carlabruni jesli macie ochote pastwic sie nad kims kto jest 17.12.07, 12:45 chory to napradwe winszuje. staram sie cieszyc kazda chwila mojego zycia i dla tego zakladam watki o relaksie, fajnym samotnym wieczorze czy dobrej herbacie. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jesli macie ochote pastwic sie nad kims kto j 17.12.07, 12:47 ale kto się nad Tobą pastwi i w jaki sposób?.. trochę tu trollujesz, zakładasz często podobne wątki. według mnie krzywdy nikomu nie robisz, nie obrażasz nikogo, potrafisz zachować dystans, jeśli ktoś Ci głupio odpisuje. ale.. jednak modrator uznał, że ciach ;-) i tyle. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: jesli macie ochote pastwic sie nad kims kto j 17.12.07, 12:54 kitek_maly napisała: > ale kto się nad Tobą pastwi i w jaki sposób?.. > trochę tu trollujesz, zakładasz często podobne wątki. > według mnie krzywdy nikomu nie robisz, nie obrażasz nikogo, > potrafisz zachować dystans, jeśli ktoś Ci głupio odpisuje. > ale.. jednak modrator uznał, że ciach ;-) i tyle. :-) chodzi konkretnie o iberie. co ja jej niby takiego zrobilam? mam depresje, a jednak staram sie cieszyc kazda chwila. nawet jak pije glupia herbate.czy ona musi tak wszedzie pluc tym jadem? nie rozumie tego. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: jesli macie ochote pastwic sie nad kims kto j 17.12.07, 13:03 rozumiem, mimo,że twoje wątki nie są czasem zbyt mądre to jednak dość zabawne i można się pośmiać, do mnie też się Iberia przyczepiła kiedyś bez powodu ;). Obydwie jesteście charakterystyczne i dajcie sobie żyć własnym życiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: jesli macie ochote pastwic sie nad kims kto j 17.12.07, 13:06 nekomimimode napisała: > rozumiem, mimo,że twoje wątki nie są czasem zbyt mądre rzeklabym, ze rzadko kiedy sa. >to jednak dość zabawne i można się pośmiać, ciekawe czy administracji tez jest do smiechu kasowac jej wypociny? >do mnie też się Iberia przyczepiła kiedyś bez powodu ;). chyba pod nieco innym nickiem....?pewnie powod byl taki jak teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: jesli macie ochote pastwic sie nad kims kto j 17.12.07, 13:07 oj lubisz szukać wszędzie powodów. to jest mój pierwszy i jedeyny nick. jesteś troche zgryzliwa ;) wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: jesli macie ochote pastwic sie nad kims kto j 17.12.07, 13:23 nekomimimode napisała: > oj lubisz szukać wszędzie powodów. ??? >to jest mój pierwszy i jedeyny nick. w takim razie Cie nie kojarze i nie wiem skad taki wniosek w poprzednim poscie. >jesteś troche zgryzliwa ;) wyluzuj ???daruj sobie te osobiste wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: jesli macie ochote pastwic sie nad kims kto j 17.12.07, 13:08 nekomimimode napisała: > rozumiem, mimo,że twoje wątki nie są czasem zbyt mądre to jednak > dość zabawne i można się pośmiać, do mnie też się Iberia przyczepiła > kiedyś bez powodu ;). Obydwie jesteście charakterystyczne i dajcie > sobie żyć własnym życiem ;) moje watki sa takie jakie sa. nie da sie zakladac watkow np o genetyce molekularnej na forum, gdzie zaklada sie watkipt czy jestem ladna, czy ta kobieta jest fajna, albo jak duza roznica wieku. kazdy jest taki jaki jest i ja to rozumie. dla tego tez piusze tak jak pisze. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: gdzie sa moje watki???!!!tam gdzie ich miejsce 17.12.07, 12:56 czyli na oslej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=73408789&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=73399047&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: gdzie sa moje watki???!!!tam gdzie ich miejsc 17.12.07, 12:58 iberia.pl napisała: > czyli na oslej: zakladalam je tu i tu powinny byc, a nie na oslej. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=73408789&v=2&s=0 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=73399047&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl sluchaj dziecko drogie 17.12.07, 13:00 nie wiem skad sie urwalas, czy naprawde jestes taka naiwna czy tylko udajesz, ale to nie ty decydujesz czy twoj watek tu zostanie czy nie.Masz problem to napisz do moderatora/admina i po sprawie. Ten watek i tak zaraz podzieli los poprzednich :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sluchaj dziecko drogie 17.12.07, 13:12 iberia.pl napisała: > nie wiem skad sie urwalas, czy naprawde jestes taka naiwna czy tylko > udajesz, ale to nie ty decydujesz czy twoj watek tu zostanie czy > nie.Masz problem to napisz do moderatora/admina i po sprawie. > Ten watek i tak zaraz podzieli los poprzednich :-DDDD wiesz co? skoro smieszy Cie pastwienie sie nad chora osoba, to ja naprawde nie mam pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: sluchaj dziecko drogie 17.12.07, 13:22 carlabruni napisała: >> wiesz co? skoro smieszy Cie pastwienie sie nad chora osoba, to ja > naprawde nie mam pytan... wroc sie do skzoly podstawowej-tam ucza czytania ze zrozumieniem. Swiat / Forum nie kreci sie wokol CIEBIE!!!! Jestes chora-zycze zdrowia, ale uwierz do diabla, ze nie jestes pepkiem swiata, nawet tego wirtualnego. IDz poczytaj jakas madra ksiazke albo wlacz sobie film na DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sluchaj dziecko drogie 17.12.07, 13:24 iberia.pl napisała: > carlabruni napisała: > > >> wiesz co? skoro smieszy Cie pastwienie sie nad chora osoba, to ja > > naprawde nie mam pytan... > > wroc sie do skzoly podstawowej-tam ucza czytania ze zrozumieniem. > Swiat / Forum nie kreci sie wokol CIEBIE!!!! Jestes chora-zycze > zdrowia, ale uwierz do diabla, ze nie jestes pepkiem swiata, nawet > tego wirtualnego. > IDz poczytaj jakas madra ksiazke albo wlacz sobie film na DVD. > :D:D:D > Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: gdzie sa moje watki???!!! 17.12.07, 13:14 jeśli masz problem, to tak jak napisała Iberia, napisz do moderatora. w nagłówku forum masz adres. jeżeli natomiast uważasz, że Iberia się Ciebie czepia i podnosi Ci to ciśnienie, to jest taka opcja w ustawieniach, gdzie możesz sobie wybranego użytownika dodać do nieprzyjaciół i wtedy nie widzisz postów tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: gdzie sa moje watki???!!! 17.12.07, 13:17 kitek_maly napisała: > jeśli masz problem, to tak jak napisała Iberia, napisz do > moderatora. w nagłówku forum masz adres. > > jeżeli natomiast uważasz, że Iberia się Ciebie czepia i podnosi Ci > to ciśnienie, to jest taka opcja w ustawieniach, gdzie możesz sobie > wybranego użytownika dodać do nieprzyjaciół i wtedy nie widzisz > postów tej osoby. > > eee tam generalnie jest mi ona obojetna. teraz kazda jej wypowiedz bede kwitowac czyms takim:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: gdzie sa moje watki???!!! 17.12.07, 13:24 carlabruni napisała: >> > eee tam generalnie jest mi ona obojetna. czyzby??? >teraz kazda jej wypowiedz bede kwitowac czyms takim:DDDD no widzisz, prosciej jest nie odpowiadac jesli post nie jest skierowany bezposrednio do ciebie.Skoro zamierzasz dalej tu smiecic to i tak beda twoje posty wycinane, az w koncu dostaniesz bana. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: gdzie sa moje watki???!!! 17.12.07, 13:26 iberia.pl napisała: > carlabruni napisała: > > >> > eee tam generalnie jest mi ona obojetna. > > czyzby??? > :D:D:D: > >teraz kazda jej wypowiedz bede kwitowac czyms takim:DDDD > > no widzisz, prosciej jest nie odpowiadac jesli post nie jest > skierowany bezposrednio do ciebie.Skoro zamierzasz dalej tu smiecic > to i tak beda twoje posty wycinane, az w koncu dostaniesz bana. > > Odpowiedz Link Zgłoś