dziewczyna_wiedzmina 14.02.08, 23:33 dlaczego tak trudno je kupić? udało się w 6 sklepie z bielizną, czy wasi faceci założyliby stringi? mój czuł się trochę nieswojo, a mnie to jakoś kręci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: stringi dla faceta 14.02.08, 23:34 Fuuuuuujjjjj!!!!! To Wiedźmina nie pasują stringi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: stringi dla faceta 14.02.08, 23:36 Nie będę sie zastanawiać. Nie zaproponowałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: stringi dla faceta 15.02.08, 16:14 e nieprawda ja wolę rozebranych Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: stringi dla faceta 15.02.08, 00:51 Mój by stringow raczej nie zalozył, a tak poza tym to po co niby?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_wiedzmina Re: stringi dla faceta 15.02.08, 13:11 a po co kobieta ubiera sexy bieliznę?:) facet oprócz tego, że jest maxi męski też może czasem zaszaleć w tym względzie, nie uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: stringi dla faceta 15.02.08, 16:15 poecia1 napisała: > Mój by stringow raczej nie zalozył, a tak poza tym to po co niby?:)) a kobieta to po co niby? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: stringi dla faceta 15.02.08, 08:02 nie widzę swojego w stringach to jest takie nieapetyczne a feeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: stringi dla faceta 15.02.08, 13:48 Stringom u faceta mówię stanowcze nie...No chyba,że chodzi o takie www.allegro.pl/item307169318_stringi_meskie_banan_sliczne_super_walentynki.html :p Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie ;-) 15.02.08, 17:00 Wszystko zalezy gdzie mieszkasz... W wiekszym miescie kupisz je chyba bez problemu?!? Nie wiem, bo nie szukalam, ale sadze, ze znajdzie sie je w wielu miejscach... Dla mnie stringi w meskim wydaniu tylko u striptizera, choc chyba i tak wolalbym obcisle bokserki... Kiedys poznalam koszykarza, meskiego;-), cudo!!!!, ktory bez nutki wstydu opowiadal glosno o tym, ze on tylko stringi;-). Potem moj facet, obecny maz, mial je na sobie na poczatku znajomosci pare razy... Zaciskalam zeby, nie smialam odezwac sie, po paru razach tylko bokserki... Ufffffffffffffffffff........ Moge oddychac swobodnie;-). Ja tam uwielbiam bokserki, sama je nosze... jestem niekobieca?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
aste Re: ;-) 15.02.08, 23:36 a ja kupiłam mężowi :) nie nie nosi ich, ale... czasem zakłada, żeby je za chwilę zdjąć- mrrrr uwielbiam. tak do chodzenia to nie uznaję, próbowałam ale miałam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok więc i facetom sie nie dziwię że nie chcą nosić, ale tak na rozkoszną chwilkę- bo jednak trzeba przyznać, że kręcenie biodrami w stringach daje dużo lepszy efekt niż w bokserkach :) Odpowiedz Link Zgłoś