nekomimimode 17.03.08, 18:56 oglądałyście ten nowy film z nim ? ciekawy? polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: johnny depp? 17.03.08, 19:24 co to żadna z was nie była na dżonim? Odpowiedz Link Zgłoś
serevenitty Re: johnny depp? 17.03.08, 19:38 bylam, widzialam. opowies raczej krwawa, no ale to johnny ;-) czy jest pisarzem, czt piratem, czy macha brzytwami i tak jest zachwycający :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: johnny depp? 17.03.08, 19:41 no ale widzisz chcę na to iśc z chłopakiem więc muszą byc też inne powody oprócz dżoniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: johnny depp? 17.03.08, 20:01 Ja uwielbiam Johnny'ego, tego filmu jeszcze nie widziałam, opinie słyszałam skrajne. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: johnny depp? 17.03.08, 20:40 nekomimimode napisała: > oglądałyście ten nowy film z nim ? ciekawy? polecacie? byłam, widziałam, podobał mi się wielce! tylko, że to nie tyle film, ino... musical ;) Johnny śpiewa tak na 4+, lepiej mu wychodzą partie niższe, ale jest demonicznie wręcz seksi :D Helena Bonham-Carter tak wokalnie, jak i wizualnie jest po prostu rewelacyjna! Ponieważ jest to film o zemście, więc krew koloru keczupu leje się strumieniami, a czasem sika jak u Monty Pythona - tak na pół metra w górę. Podobno zużyli 70 galonów (jakieś 320 litrów)!! Ale sporo tam też inszej obrzydliwości rodem z makabreski. Aktorsko bardzo udana produkcja. Nie wiedziałam, że Alan Rickman umie śpiewać, a Jamie Bower jest taki śliczny ;) Perełki aktorskie to Timothy Spall (oślizgły i okrutny) oraz Sacha Baron Cohen (fircykowaty i dwulicowy). Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: johnny depp? 17.03.08, 21:37 Aaaaa, jak mandaryna bez plejbeku! no to się uspokoilam... :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: johnny depp? 17.03.08, 21:38 e, no co Ty - dobry jest :) nadrabia eksprrresją! Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: johnny depp? 17.03.08, 20:45 dziex za wyczerpującą recenzję czyli że będą dwie paszcze do patrzenia =) Odpowiedz Link Zgłoś
oksymoronik Re: johnny depp? 17.03.08, 21:27 slyszalam ze jest swietny niestety nie mialam jeszcze okazji zobaczyc...moze jak bedzie na dvd?? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d film moge polecic 18.03.08, 11:01 widzialem go 2 tygodnie temu. Johny nie umie spiewac:) niestety, ale film robi na prawde piorunujace wrazenie:)) Odpowiedz Link Zgłoś