forumowicz_pospolity 19.02.08, 21:22 znowu inspiracja z transmisji tv tym razem bardziej większe ciacho choc ogólnie mniejsze gabarytowo;) www.ciacha.net/ciacha/0,86990.html?tag=fernando%20torres podoba sie czy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: odtrutka po Wałujewie sobotnim 19.02.08, 21:24 A nie ma takiego kogoś pomiędzy? Albo waligóra, albo buraczanolice chłopię o wydętych usteczkach. A poszedł mnie z taką alternatywą! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: odtrutka po Wałujewie sobotnim 19.02.08, 21:32 O właśnie ten typ mi się przypomniał: www.youtube.com/watch?v=AVYJ9b5RaUA Gitarzysta, po lewicy Manu Chao :F Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: odtrutka po Wałujewie sobotnim 19.02.08, 21:38 funny_game napisała: > O właśnie ten typ mi się przypomniał: > > www.youtube.com/watch?v=AVYJ9b5RaUA > Gitarzysta, po lewicy Manu Chao :F > ten łysy w tatuażach??;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: odtrutka po Wałujewie sobotnim 19.02.08, 21:39 Dlaczego ja wiedziałam, że tak napiszesz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: odtrutka po Wałujewie sobotnim 19.02.08, 21:42 funny_game napisała: > Dlaczego ja wiedziałam, że tak napiszesz? :P > nie wiem;) i tak strzeliłem pi razy oko bo nie wiem który to ten Manu Chao:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: odtrutka po Wałujewie sobotnim 19.02.08, 21:45 Jesteś podły, ale tu się nie mogę odszczeknąć, bo nie wiem, czy mogę, w sensie czy mogę mogę :/ :P Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: odtrutka po Wałujewie sobotnim 19.02.08, 21:43 Super!A myslalam,ze nie interesuje cie takie sprawy,lol Armina Avnderbilt Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: odtrutka po Wałujewie sobotnim 19.02.08, 22:30 Nie, nie, nie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś