Dodaj do ulubionych

Graś sciemnia

23.01.13, 15:10
"Rzecznik rządu Paweł Graś powiedział w środę, że w najbliższym czasie pojawi się projekt ustawy dotyczący likwidacji Funduszu Kościelnego finansującego składki ubezpieczeniowe duchownych. Wszystko będzie się odbywać w porozumieniu z Kościołem - zapewnił Graś".

Graś ściemnia. To ja jestem "kościół", żadnego projektu do konsultacji nie dostałem.Oświadczam też, że nie kupowałem żadnych nieruchomości za pieniądze faszysty Mussoliniego.
Obserwuj wątek
    • strefas Re: Graś sciemnia 23.01.13, 19:59
      Przez całe sześć lat nie przypominam sobie, żeby ta kanalia powiedziała prawdę,dotyczy to również premiera i "skruszonego SBeka" nie wspomnę o tej od "solidnej roboty" :(
      • korpaczek Re: Graś sciemnia 23.01.13, 20:12
        odczepcie się od ciecia robi co może
        • strefas Re: Graś sciemnia 23.01.13, 20:16
          To nie cieć !!!to pacynka :)
    • robingut Re: Graś sciemnia 24.01.13, 00:39
      Panowie, padacie ofiarą manipulacji starej jak świat. Przecież nie chodzi o żadnego "grasia ani graciarza", tylko o Was.
      Tytuł to połowa artykułu, ale tylko połowa! Czytacie tylko tytuły? Na Boga, nie myślicie chyba, że "Potop" Sienkiewicza to jest opowieść o zbijaniu Arki Noego?
      Niech on będzie santo subito, ale ja nic jako "Kościoł" z faszystami nie moczyłem w Londinium i nikt mnie nie pyta, co ja myślę o tym co rząd na kolanach sobie myśli rozdając premie za zdradę Chrystusa łotrom, którzy nie przejdą przez ucho igielne, bo nazbyt tłuszczem, a zwłaszcza butą obrośli..
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka