orrla 01.02.08, 01:32 www.teatr-rampa.pl/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szepicha Re: Rampa! 02.02.08, 01:29 Repertuar na luty całkiem niezły ale Warszawa daleko Odpowiedz Link Zgłoś
orrla Re: Rampa! 02.02.08, 16:11 Cieszę się że ktoś TU zagląda :) A do Warszawy zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
szepicha Re: Rampa! 03.02.08, 01:19 Nigdy nic nie wiadomo , może kiedys znów i Warszawe odwiedze Tymczasem podczas bezsenych nocy zagladam to tu , to tam ale gdzie się zatrzymam na dłużej tego jeszcze sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
orrla Re: Rampa! 03.02.08, 14:16 ;) I ja coraz krócej sypiam. Szczególnie gdy jest wysokie ciśnienie, jak dziś. Wstałam przed 7 - ja, która zawsze byłam śpiochem i nie wstawałam prze upływem 9 godzin. Teraz ledwie 6 śpię. Bierzesz coś na to? Podobno melatonina pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
szepicha Re: Rampa! 04.02.08, 01:29 Kiedys dawno temu byłam spiochem ale to już historia , potem organizm przestawił się do tzw. krótkie spanie i wystarcza mi 4 czasem 5 godzin i jestem wyspana Próbowałam Melatonina , Calmina ,Benosen a nawet Persen ale żadne nie zdały egzaminu w pełni O ile lepiej i szybciej zasypiałam to rano miałam problemy ze wstawaniem i w ciągu dnia byłam senna i rozkojarzona Nauczyłam się siedzieć do późna aż sen sam przyjdzie ale za to dzień mam normalny Odpowiedz Link Zgłoś
grazka0000 Re: Rampa! 13.02.08, 22:45 na menopauze polecam Menopausal Formula sa to multiwitaminy w sklad wchodza tylko roslinne hormony,przeciwdziala wystepowaniu raka piersi i macicy.Oprocz tego eliminuje uderzenia goraca,rozdraznienia,bezsennosc,obniza cholesterol i chroni serce.Polecam bo jest skuteczny w 100%.Duzo moich kolezanek i znajomych pan stosuje i sa naprawde b.zadowolone.Opakowanie starcza na 4,5 mies.bagraq Odpowiedz Link Zgłoś
lotka-1 Re: Rampa! 10.03.08, 15:24 Ja stosuje Benosen i mi pomaga. Melatonina nie dawała efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
majkwiecie Re: Rampa! 20.05.08, 13:54 No właśnie ja też chciałam się dopisać do zadowolonych użytkowniczek Benosenu. Działa ! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: Rampa! 09.03.08, 16:11 tak, sztuka podobno rewelacyjna, wybieram sie Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Rampa! 24.05.08, 19:45 Ze spektaklem Klimakterium zespół bywa w trasach po kraju więc warto się rozejrzeć po swojej okolicy. Kobiety były w Łodzi przed paroma tygodniami. Na pewno przed końcem sezonu jeszcze gdzieś są do obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: poza Warszawą 24.05.08, 19:47 www.klimakterium.art.pl/ pod tym adresem jest rozkład wszytkich przedstawień Klimakterium do końca roku w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś