nutopia 31.01.08, 12:19 bo jest żoną Deppa a.macedonska.wrzuta.pl/film/qLxQFoaUwK/vanessa_paradis_tanczy_i_spiewa ale faktycznie i "zatańczyłaę i "zaśpiewała';) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: wybaczam jej 31.01.08, 12:19 Ja jej nie cierpię. Właśnie dlatego, że jest żoną Deppa :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 12:22 eluch_a napisała: > Ja jej nie cierpię. Właśnie dlatego, że jest żoną Deppa :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: wybaczam jej 31.01.08, 12:33 formalnie nie jest zona Deppa:-) jest jego towarzyszka zycia i matka jego dzieci, ale slubu to jeszcze nie bylo(chyba ze jakis naprawde sekretny) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 12:37 mallina napisała: > formalnie nie jest zona Deppa:-) > jest jego towarzyszka zycia i matka jego dzieci, ale slubu to jeszcze nie > bylo(chyba ze jakis naprawde sekretny) uspokoiłaś mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: wybaczam jej 31.01.08, 12:38 Ale mnie nie! To jeszcze straszniejsze, że on z nią jest, chociaż formalnie nie musi. Już mnie całkiem szlag trafił... ;) Choć i tak miłość mego życia, niejaki Ville Valo jest wolny i do wzięcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:08 oni tak na kartę rowerową to już ponad dekadę się bujają dziwny gust ma Johnny... chyba zmniejszę sobie cyc i zrobię przerwę między zębami :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:09 i.nes napisała: > oni tak na kartę rowerową to już ponad dekadę się bujają > > dziwny gust ma Johnny... chyba zmniejszę sobie cyc i zrobię przerwę między zęba > mi :D > musiałabyś jednego wybić, żeby taki efekt uzyskać:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:08 eluch_a napisała: > Ale mnie nie! To jeszcze straszniejsze, że on z nią jest, chociaż > formalnie nie musi. Już mnie całkiem szlag trafił... ;) > Choć i tak miłość mego życia, niejaki Ville Valo jest wolny i do > wzięcia :) Valo ci mogę oddać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: wybaczam jej 31.01.08, 17:39 eluch_a napisała: > Choć i tak miłość mego życia, niejaki Ville Valo jest wolny i do > wzięcia :) no jak to, ten chyba ozenil sie z Wodka, wiec w jakis sposob zajety:-) szkoda wielka, bo wg mnie byl jakis czas temu calkiem calkiem:-) (czyli w moim typie bardziej niz Depp) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: wybaczam jej 31.01.08, 17:41 nutopia napisała: > uspokoiłaś mnie? jak masz urode(??) taka pomiedzy Kate Moss a Vannesa Paradis to w sumie masz szanse:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 01.02.08, 09:30 mallina napisała: > nutopia napisała: > > > > uspokoiłaś mnie? > > jak masz urode(??) taka pomiedzy Kate Moss a Vannesa Paradis to w sumie masz > szanse:-) > > mam do nich tyle co duza brunetka do eterycznych blondynek;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:14 Biłam się z myślami i przegrały. Niech oddaje Deppa! Ładniej tańczę i śpiewam, niż ona!!! Ewentualnie poproszę o Pattona <oblizuje się jak po pączku>... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:25 funny_game napisała: > Ewentualnie poproszę o Pattona <oblizuje się jak po pączku>... ale z długi czy krótkimi włosami? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:26 Tego teraz, takiego cwaniaczkowatego, ojeeeej, majtki mi spadli przez głowę :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:28 barchany tak lubieją może czas zmienić bieliznę na bardziej...eee... skąpą? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:36 <rozgląda się, czy nikt nie podgląda konwersacji> Nie mogę, bo by mi sznureczek wystawał... <burak na policzkach> :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wybaczam jej 31.01.08, 13:43 Nie strasz mnie! Jedna z moich obsesji, że się to-to kiedyś urwie, a Ta mi z przycinaniem wyjeżdża :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:01 funny_game napisała: > Nie strasz mnie! Jedna z moich obsesji, że się to-to kiedyś urwie, a Ta mi z > przycinaniem wyjeżdża :D > eeee że grzywka się urwie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:04 :DDD Przy zbyt rozpasanym headbangingu to możliwe. Zostanie mi po niej dziurka i mózg zgubię :( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:07 funny_game napisała: > :DDD > Przy zbyt rozpasanym headbangingu to możliwe. > Zostanie mi po niej dziurka i mózg zgubię :( > mózg powiadasz...hmmmm <zadumała_się> Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:10 A może to tylko kryształek Swarovskiego jest? <też się za... coś się zrobiła, nie wie co> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:13 funny_game napisała: > A może to tylko kryształek Swarovskiego jest? jak u Dodzi na paznokciach:) > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:20 To ona ma mózg na paznokciach??? Muszę to zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:38 funny_game napisała: > To ona ma mózg na paznokciach??? Muszę to zobaczyć :) nioch no mówią, że mózg to ona ma! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:38 funny_game napisała: > :DDD > Przy zbyt rozpasanym headbangingu to możliwe. > Zostanie mi po niej dziurka i mózg zgubię :( żeby coś zgubić to trzeba naRpierw to mieć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:39 funny_game napisała: > Nie strasz mnie! Jedna z moich obsesji, że się to-to kiedyś urwie, > a Ta mi z przycinaniem wyjeżdża :D jak się urwie, to założysz o tym wątek a Nuta łaskawie Ci podpowie, że zwabić go można mlekiem i ciasteczkami Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wybaczam jej 31.01.08, 14:41 i.nes napisała: > funny_game napisała: > > > Nie strasz mnie! Jedna z moich obsesji, że się to-to kiedyś urwie, > > a Ta mi z przycinaniem wyjeżdża :D > > jak się urwie, to założysz o tym wątek > a Nuta łaskawie Ci podpowie, że zwabić go można mlekiem i ciasteczkami > no ba! Odpowiedz Link Zgłoś
sad-ex Re: wybaczam jej 31.01.08, 19:50 funny_game napisała: > Ewentualnie poproszę o Pattona <oblizuje się jak po pączku>... nie, nie, nie. Pattona dawno już JA zaklepałam. Odpowiedz Link Zgłoś