oposka
11.03.08, 20:02
Temat juz dziś był tu wałkowany ale ja mam troszkę inne pytanie ale można powiedzieć ,że z tej samej "branży" . Mianowicie chodzi mi o test na HIV tak się zastanawiam mój facet przez 2 lat pracuje poza krajem za osiem miesięcy pewnie już wróci na stałe . Jesteśmy ze soba naprawdę bardzo długo i mamy do siebie zaufanie jak to mówi moja przyjaciółka "ograniczone zaufanie " ;-) No i tak czytając któryś tam post odnośnie HIV przyszło mi do głowy , że no właśnie może powinnam porozmawiać ze swoim menem aby taki test sobie zafundował :/(?) Nie wiem jak na to zareaguje ale szczerze to nawet nie wiem jak zacząć rozmowę na ten temat :/ Pisałam o zaufaniu między nami no ale wiadomo jak to jest niekiedy może się coś bardzo szybko wydarzyć chwila zwątpienia , gorszy dzień ostra popijawa gdzie na drugi dzień nic się nie pamięta ( piszę tutaj o facetach )gdzie się było i co z kim robiło . Przeciez różnie to bywa jesteśmy tylko ludzmi . Nawet jeśli miałoby dojść hipotetycznie do zdrady jestem chyba na takim etapie ,że potrafię chyba to zrozumieć ale ... no właśnie nie wyobrażam sobie co może pomyśleć na ten temat mój facet.
Dziwne to wszystko ale szczerze zastanawiam się nad tym :(