diabel-tasmasnki 14.01.08, 21:09 Kobieto kierując się własnym doświadczeniem powiedz czy poniższe zadnie jest prawdziwe. "Duża klata mały ptaszek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selica Re: Prawda czy fałsz ? 14.01.08, 21:15 Jako zdekalarowana przeciwniczka wszelkich uogólnień i stereotypów podnoszę głos przeciw. Chociaż czasem patrząc na ABSa o twarzy nie skażonej myślą, trudno mieć nadzieje, że coś sie gnieździ w jego łysej czaszce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Autor wątku rozważa za i przeciw 14.01.08, 21:28 zainwestowania w siłkę. Za: "Będę męsko wyglądał". Przeciw: "Kobiety będą myślały, że mam małego". :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Autor wątku rozważa za i przeciw 14.01.08, 21:59 Właśnie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Ja bardzo proszę! 14.01.08, 21:31 diabel-tasmasnki napisał: > Kobieto kierując się Ja bardzo proszę już nic dzisiaj nie pisać o kierowaniu! O! Odpowiedz Link Zgłoś
adid-aska Re: Prawda czy fałsz ? 14.01.08, 21:39 Hmmm zależy z której strony patrzeć... To zdanie jest prawdziwe w przypadku kolesi, którzy biorą różne wspomagacze...(to jedynie wiem z opini) Jeżeli chodzi o tych 'normalnych' to nie zgadzam sie z tym zdaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Prawda czy fałsz ? 14.01.08, 21:40 ja mam inne spostrzezenia: duze auto=maly ptaszek wysoki facet nie zawsze rowna sie odpowiedni ptaszek.... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Prawda czy fałsz ? 14.01.08, 22:03 > ja mam inne spostrzezenia: > duze auto=maly ptaszek no a co w tym dziwnego przecież każdy facet chce mieć dużego Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Prawda czy fałsz ? 14.01.08, 22:08 diabel-tasmasnki napisał: > > no a co w tym dziwnego przecież każdy facet chce mieć dużego na szczescie da faceci, ktorzy jezdza nieduzymi autami :-P Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Prawda czy fałsz ? 14.01.08, 23:36 > duze auto=maly ptaszek a gdy ktoś nie ma samochodu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: Prawda czy fałsz ? 14.01.08, 22:04 Duze cyce, duza dziura. Ot wielka filozosia, kazda potwora zlapie swojego ptaszka do klatki. Armina Vanderbilt Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Nie wiem 14.01.08, 23:43 zaryzykuje tez taka teze: duzy pies = maly ptak Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie wiem 14.01.08, 23:46 dita.von.teese napisała: > zaryzykuje tez taka teze: duzy pies = maly ptak A co z kotem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Nie wiem 14.01.08, 23:51 no, tu jest pewien problem, ale przypuscmy ze domowe koty moglyby sie zmutowac w jakies straszliwe, wielkie kociska ale oprocz tego zostalyby tez te standardowe,jakie znamy, wiec teza analogiczna do psiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Tak? 15.01.08, 21:05 ansag napisała: > :) > > Mówię serio! czyzby to mialo zwiazek z ostatnimi wydarzeniami?Jakos mam nieodparte wrazenie, ze gdyby watek byl zalozony pol rou temu to mialabys zupelnie inne zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Prawda czy fałsz ? 15.01.08, 20:56 nie mój ma klate i odpowiednie ptactwo Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Prawda czy fałsz ? 15.01.08, 21:03 odpowiednie to znaczy jakie ? :P Odpowiedz Link Zgłoś