mini_kks 13.03.08, 13:43 Kiedy mnie wreszcie zabierzesz do salonu po tego Smarta? Chyba już byłeś odebrać fortunę w totalizatorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 13:52 No no, proszę. Masz swoje indywidualne wielbicielki. ;-) Gratulejszyn. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 13:55 Jakie wielbicielki? Niech da, co obiecał i niech spada :P Ewentualnie mogę mu kawę w ramach podziękowań zrobić, jeśli ma skłonności samobójcze... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 13:55 eee tam wielbicielki kitek wiesz dobrze zes jedyna:Phehe mini- uzbroic sie musisz w cierpliwosc- zanim kase wybiore musze ja przeliczyc 9117934.90zł- troche mnie niz spodziewalem sie, dlastego musze moj budzet troche zmienic jesli chodzi o wydatki a masz juz ten model smarta wybrany?:) (L) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:00 jaceks20 napisał: > Mini- uzbroic sie musisz w cierpliwosc- zanim kase wybiore musze ja przeliczyc > 9117934.90zł- troche mnie niz spodziewalem sie, dlastego musze moj > budzet troche zmienic jesli chodzi o wydatki > a masz juz ten model smarta wybrany?:) > (L) No to licz szybciej... ja chcę wcześniej wiedzieć, bo muszę znaleźć kogoś, kto mi prawo jazdy sprzeda. Może być Fourtwo, mam jego zdjęcie nad łóżkiem i mały model z kinder jajka na półce :) Damy do pryskania na różowo i można się lansować ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:04 damy? hehe co ty mnie tu wkrecasz?:P ja tylko kupuje, reszta juz nie moj interesik:P a kawy nie pije, szkodzi na zeby:P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:11 No dobrze, mogę sama dać do opryskania. Tylko, na Boga, spiesznie licz te pieniądze, bo znowu weszłam na portal samochody, gapię się na zdjęcia Smartów i marzę trochę smętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 13:58 a co ty znowu mężów wyrywasz do haremu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:01 Ja za Mateusza nie wyjdę! Jeszcze tego samego dnia spodobał mi się pan z opakowania t-shirtów i zrozumiałam, że z tym to jednak nie to... zresztą, widzisz - weekend minął a jego nie ma. Więc teraz Twoja kolej. A Jacek mi auto obiecał, nie małżeństwo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:24 > A Jacek mi auto obiecał, nie małżeństwo ;] A mi szary welurowy dresik. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:26 no to ja sobie życzę różowe buty do flamenco - drobiazg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:33 też? www.bazafirm.pl/newbaza/edytorwww/panel_new/prezentacja/index.php?id_klienta=1F7965&id_zakladki=15360&l=1&id_grupy=5923 (nie umiem skracać) model 125 albo któryś z krzyżykiem tylko że różowe Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:40 Też, bo dla mnie taniec to całe życie, chociaż flamenco nigdy nie próbowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:43 a co tańczysz? ja bym chciała jeszcze tańce bollywoodzkie ale nie ma u mnie w miescie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:45 Wszystko co popadnie ;) Ale szczególnie taniec towarzyski. A gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:53 I nic kompletnie nie ma? Zaraz trochę poszperam. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:55 Ooo, widzę, że macie salsę :) W mojej małej Środzince żadnej szkoły tańca nie ma, jedynie od czasu do czasu kursy na które poszłam kilka razy dla zabawy a skończyło się tak, że to ja musiałam tam innych uczyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 15:10 o =) te ż chciałabym uczyć flamenco ale zanim ja się dobrze nauczę to jeszce pare lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 15:12 Heh, ja na to nie mam wpływu... poszłam na kurs, żeby pobyć z ludźmi, się rozerwać i żeby więcej ćwiczyć a tu masz, Pan kiwa na mnie i mówi, że tańczę tak dobrze, że będę mu pomagała :)) A co Cię urzekło we flamenco? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 15:15 muzyka śpiew język hiszpański pasja, wogóle kocham hiszpanię idę na obiad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 15:18 A ja pomyślałam, że musisz być bardzo kobieca, skoro lubisz ten taniec :)) Ja muszę iść posprzątać trochę... potem pośpię albo obejrzę "Miłosną sambę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 16:06 mini_kks napisała: > A ja pomyślałam, że musisz być bardzo kobieca, skoro lubisz ten taniec :)) uf już zjadłam nażarłam się jak świnia ;P > Ja muszę iść posprzątać trochę... potem pośpię albo obejrzę "Miłosną sambę" :) widzę,że cały dzień zaplanowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 16:35 nekomimimode napisała: > mini_kks napisała: > > > A ja pomyślałam, że musisz być bardzo kobieca, skoro lubisz ten > taniec :)) > > uf już zjadłam nażarłam się jak świnia ;P Ja też :D > > Ja muszę iść posprzątać trochę... potem pośpię albo > obejrzę "Miłosną sambę" :) > > widzę,że cały dzień zaplanowałaś > Cały to nie.. teraz sprzątam. później film, jeszcze później trochę tańća i moze się pouczę... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 15:10 Chyba faktycznie nie ma... możesz się sama zacząć uczyć :)) ja pierwsze kroki jako dzieciak stawiałam właśnie sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 15:13 już zaczęłam próbować powielać filmowe kroki Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:44 Ja mam w planach zamówienie takich www.akces.biz/oferta/damskie/3A%20X-DP.jpg www.akces.biz/oferta/damskie/1X-DPint.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:49 nie połamiesz się w nich w tańcu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:53 Ze mną dziwna sprawa, bo jeśli chodzi o SZPILKI wyższe niż 6-7 cm, to się potykam lekko, chodząc, za to tańczyć mogę całymi dniami :) Na stabilnym obcasie zaś mogę chodzić i na 9 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:55 mi się też łatwiej na obcasie tańczy niż chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:56 A też masz tak, że jak musisz pobiec chociaż sto metrów to umierasz na zawał, a tańczyć możesz ciągle? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 15:12 tak bo nie lubię biegać =). a mam tak ,że jak idę na kurs to na początku mi się strasznie nie chce, a potem żałuję ,że już kończymy bo bym sobie jeszcze potańczyła Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 15:14 O, to, to :) Ja mam po prostu zerową kondycję jeśli chodzić o coś innego niż taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:26 Poczekamy jeszcze z tydzień, a jak nie, to razem pójdziemy odebrać nasze należności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 14:27 gdzie wyslac? nie wiem w koncu na ktory sie zdecydowalas:P devil without a couse (L) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Jaaaaaceeeek! 13.03.08, 18:34 nie wiem kto kogo ale ja też chce i dole z totka też .... Odpowiedz Link Zgłoś