Dodaj do ulubionych

pasaże marketowe - królestwo lansu buraczanego

23.12.07, 18:15
nawiedziło mnie i odwiedziłem swiątynie konsumpcji w mijający weekend i obraz ludzi których widziałem w pasażach i marketach to zbiór tandety, buractwa i chamstwa jest niesamowite
Nasilenie tego zjawiska jest zaskakujące
kolesie albo sterydziarze z lysa pałą albo lalusie fryzurka ze stojaca grzywa od czola az do karku kurteczka adidaski i skorka jak jest -5 na zewnatrz ale lans jest priorytetem u boku lalunia ze zgrilowaną maską od solarium i czarnymi jak węgiel włosami
koleś jeszcze na palcu okręca kluczyki od starej beemki
czyli swiąteczna kumulacja ostatecznej tandety

Wesołych Świąt Wszystkim !
Obserwuj wątek
    • dita.von.teese Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 18:21
      dlatego ja dzis poszlam na spacer nad jezioro, tam tylko kaczki kwacza ale jakos
      tak niegroznie..
    • kucurek Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 21:59
      najgorsze w tym wszystkim jest to, że cale następne pokolenie
      wzoruje sie na tym lasnie pszenno-buraczanym. Takie kruczo wlose
      blondi to szczyt marzeń dorastającej młodziezy
      • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:04
        >Takie kruczo wlose blondi

wytłumacz mi to ;)
        • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:05
          hehehehe ;-)
          może koleżance chodziło o jakiś kontrastowy balejażyk? ;-)

• dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:06
            zebra jest w deche :)
        • kucurek Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:08
          a bo to mało blondynek wsród kruczo włosych?
          • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:09
            kucurek, trudno mi sie wypowiadać, bo ani po pasażach się nie szlajam, ani blądi
            nie jestem, ani tym bardziej kruczoczarnych szkutów nie mam ;)
            • kucurek Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:18
              ja dzis taką widzialem kruczo czarną, szła tak jakby caly świat
              należał do niej, a ona swym wzrokiem na tej swiat jej niegody
              spoglądała. Do tego miala tipsy chyba ze 3 cm, jakies takie
              kolorowe, brrrrrrr az ciarki przechodzą (odrzuca mnie)
              • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:24
                > Do tego miala tipsy chyba ze 3 cm, jakies takie
                > kolorowe, brrrrrrr az ciarki przechodzą

gdzieś czytałam o kolorowych tipsach - któraś napisała, że nadają sie...do cyrku

;D
    • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:06
      hehe ale w takim tlumie to taka laske normalnie mozna za tylek zlapac i sie
      jeszcze usmiechnie, probowalas? :)))

• nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:08
        bo takie to zęby wszędzie suszą ;DD
        • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:09
          śnieżnobiałe - świeżo wybielone ;-)
          • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:12
            lux :)
            • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:13
              + złoty kolczyk w nosie :-)
              • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:14
                i generalnie dużo złota ;-)
                • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:14
                  kitek_maly napisała:

> i generalnie dużo złota ;-)

np na zębach

;DDDDDD
              • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:14
                kitek_maly napisała:

> + złoty kolczyk w nosie :-)

..a ja myslałam, że w jezyku ;DD
              • dziewice stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamietania 23.12.07, 22:15
                mowimy o elitach, a nie o jakims zlocie i kozakach.

nie psuc mi tu mojej fantazji - ja sie odlaczam :)
                • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:17
                  eeeeeeee
                  nicki lasek są zwykle łatwiutkie do spamiętania ;))
                • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:18
                  nie odłączaj się.
                  przyda się męski pierwiastek w tej dyskusji ;-)
                  • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:20
                    kitek_maly napisała:

> nie odłączaj się.
                    > przyda się męski pierwiastek w tej dyskusji ;-)

a ja widze sprzeczność - no bo jak dziewica ma być męska i mieć meski punkt widzenia

;P
                    • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:22
                      to cały zestaw dziewic ;-) więc może jakaś męska tam się znajdzie ;-)
                      • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:24
                        nie draznijcie mnie bo Was uwiode i bedziecie piekly ciasta :)
                        • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:25
                          dziewice napisał:

> nie draznijcie mnie bo Was uwiode i bedziecie piekly ciasta :)

a klucz masz? ;>
                          • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:29
                            czy to jakies ciasto? :)
                            • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:30
                              dziewice napisał:

> czy to jakies ciasto? :)

czemu sie tak na te ciasta uparłeś? Jeśli o tajemnica, to nie odp. ;)
                              • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:32
                                sekret :)
                                • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:33
                                  słodki ;-)
                                  • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:33
                                    palce lizac :)
                                    • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:34
                                      nie tylko palce :-))

(oj, chyba już mam dość na dziś... ;-) )
                                      • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:35
                                        kitek_maly napisała:

> nie tylko palce :-))
                                        >
                                        > (oj, chyba już mam dość na dziś... ;-) )

a ja zaraz bedę płakała ze śmiechu ;D
                                        • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:36
                                          z tego co widzialem to sie niezle same bawicie :)
                                          • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:37
                                            masz niesprawdzone źródła.
                                            nie rozsiewaj plotek =]
                                            • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:40
                                              mam cos dla Was ale nie wiem czy dacie rade :)
                                              • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:41
                                                przyjmiemy na klatę!
                                                dawaj :D
                                                • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:42
                                                  ja na klatę nie przyjmuję! mów za siebie :-))))
                                                  • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:43
                                                    teraz to tak sobie mozecie tegez, ale powaznie sie waham :)
                                                  • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:44
                                                    się nie wahaj nawet.
                                                    zakmnij oczy i mów ;-)
                                                  • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:45
                                                    no to jedziecie, tylko jelczem :)

i zobaczymy :)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293
                                                  • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:47
                                                    ale, że co?
                                                    mamy się tam przenieść? ;-)
                                                  • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:50
                                                    zajechałam czarną beemką ...i coo? =]
                                                  • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:45
                                                    dziewice napisał:

> teraz to tak sobie mozecie tegez, ale powaznie sie waham :)

a cooo, wahaczami handlujesz?

mów, bo sie wqu...qu qu qu ;) ...zdenerwuję! =]
                                                  • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:47
                                                    o rany!! prawidza kukułka :-) najprawdziwsza :-)
                                        • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:38
                                          tu się nie ma z czego śmiać ;-))
                                          wespół z dziewicem przeciągacie mnie na tą mroczną stronę ;-)
                                          • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:39
                                            mrrrrrr =]
                                            • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:41
                                              czy chcesz z nami piec ciasta? :)
                                • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:33
                                  dziewice napisał:

> sekret :)

mnicha...
                                  • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:35
                                    valbom :)
                                    • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:36
                                      ważne, zeby miał aksamitne wnętrze :]
                                      • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:36
                                        w sensie to/te pazlotko ? :)
                                        • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:38
                                          jak ja nie lubię tego słowa :/
                                          • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:39
                                            którego?..

czyżby jakiś amanat na pożegnanie mówił do Ciebie: pa, złotko :-) ??
                                            • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:41
                                              dobrze, że nie mówił pa, ogóreczku ;)))
                                              • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:41
                                                a może Ty tak do niego mówiłaś, co? przyznaj się ;-)
                                                • nuova Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:43
                                                  mam publicznie przyznać się? kpiny urządzasz? ;]
                                                  • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:44
                                                    to daj na ucho ;-)
                                                    <nadstawia_gumowe_ucho>
                                                  • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:44
                                                    ciao moja brukseleczko :)
                                            • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:41
                                              sreberko :)
                        • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:25
                          mnie od razu możesz sobie odpuścić, bo nie umiem piec ;-)
                          • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:29
                            a czy probowalas to w sobie odkryc? :)))
                            • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:30
                              dwa razy ;-)
                              • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:32
                                w prodzizu? :)
                                • kitek_maly Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:33
                                  raz - w prodiżu.
                                  innym razem - sernik na zimno z serka homo ;-)
                                  • dziewice Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 23.12.07, 22:34
                                    a co z tym prodzizem :) opowiadaj :)
                        • hambak_meri Re: stop laski bo Wasze nicki to nie do zapamieta 22.02.08, 16:48
                          Uwiedź! Uwiedź!! xD
            • dita.von.teese Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:14
              tylko nie wiadomo co bardziej biale:zeby czy kozaczki?hm..
              • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:15
                dita.von.teese napisała:

> tylko nie wiadomo co bardziej biale:zeby czy kozaczki?hm..

o kurtasie powyzej pasa zapomniała koleżanka? ;>
                • dita.von.teese Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:17
                  taa, zloty pasek tysz
                • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:17
                  kozaczki, koniecznie z 5cm czubem ;-)
                  + przy krótka kurteczka i torba z nadrukami LV ze stanionu ;-)
                  • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:18
                    kitek_maly napisała:

> kozaczki, koniecznie z 5cm czubem ;-)
                    > + przy krótka kurteczka i torba z nadrukami LV ze stanionu ;-)

zupełnie nie znasz sie na obowiazujacej modzie
                    ehhhhhhhh, co za świat ;)))))))
                    • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:19
                      ale co Wam sie nie podoba? czemu drwicie z zadbanych Kobiet???

• kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:21
                        a po czym mam poznać, że zadbana?
                        bo białych kozaczkach? ;-)
                        zadbane może być ciało :-P
                        ubiór schludny ;-)
                        • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:24
                          czy mozemy wykluczyc z rozmowy biale kozaki? :) pleeeeaseeee
                          • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:25
                            dziewice napisał:

> czy mozemy wykluczyc z rozmowy biale kozaki? :) pleeeeaseeee

a białe oficerki?
                            • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:30
                              ja zawsze marzylem o bialych mokasynach
                          • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:27
                            dlaczego? od tego się zaczęło ;-)
                            czy mam rozumieć, że masz sentyment do tej części garderoby? ;-)
                            jest taka stronka w necie bialekozaczki.pl czy coś takiego, gdzie
                            pokazują zdjęcia tychże, tak więc nie my zaczęłyśmy ;-)
                            • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:31
                              przyznajcie sie lepiej, ze kreca Was te biale kozaki i nie wkrecajcie mnie :)

ja to rozumiem i doceniam, a nawet szanuje :)
                      • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:21
                        ja nie wiem czy dbanie o siebie to:
                        opalanie na solarce,
                        katowanie włosów farbami,
                        pokazywanie pepka na mrozie,

itd, itp

:)
                        • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:26
                          to nie jest farba to naturalnie piekne i lsniace wlosy :)

to ja pepka nie widzialem hmmmm

jakbys jezdzila do pracy solarisem to tez by Ci sie tak zrobilo
                          • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:29
                            dziewice napisał:

> to nie jest farba to naturalnie piekne i lsniace wlosy :)

Tak, szamponem marki tesco

>
                            > to ja pepka nie widzialem hmmmm

Sorry, teraz modne są tuniki, kt wystaja spod kusych kurtek

>
                            > jakbys jezdzila do pracy solarisem to tez by Ci sie tak zrobilo

a od jazdy Jelczem co się może zrobić? ;)
                            • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:30
                              >
                              > a od jazdy Jelczem co się może zrobić? ;)

jęczenie ;-)
                              • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:33
                                w przegubowym to sobie wyobraz :)))
                                • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:35
                                  wolę nie ;-)
                                  • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:37
                                    w sumie w lodzi sa krotkie :)
                    • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:20
                      > > kozaczki, koniecznie z 5cm czubem ;-)
                      > > + przy krótka kurteczka i torba z nadrukami LV ze stanionu ;-)
                      >
                      > zupełnie nie znasz sie na obowiazujacej modzie
                      > ehhhhhhhh, co za świat ;)))))))

fakt! teraz już nie 5cm a 7cm czub obowiązuje ;-)
                      nie nadążam ;-)
    • nuova wiecie cooo ? 23.12.07, 22:40

• kitek_maly wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:41
        • nuova Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:42
          jak zwykle: wiesz, ze nic nie wiesz ;)
          • kitek_maly Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:43
            oświeć mnie ;-)
            • dziewice Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:43
              nieee nie mow :)
              • kitek_maly Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:48
                myślisz, że wolimy tego nie wiedzieć? ;-)
                • dziewice Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:50
                  i Wy to wszystko tak razem? :)
                  • kitek_maly Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:51
                    hę?
                    my tak naprawdę niewiele razem ;-)
                    • dziewice Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:53
                      qmam :)
            • nuova Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:44
              kitek_maly napisała:

> oświeć mnie ;-)

:DDDDDDDDDDD
              • kitek_maly Re: wiemy. my Ciebie też :-))) n/tx 23.12.07, 22:46
                raz, że napromieniowanaś.
                dwa - ta magiczna żaróweczka ;-)
        • dziewice musimy to kiedys skonczyc 23.12.07, 22:42
      • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 22:51
        jak jutro bedę wiedziała jak sie nazywam, to bedzie wieli dzień =]
        o co chosii w tym naszym wątku? :]
        • dziewice Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 22:52
          jak nazwalabys wlasne solarium? :)
          • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 22:56
            to jest pytanie wyrwane z kontekstu, ale dobrze - odpowiem - hot banana ;)
            • dziewice hot bannana :) 23.12.07, 22:59
              opowiedz o tym wiecej :)
              • nuova Re: hot bannana :) 23.12.07, 23:00
                nie prowokuj mnie =]
                • dziewice Re: hot bannana :) 23.12.07, 23:01
                  dawaj :)
                  • nuova Re: hot bannana :) 23.12.07, 23:02
                    nie chce sie przechwalac, ale klucza nie masz - tak czulam ;/
                    • dziewice Re: hot bannana :) 23.12.07, 23:05
                      banana? :)
                      • nuova Re: hot bannana :) 23.12.07, 23:08
                        płonącego =]
                        • dziewice Redox - Bananek - for You 23.12.07, 23:11
                          Redox - Bananek
                          www.wrzuta.pl/audio/hFPcEO75fX/redox_-_bananek
                          • nuova Re: Redox - Bananek - for You 23.12.07, 23:13
                            mogłeś odpuścić ;(
                            • dziewice Re: Redox - Bananek - for You 23.12.07, 23:16
                              ueee :)
                              • nuova Re: Redox - Bananek - for You 23.12.07, 23:18
                                gUpie to łeeeee ;|
                                • dziewice Re: Redox - Bananek - for You 23.12.07, 23:19
                                  to ja nie wiem jak my mamy dalej rozmaiwac, jezeli nie czujesz tej muzyki :)
                                  • nuova Re: Redox - Bananek - for You 23.12.07, 23:23
                                    no ja tez wlasnie tego nie wiem ;)
                                    • dziewice Re: Redox - Bananek - for You 23.12.07, 23:33
                                      a rege lubisz? :)
            • kitek_maly Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:01
              nuova napisała:

> to jest pytanie wyrwane z kontekstu, ale dobrze - odpowiem - hot
              banana ;)

czemu mnie to nie dziwi?... ;-))
              ok, moja godzina wybiła. zmykam. pa pa
              • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:03
                wreda! zostawiasz mnie na pastwę forum ;))
                • dziewice Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:06
                  no to ja tez ide :)
                  • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:07
                    a idź se, idź :P
                    • dziewice Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:09
                      ciao :)
                • kitek_maly Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:06
                  jakby dziewic przeginał, to krzyknij głośno - przybędę z odsieczą ;-)
                  papatki
                  • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:08
                    nie wiem czy wytrzymam, bo mnie tyłek boli ;/
                    • dziewice Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:09
                      czy wy te rzeczy zawsze robicie razem? :)
                    • kitek_maly Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:10
                      nawet tego nie skomentuję ;-)))))
                      • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:14
                        5h siedze przy tym ustrójstwie ;)
                        • kitek_maly Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:17
                          dobrze, że nie 'na' ;-)))
                          to wstań ;-)
                          • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:19
                            wstałam....
                            ...i jak zobaczyłam ile pracy mnie jeszcze czeka, to znowu usiadłam.

dziekuje za uwage, kolorowych =]
        • kitek_maly Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 22:53
          o nieeeee.
          czy Ty dzisiaj spożywałaś??.. ;-)
      • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:18
        wiemy - nie podoba mi sie to ;)

nie wq... was, ze kazdy watek z moim udzialem jest spartolony?? ;|
        • kitek_maly Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:22
          > nie wq... was, ze kazdy watek z moim udzialem jest spartolony?? ;|

mnie nie wq, ale czuję się wykorzystana do partolenia tegowoż ;-)
          • dziewice Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:27
            male ciasto a w zyciu jakby piekniej :PPPP
            • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:29
              a w dziub chcesz? =]]
              • dziewice Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:29
                chcesz mnie karmic? :) zapomnij :)
                • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:31
                  karmić? sam mi bedziesz z reki jadl ;)
                  • dziewice Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:33
                    z renki? :)

ej a to ja mialem kiedys kanarki takie papuzki tegez :) i byly male :)

to tak baj de lej
                    przyroda (ptaki)
          • nuova Re: wiecie cooo ? 23.12.07, 23:28
            phi!
            wykorzystana! a co aaja powiedziec kasjerki z Biedronki? =]
    • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:52
      hmm to chyba temat lansu buraczanego mamy już dogłębnie
      przerobiony... ;-))))
      aż nam się dwa razy drzewko zacięło tam u góry ;-)
      i nikt mi nie odpisuje ;-(
      za 8 minut zmykam ;-)
      • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:57
        sie zacięło, bo tytuł posta przydługi ;))
        • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:58
          nicki macie za dlugie :)
          • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:59
            powiedział co wiedział! :))
            • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 23:01
              a ciasta nie ma :)
              • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 23:03
                spokojnie, najpierw danie główne, potem deser ;)
                • dziewice Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 23:07
                  a czy nie daloby sie tego jakos obejsc? :)
        • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:59
          uciąć go! ;-)
      • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 22:58
        >i nikt mi nie odpisuje ;-(

...może piszą w innym wątku ;))))))
        • kitek_maly Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 23:00
          któóóóórym to? ;-)
          • nuova Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 23:01
            nie wiem właśnie - tak jakaś kitek_mały zapodała konkurencyjny watek - moze w
            tamtym =P
            • rasgeea Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 23:34
              a ja jak zwykle mam zaplon:P
              i dopiero teraz tu jestem!!! jak juz sie watek skończył <hahaha>
    • wiarusik Re: pasaże marketowe - królestwo lansu buraczaneg 23.12.07, 23:46
      Ja szybko przemykam,robię co mam robić i opuszczam kartoflisko;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka