wlosow na klacie tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
internetdsl Re: Fryzurki na zimę 14.12.07, 19:41 Cieniowane z pasemkami. Długość do ramion, zaczesywane do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Fryzurki na zimę 14.12.07, 20:51 wiele juz mialam na tej mojej glowie. Ale od dluzszego czasu krotkie. Dobrze sie w nich czuje, rownie dobrze w nich wygladam. Co ok 6 tygodni chodze do fryzjera i zawsze lekko zmieniam uczesanie. Odpowiedz Link Zgłoś