Dodaj do ulubionych

moja dziewczyna ma za dużo orgazmów

IP: *.pl 06.07.01, 12:46
moja dziewczyna przeżywa orgazmy z wielką częstotliwością nie dając mi radości
z seksu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 13:02
      To masz pecha.
      • Gość: mr Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: 217.67.196.* 06.07.01, 13:12
        ty egoisto
        powinienes sie cieszyc ze dziewczyna jest taka namietna
        nie rozumiem w czym masz problem
    • Gość: aga Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: 194.92.234.* 06.07.01, 14:02
      To ma szczescie. A Ty nie masz powowdow do narzekan. Jej jest z Toba po porstu
      dobrze i nie bedzie szukac innych gosci do lozka.
      • Gość: kuba Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: 10.1.11.* / 193.41.231.* 06.07.01, 14:31
        czemu mam wrażenie, że niektóre z tematów na tym forum są z lekka sztuczne i
        naciągane...?
        • Gość: Michał Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.pl 06.07.01, 14:37
          to nie jest temat sztuczny ani naciągany. Naprawdę to stanowi dla mnie problem,
          ponieważ ona przeżywa swoje orgazmy (a jest ich naprawdę wiele- niemalże jeden
          po drugim) z wielkim zaangażowaniem i pasją - przez to ja jestem rozproszony i
          nie moge się skupić na własnej przyjemności. Co zrobić, żeby jej nie urazić,
          ale żebym ja również mógł sie rozkoszować (chociaż w połowie tak jak ona...)
          • Gość: macho Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.unregistered.formus.pl 06.07.01, 14:39
            trzep kapucyna
          • peter1 Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów 06.07.01, 15:20
            Gość portalu: Michał napisał(a):

> ponieważ ona przeżywa swoje orgazmy (a jest ich naprawdę wiele- niemalże jeden
            > po drugim) z wielkim zaangażowaniem i pasją - przez to ja jestem rozproszony i
            > nie moge się skupić na własnej przyjemności. Co zrobić, żeby jej nie urazić,
            > ale żebym ja również mógł sie rozkoszować (chociaż w połowie tak jak ona...)

Mysl o planie piecioletnim.

Peter
            • Gość: g Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 06.07.01, 19:03
              Poczekaj, aż wyczerpie swoje możliwości. Niech to będzie setka orgazmów. A
              potem będzie miała chwilę czasu dla Ciebie. Albo przeżyj swoją rozkosz zanim
              ona zacznie przeżywać.
        • Gość: masza Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 16:18
        • Gość: masza Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.gazeta.pl 11.07.01, 16:20
          wcale nie jest naciągany mam ten sam problem. M
          ój chlopak bardzo się przez to denerwuje
    • Gość: kulka Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 19:04
      A mozee ona tylko udaje zebys ty myslal jaki jestes swietny w lozku,nie
      pomyslales o tym ?
    • Gość: szyszy Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: 10.1.121.* 06.07.01, 19:33

Facet
      Czym sie przejmujesz!
      moja ich w ogole nie ma.
      Jak ja Ci zazdroszcze
    • Gość: Viking Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.chello.pl 06.07.01, 20:48
      Z moją mam to samo.Ujeżdża mnie jak obłąkana i jeszcze do tego płacze, jakby
      miala zupełny odlot. Trwa to czasami godzine i dłuzej.
      Dopiero jak jej dam po delikatnie po buzi (lubi to) wraca do mnie.
      Czasami mam tego naprawde dość, zwłaszcza gdy jestem zmęczony, ale nie umiem
      jej tego powiedzieć. Boje się, że z czasem stracę przyjemność z seksu.
      • Gość: szyszy Re: moja dziewczyna ma za dużo orgazmów IP: *.gazeta.pl 06.07.01, 22:05
        chlopaki!
        dajcie sprobowac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka